Mám začínajúce pôrodné bolesti?
Ahojte, som 33tt a uz 4 den mam ako keby MS bolesti. V takých vlnách, niekedy je to hodina bez nich. Včera napr. celý den som ich mala, do toho hnackamSprcha pomôže ale ked z nej vyjdem tak to začne znova. Takéto stahy mam aj 20x za den. V jeden den som k tomu mala aj neskutočnú bolesť krizov. Myslela som ze uzidem rodit ale potom to prestalo. Pri oboch deťoch som pri takýchto bolestiach zacala rodit. Žiadnych poslickov som nemala. Tak som z toho zmätená. Beriem aj magnezko. V utorok idem na kontrolu ku svojej dr. Neviem ci môžu poslickovia takto trvať aj celý deň, v noci sa nato budím a musim predychavat.
Prečo nejdes na pohotovosť?
@anonym_autor pri takýchto bolestiach by som bola tiež už v prvý deň na pohotovosti.. je to ešte skoro na porod a v nemocnici to vedia aj o pár dni oddialiť alwbo mat aspoň pod kontrolou. Takze ja by som určite nečakala do pondelka. Aj keď v tomto týždni už bábätko môže byť životaschopné ale tiež je lepšie keď ešte vydrží zo dva tyxdne.
Veru. Ak si si nie ista radsej na pohotovost. Urobia ozvy. Uvidia ci su to kontrakcie alebo...
Len mne sa tie bolesti nezhorsuju ani intervaly. Je to ako keby som mala cely den MS. Ani zátka ani voda neodteka a krcok som mala pred 2t 4 cm mäkký
Len mne sa tie bolesti nezhorsuju ani intervaly. Je to ako keby som mala cely den MS. Ani zátka ani voda neodteka a krcok som mala pred 2t 4 cm mäkký
@anonym_autor tebe nestojí cesta na pohotovosť za istotu, že je bábätko v poriadku?
Ja žasnem 😳😳😳😳
@anonym_autor ale ten krčok bol pred dvomi týždňami. A stahy a bolesti maternice môžu spôsobovať skracovanie a otváranie krčka aj keď tie bolesti sú nepravidelne. Viaceré napísali že by šli na pohotovosť. Ja keď som si nebola istá šla som na pohotovosť alwbo k svojej dr aj keby sto krát a zbytočne. A v pôrodnici som ležala v 18tt v 27 aj v 38 aj keď som si myslela že idem už rodiť a nakoneic to bolo falošne kontrakcie. Ja by som určite šla. 34tt je skoro pre bábätko a vedia oddialiť ak náhodou. Nemusí odtiecť ani plodova voda. Ja som bola v 39+1 keď som bola otvorená na 3cm večer, do rana som sa otvorila na 9cm pri nepravidelných kontrakciach a zrazu som šla hneď rodiť a vodu museli prepichnut. Aj keď nakoniec akurny cisársky ale čo už.
Ale to môžu trvať 4 dni take bolesti? Nemenila by sa intenzita keby sa to rozbieha?
Ale to môžu trvať 4 dni take bolesti? Nemenila by sa intenzita keby sa to rozbieha?
@anonym_autor pozerám do vešteckej gule a tá hovorí, že nebud sprostá a chod na pohotovosť
Že normálna matka má zdravie dieťaťa a seba na 1. mieste
@anonym_autor veď práve že už 4 dni.. krčok sa môže pomaly otvárať.. do rana sa to tiež môže zintenzívniť. Ako môžu to byť aj poslickovia a tí bývajú už v takom týždni ale ja by som šla. Aspoň skontrolujú aj od spodu aj babo
@anonym_autor takto mi začal pôrod 3 dní to trvalo otvorila som sa na 2 CM. Na 3 deň som porodila ale bola som už 40 týždeň. Po sprche by mali poslickovia ustáliť.. isto by som nečakala do poradne... A tu zbytočne sa len vystresujete. 🙂
Skúsim si dat sprchu. Manžel pride ochvilu z prace ak to neprejde tak určite pojdeme
Skúsim si dat sprchu. Manžel pride ochvilu z prace ak to neprejde tak určite pojdeme
@anonym_autor už si mala byť dávno na pohotovosti
@anonym_autor dajte si sprchu počkajte na manžela a choďte pre istotu. Viem že rozmýšľate nad deťmi ale máte aj pod srdiečkom ďalšie 🙂
@anonym_autor 2 tyzdne su 2 tyzdne. Ved taketo stavy sa mozu zmenit za den! Nemam viac co dodat, moje myslienky plne vyjadruje uplne prvy komentar. Nechapem, na co cakas 4 dni. Ja teda som odporca chodenia na pohotovosti s kazdou kravinou, ale prepana, v Tvojom pripade uz by som tam 10 krat sedela.
Mňa porazí.vsak ťahaj k lekárovi,keď sa necítiš dobre
@anonym_autor 2 tyzdne su 2 tyzdne. Ved taketo stavy sa mozu zmenit za den! Nemam viac co dodat, moje myslienky plne vyjadruje uplne prvy komentar. Nechapem, na co cakas 4 dni. Ja teda som odporca chodenia na pohotovosti s kazdou kravinou, ale prepana, v Tvojom pripade uz by som tam 10 krat sedela.
@anonym_f79986 presne takéto stavy sa môžu zmeniť nie len zo dna na deň ale aj z hodiny na hodinu. Ja som za to že keď sa mi čokoľvek nezdá tak radšej 100 krát ísť ako ani raz.
@anonym_autor ahoj išla si naloniec na pohotovosť? Je všetko v poriadku? 🙏 daj prosím vedieť.

ak je to skutočná téma a nie vymyslená, dávno si mala byť na pohotovosti. 33tt ti ešte ani dieťa nemusí vedieť samo dýchať.