icon

Zápcha po sekcii

marfka3
23. aug 2018

Ahojte.Som druhy den po cisarskom a nemozem vobec na velku aj 3 cipky som si dala a nic😯.poradte nieco.

jana2679
23. aug 2018

@marfka3 ahoj,mne pomohlo častejšie sa prevaľovať z jednej strany na druhú, a potom pohyb, chodiť a robiť drepy. A hanba nehanba skúšať pri prevalovani tlačiť nech to ide von, či je niekto na izbe alebo nie, po prvom úspechu to bude fajn, držím palce 😉

maca2017
23. aug 2018

@marfka3 Kup si v lekarni Laktulozu. Ja som ju brala aj pocas tehu aj po sekcii. Je nenavykova, nevstrebava sa, moze sa aj pocas kojenia. Davkovanie si musis odsledovat sama, mne zabralo 20ml uplne v pohode 😃

kikulienkadd
23. aug 2018

@marfka3 ...poznám,teraz po 3. sekcii má riadne potrápila. Rozmixovane ovsene vločky,kt.predtym zalejeme horúcou vodou,sušené slivky a tepla voda. Toto rozhýbalo moje črevá,ale bol to teda masaker. Ešte som si dávala espumisan,lebo ma hrozne naduvalo. Držím palce,nech sa to rýchlo polepší 🍀

jana2210
23. aug 2018

Ahoj, mne pri oboch sekciách, prišla na 4 deň sama 😂

pininka
23. aug 2018

@marfka3 druhy den to je este v pohode, ja som bola 5 dni v nemocke a nesla som,az doma v klude.

marfka3
autor
23. aug 2018

@pininka a nemala si bolesti moc?

pininka
24. aug 2018

@marfka3 nie,vobec. Ale u mna je to bezne ze nechodim kazdy den.

romiada
25. aug 2018

@marfka3 jezinku toto poznam....tiez som dookola cipky davala a este aj nieco do infuzky mi dali. Pomohol tusim az pohyb. "Najlepsie" ze Ta trapia hladom az kym sa neuvolnia vetry... a inak z coho ma ist clovek na velku ked nic nemoze jest a pred sekciou bol klystir ?! 😏

red_cat
14. sep 2018

@marfka3 a ako vies ze mas zapchu?neprijimala si dlhsie potravu a teda mozno len nie je ,,vydaj,,..
Ja som sla na wc na treti den po sekcii a uplne bezproblemovo

majka99999
14. sep 2018

Ja som sla az na 4. den, ved som nic nejedla den pred, lebo bola planovana, potom den infuzie, potom den len take kasovite. No z coho by som mala ist? Cipky su zbytocne, vydrz este.

mirkastevko
Autor odpoveď zmazal
kikulienkadd
9. sep 2020

@mirkastevko ahoj,možno ti chýba pohyb alebo tekutiny. Inak treba vyváženú stravu,kyslomliecne vyrobky, vlákninu, ovocie,zelenina...

zuzzuzi909
9. sep 2020

Ono to po takychto zakroch je bezny jav, ze sa dostavi zapcha. Ja si myslim ze tak na 3/4 den ti stolica pride sama. Budes sa predsa len viac hybat a ono sa to potom rozhybe samo

marfka3
autor
9. sep 2020

@mirkastevko ahoj.kup si tu laktulozu,mne vtedy velmi pomohla...

mirkastevko
10. sep 2020

@marfka3 ...aa môžem ju použiť aj keď kojim? Lebo toho sa trochu bojim

marfka3
autor
10. sep 2020

@mirkastevko ano,ja som dojcila naplno...

mirkastevko
10. sep 2020

@marfka3 a nevies ci pomoze,aj acidko?

marfka3
autor
10. sep 2020

@mirkastevko to je podla mna slabe,ked je dlho trvajuca zapcha,ale pitim nic nepokazis..