Čerstvé informácie o pôrodnici v Nových Zámkoch

anitka116
7. mar 2019

Ahojte, chcela by som sa spytat na cerstve skusenosti z novozamockej porodnice. Zaujima ma hlavne pristup personalu k rodicke, pomoc pri dojceni, priebeh samotneho porodu, napr. ci sa casto pristupuje k nastrihu, atd. V maji sa chystam na svoj druhy porod a zvazujem tuto nemocnicu, kedze sme sa sem nedavno prestahovali. Prvy krat som rodila v Komarne pred skoro piatimi rokmi a toho casu som o porodnici v zamkoch pocula skor negativnu kritiku. Preto by ma zaujimalo, ci sa odvtedy zmenilo nieco k lepsiemu. Budem vdacna za kazdu spravu.

lindusss2016
7. mar 2019

Chod radsej do kn, ak ocakavas pozitivny pristup personalu. Ja som v nz rodila pred rokom, zvladla som to, lebo s malym neboli problemy a uz som mala jeden porod v kn za sebou, kojenie nam islo super, takze nebolo o com. Ale teraz tam je zrovna kamoska a uz pise, ze place cele dni, sestricky su tam niektore fakt priserne... to som v kn nezazila. Podpora dojcenia je v nz nulova. K porodu sa nvm vyjadrit, ja som mala obe sekcie v plnej narkoze kvoli komplikaciam

anitka116
autor
10. mar 2019

@lindusss2016 tiez som pocula podobne pribehy z NZ, ale to uz bolo spred par rokov, takze ziadne zmeny, zial... Len neviem, ked budem chodit do NZ nemocnice na tie vysetrenia, kam sa posiela posledne tyzdne pred porodom, ci potom nebude problem, ak budem rodit v KN.

lindusss2016
10. mar 2019

@anitka116 a akeho mas gynekologa? Ja som chodila ku mudr.stankovej, ona aj jej muz rodia v kn, vsetky vhsetrenia sa robia u nich, nikdy som v nemocke na ziadnom nebola

anitka116
autor
11. mar 2019

@lindusss2016 Chodim do sukromnej ambulancie v Hurbanove, odkial pochadzam. Odtial nas posielaju na CTG vysetrenia a prietoky do nemocnice v zaverecnej faze tehotenstva.

lindusss2016
11. mar 2019

@anitka116 aha, no ak by si chcela menit, stankovu vrelo odporucam. Starostlivost tip top. Robi vsetko u nej, aj ctg, aj prietoky, morfologicky, aj 4d. Je to ale spoplatnene, morfo 20€ a ctg 10. Ambulanciu aj cakaren ma peknu, sestricky su super, ona aj jej manzel su odbornici. Inak nvm, ale podla mna im v kn bude jedno, kam si chodila na vysetrenia, odmietnut ta nemozu.

anitka116
autor
12. mar 2019

@lindusss2016 dakujem za tip 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre