Začala som predčasne rodiť?
Ahojte baby, som v 28tt a čakám svoje prvé bábätko. Včera v noci som začala pociťovať strašnú bolesť krížov a brucha po oboch stranách. Ale vždy len chvíľku a potom prestalo. Dneska od rana mám strašnú bolesť brucha ale tiež len na nejaký určitý čas. Mala som už aj hnačky a dosť sa bojím že ide o kontrakcie a začínam rodiť.
@iwesska suhlas
a pre autorku: treba vziat do uvahy aj to, ze, aj ked to fakt nemusi byt este porod teda, na druhu stranu: nespoliehat sa uplne na to, ze “som este len v 28tt”, nie vsetky babatka vydrzia do 40tt, deti sa rodia aj predcasne, aj velmi predcasne, okolo 30tt, co je za chvilu..
treba sa setrit, nenahanat sa a dufat, ze to babatko predsa len este vydrzi
(a hlavne sa neurazat, ked uz tu napises a radime ti, v dobrom)
Ako si dopadla? Vsetko ok?

Niet jednej anonymnej diskusie,kde by anonym zo seba neurobil obet,ktorej chcu vsetci zle,len preto,ze nenapisal fakty. A obzvlast v tehotenstve sa spoliehat na to,ze moje priznaky budu znamenat presne to iste co mala katka7584 a zuzka2518 je velmi odvazne. NIKTO ta tu neurazil, vsetky ta poslali na pohotovost,zdoraznuju ti,ze to moze byt rozbehnuty porod a ty si ides furt svoje o tom,ako to nic nie je 🤷♀️