icon

Bude epidurálka zadarmo?

dkethe
12. jan 2018

Ženy, započuli ste túto správu, že bude Epidurálka zadarmo? Je to už azda odklepnuté. Tešíte sa? Ja dosť. Len sa obávam či ju budú doktori tak ochotne pichať keď na tom už nebude nemocnica zarábať. Tá košická nová mala cenu 150e. A vieme ako to je u nás, keď sa doktor pre niečo rozhodne, rodiaca žena nemá šancu.

Strana
z3
zajkula62
Autor odpoveď zmazal
pieksamaki
15. jan 2018

@deginko ahoj,ano verim ti, ze si mala tak tazky porod, a teda velmi neprijemny zazitok....az do odpadavanie, aj dlzka trvania,to vsetko bolo narocne a niektore maminy to takto maju...pocula som uz viac takychto zazitkov.verim,ze ta to neodradi mat druhe babo....nastastie, uvidis casom na to zabudnes....a to je fajn🙂, drzim palce,maj pekny den

deginko
15. jan 2018

@pieksamaki dakujem velmi pekne,velmi chcem mat druhe no ked si nato spomeniem tak ma chyta,strach i ked verim,ze pri druhom to bude jednoduchsie...nemyslim uz nato tak ako zo zaciatku,ale ked vidim aj v telke porod atd tak hned slzy v ociach,ale viem,ze to bude lepsie..dufam

mirus2612
25. jan 2018

Dobrý deň. Ja som absolvovala poučenie o epiduralke v TT pôrodnici teraz v januári. Pričom termín mám 2.2. 2018. A platila som 130e a bolo mi povedané že aj keby som porodila v tom termíne peniaze sa mi nevrátia. Lebo vraj som absolvovala poučenie v januári. Zostala som v pomykove. Platil to ešte niekto takto? Ze neplatil za EPI ale za to poučenie? Viem že v iných nemocniciach toto poučenie o pichnuti EPI ani nemajú. Za čo vlastne platím keď od 1.2. 2018 platí že EPI ma by zadarmo?

dkethe
autor
6. apr 2018

Zienky, chcem sa opytat, ci uz dostala nejaka rodicka tu epiduralku zadarmo? Pripadne naopak, stretavame sa castejsie s reakciou porodnikov, ze sa epi pichnut z nejakych dovodov podat neda? Dakujem pekne za odozvu 🙂

Strana
z3