Ako zvládnuť pôrod s rúškom?
Pane boze ako mam s tym porodit na ksichte? Ved teraz uz ked idem na poradnu a mam to cely cas na ksichte ma mdloby chytaju, zle sa mi dycha, potim sa a mam normalne uzkost z toho, ako mam s tým pane boze pôrodit nedam to 😫😫😫😫nikde som nebola stale nosim rusko ja aj muz ja odmietak s tym rodit jednoducho, baby co na to hovorite? Je toto normalne? Uz viac znamych co rodilo teraz mi hovorilo ze to je hrozje s tym na ksichte si rozdychavat. Nie som pokakana ale mam tehotensku tachykardiu niekedy lapam po dychu len tak, s ruskom dvojnasobne, no a porod akoze s tým fakt nedam
@ljzozv ano, je to v neporiadku. Pretoze vznika medzi ludmi nenavist, stupa agresivita. Rusko na tvari nosim hlavne preto, aby mi v lepsom pripade niekto nehodil kamen do hlavy, v horsom ma nezastrelil.
Kam tato agresivita, ukazovanie prstom, hejty a nadavanie si vyusti? To nikoho netrapi. Hlavne, ze pobehujeme s handrickami na nose.
@h_petra lebo ty si absolutne slusna vo svojich komentaroch, vsak?
Uz len posledny komentar odo mna.
Aj v taliansku, nemecku, spanielsko a portugalsku boli ľudia na smiech, co nosili ruska a nepacili sa im ludia, ze su vonku a zgrupuju sa. A kde su teraz? A to maju lepsie nemocnice, povedzme si to narovinu.
Ty sa vysmievas tymto ludia, lebo sa boja? Kde konci moja sloboda, zacina tvoja a tato hranica je velmi tenka.
Vcera som citala o pacientovi 31 v niektorom state, ktory mal pandemiu uz pomerne zachytenu.
Tento pacient 31, napriek tomu, ze kaslal a mal.priznaky navstivil dve bohosluzby, kde bolo cca 500 na jednej. a zrazu maju dve ohniska v krajine a opat nudzovy stav a tazko to zvladaju.
Ano vytraca sa slusnost a empatickost, ale tak ako na strane tych ludi na balkonoch, tak na strane ludi pod balkonmi.
Rodicke autorke.drzim palce a nech v klude porodi - my zeny sme.silne a zvladneme to.
@agimami
@viestta jakože promiň, ale ty píšeš že jsme fifleny, uz ted nemuzu dychat a predstava ze budu rodit s roušku je pro me strašne. Nekolik let jsem cekala nez otehotnim, takhle jsem si to nepredstavovala a ano mozna jsem sobecka ze myslim jen na sebe a lituje se ale neni to tak. Určitě kazda z nas si to takhle nepredstavovala ze to tak bude, no co už, to nezmenime. Ja nikdy nereaguji na komentáře ale tohle me dokaze tak nastvat. Myslim ze se chceme podporit a ne ze nam nekdo jako ty bude rikat ze jsme fifleny, pises ze jsi rodila a rodila jsi teda s rouskou????? Aby jsi vycházela z vlastni zkusenosti.... A ne kazda ma rychlí a pohodový porod nekdo rodi par hodin ci do hodiny a nekdo i pres 20h. Kdyz ti vadi tahle tema tak nereaguj., me by zajimalo zkušenost, ktera z nas to uz zazila v těchto podminkach rodit atd.
@h_petra 137 ľudí je oficiálnych, vieš koľko je neotestivanych, keďže na sk sa hrdina tým ako sa nosia ruský a pritom netestuju. Ale kľudne ver
@agimami ahoj a kedy máš termín? Ja budem tiež v Čadci.. som v 36.tt
Volala si tam, že musia byť rúška??
@tabitka337 ja mam termin zajtra 😁 chodím tam na poradnu uz do nemocky a pred tyzdnom mi tam tiez rodila kamaratka a ona mi to hovorila ze musia byt ruska... Ale ze ku koncu ai ho dala uz dole lebo nemohla s nim
Ježiš ženy vy si viete samé toľko stresu privodiť že to až nie je pravda.. Vám už úplne hrabe?! To načo je dobre sa tu rozčuľovať, hecovat a podporovať v nejakých vymyslených scenaroch?! Ani jedna z vás dopredu nevie co bude keď príde na pôrodnu sálu. Ani jedna z vás nemôže tvrdiť ze ju budú nútiť mat rusko na tvári, ale uz máte toho tlak 200/300 z niečoho co sa možno ani nestane. Každému priemerne inteligentnemu človeku je jasne, ze ak žena proste dýchať vládať nebude, alebo jej príde nevoľno, žiadny zdravotník jej to rusko (TO RUSKO, nie TA ruská!!! Už si to aspoň zapamätajte keď toľko to slovo skloňujete každý deň) nebude silou držať na tvári. Mimochodom rodenie s ruskom nie je žiadne novinka, je to bežný postup aj počas bežnej chrípkovej epidémie, alebo ak je žena pri pôrode chorá.. Ale nie.. Žena hysterka proste musí denne apson 10x zopnut samonasieraci systém lebo inak by sa deň ani nepočítal.... A áno viem sa vcítiť do vasej koze lebo každým dňom môžem rodiť a ABSOLÚTNE sa kvôli tomu nestresujem, ani nenervujem...k čomu by mi to bolo?
@agimami jejda, tak nech to v zdraví prežijete!! To si budem musieť teda nejaké extra tenučké rúško ušiť 😆
A na izbách sú potom dve maminy? Otcov už nepúšťajú k pôrodom? Ja som ešte bez muža nerodila.. ach, toľko stresov, len keď nás Boh ochráni, prežijeme..
Máte to tam všetko na hlavu. Ruška majú nosiť chorí ľudia a nie zdraví, keby som išla rodiť zdravá, nešla by som s rúškom ani za boha, pri takom dýchaní zvlhne ruško za chvíľu, stáva sa priepustným a neochráni nikoho, keď sa personal potrebuje chrániť nech si dajú pre mna za mna aj N95 a skafandre 🤪
Tak vidim ze porodnici sa zvladnu nakazit aj sami, Ruzinov🤦🏻♀️
@zuzzqa Netraste sa, poškodí to vaše dieťa.
@agimami nie si v tom sama, mňa to čaká tiež 🤦♀️
@agimami ahoj, predpokladám že už máte po tom.. ako ste to zvládli?

@ljzozv to, ze su deti zbytocne doma zo skol tvrdis ty 😉