Znamená tlak pod prsiami predčasný pôrod?

majky311
6. sep 2010

Som prvorodička a som v 8.mesiaci.Chcem sa opytat na tlak pod prsiami a tlak v podbrušku na pravej strane.Je to niekedy az take bolestive. Neznamena to nahodou prečasny porod???Na poslednej kontrole mi lekar oznamil ze uz nemam vela plodovej vody???A ešte jedna otazka.Bola som na 4D a povedali mi že je to dievča ale moj lekar mi povedal ze je to chalan.Komu verit??Dakujem za odpovede🙂)

martul
6. sep 2010

No ak máš nakúpené neutrálne farby vecičiek tak treba vydržať 1 mesiac a bude prekvapko. A s tými bolesťami by som zašla radšej k doktorovi, pre istotu. Ja vždy vravím, radšej zbytočne ako neskoro.

vodnari
6. sep 2010

Aj ja som prvorodička a tiež takýchto otázok mám veľa. Ale čo sa týka toho pohlavia ja by som verila 4D ultrazvuku. Ja som bola na 3D a tam bolo jasne vidieť že to je chlapec aj mám krásne fotky,ktoré potvrdzujú že to je chlapec.

latvia
6. sep 2010

verila by som 2D ultrazvuku v 30tt. tlaky v podbrusku mozu byt aj s toho ze mas menej plodovej vody a babatko svojimi pohybmi ti takto sposobi vacsiu bolest, ale kedze cez internet sa to posudzuje tazko, zajdi radsej za svojim lekarom.

sisaha
6. sep 2010

ja som tiež mávala silné bolesti pod prsiami - rebrami na pravej strane, az take, ze som sa niekedy nevedela nadychnut. Bolesti trvali od cca 30 tyzdna az do konca. Povedali mi, ze dieta je velke a tlaci tam hore - uz si nespominam na ktory organ. Mne pomahalo lezanie na lavej strane.

babulina
6. sep 2010

k lekarovi urcite chod,radsej zbytocne ako neskoro, a co sa tyka pohlavia je to asi jedno, hlavne aby bolo drobco zdrave 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre