Ako reagovať na drzé sestričky u lekára?
Baby, keď ste u dr, a máte skúsenosti s veľmi nepríjemnými sestričkami, čušíte? Sklopíte uši a ste ticho alebo sa poriadne viete pohádať? Mne to teda nejde, nie som zvyknutá že na mňa niekto vrčí …zvlášť u cudzích.. ja som stále milá a tak asi čakám aj od tej druhej strany takú odozvu …U našej lekárky máme veľmi drzú sestričku, je veľmi nepríjemná na pacientov, ľudia tam sedia ako sochy, neviem či vôbec dýchajú 😃(nezapisuje sa, len kto ako príde) a ona si volá pacientov len tak harakiri neviem podľa čoho. Minule som tam presedela tri hodiny, keď som sa ozvala, že som bola štvrtá a stále tu čakám, tak na mňa vybehla-doslova zvrieskla, že ona tu určuje poradie ! Tak som si sadla a čakala ďalšiu polhodinu..aj tí čo prišli dávno za mnou už boli dávno doma. Od lekárky nechcem odísť, je to odborníčka a úžasná dr.
Netolerovala by som to, nasla by som si inu Dr., ved nie je jedina na svete. Nechapem, ze lekarka, ktora je ludsky pricetna, sa nevie uvedomit, aky personal s otrasnym pristupom k pacientom zamestnava.
@laurinka27 Možno si uvedomuje, ale zároveň vie, že zohnať inú sestru bude problém. Zdravotnícky personál nechýba len v nemocniciach.
Napis staznost a adresuj ju doktorke 🤷
Poznala som takú drzu sestričku,bud krútila očami alebo zdrbavala rad radom ľudí,namiesto čokolády na nich niekto poslal kontrolu ..(neviem podrobnosti q ani o co išlo)ale už tam nepracuje od tej kontroly .
Kúp jej nejaký prezent... ja vždy so žiadosťou o recept dávam do obálky aj malú čokoládku.
@maialeo Robis to aj v autoservise,potravinach,na poste ?
Moja svokra je /bola (ešte občas zaskakuje) sestrička. A teda tie sestričky sú veľa krát majú inštrukcie od lekára. Sú ako múr.
Pravda tiež je že nemá im tam kto robiť. Tak sú radi ak niekoho majú.

@maialeo za mna nie
@pribinak no sak niekto tam sediet tie hodiny musi... to je jasne. Inak by nesedela statistika.