Začiatok pôrodu
Ahojte, už také dva dni mám v oblasti krížov a bedier tupé bolesti a samozrejme som to pripisovala tým že som v 37 tt a teda to telo už nevládze ale po sprche mi to neprestalo.
Tak predpokladám že sú to poslickovia, čo myslíte vy?
Inak mali ste priebeh že najprv odtiekla plodová voda potom kontrakcie alebo opačne ?
@effy777 never tomu ten bude spať ako zarezany a ty budeš hore vlastna skúsenosť pri prvom synovi muž mi parkrat povedal ty si mala krásnu noc malý celú prespal a ja mu na to bola som kôli nemu hore päťkrát za noc len ty si spal ako zarezany proste ho nezobudil
@andrejka1974 pravda predstava a realita je vždy iná 😄 inak mal niekto prepáčte za názov ale bolesti v pipinkovej oblasti pred pôrodom?
Viem že telo sa pomaly prispôsobuje pôrodu a všetko sa naťahuje ale mám pocit že mi tam malý zostupuje a dole to už boli. Ako nie tragicky ale je to ako závažie 😄🤦🏼♀️
@effy777 áno dome som bola akoby opuchnutá, a celá pipina ma bolela akoby ma do nej niekto riadne nakopol
@effy777 hej bolelo tam to už bolo na spadnutie
@matullienka
@andrejka1974
Lebo všade čítam iné príznaky ale toto mi dlhšie trvá a už odratavam. Mám aj bolesti v oblasti krížov, bedrá. Trošku ma straší že keď si porovnávam koľko žien nacvičilo s aniballom viac cm než ja tak 🥺 ale uvidí sa.
@effy777 ja som cvičiť ani nemohla ani pri jednej
@matullienka a pôrod dopadol v poriadku po zdravotnej stránke?
@effy777 áno mala som si pár stehov a pri druhej to bol express rýchle takže áno
@matullienka akože expresne rýchlo že išlo tak rýchlo ?
@effy777 o 00:50 mi začala odtekať voda, o 1:30 ma otec priviezol do pôrodnice a o 2:15 bola malá na svete
@effy777 ja som také ani nevedela že je pri poslednej dcérke som si dala pichnúť epidural a bol to ten najlepší pôrod bolo to pred skoro 10 rokmi bol to môj posledný ale už šiesty pôrod
@matullienka to znie ako sen lebo ja keď počujem že prvorodička priprav sa na najbližších 19 hodín tak si epidural dám hneď pichnúť 😄
@effy777 to bol druhý pôrod prvý trval 11 hodín tiež som mala epidural
@matullienka ufff no uvidíme keď to príde aké to bude a koľko to bude 🤦🏼♀️😄

@noami12 no ja som dnes vychytala úplne zlatého doktora že som neverila že v dnešnom slovenskom zdravotníctve ešte existujú.
Ale zase aj radu mamičiek že som si pripadala že je nejaká davová psychóza 😄