icon

Chodí niektorá z vás do Piešťan k MUDr. Vargovi?

bubum
4. jún 2013

Chcem sa k nemu preložit,tak ak mate snim neaké skusenosti sem snimi a takysto kde mi odporúčate rodit,ci v Piestanoch alebo v Trnave, ktorá to máte obehané díky moc 🙂 😉

macka028
4. jún 2013

ahoj ja som zila v tt 28rokov a ked som mala ist co i len na pohotovost v tt tak mi nebolo vsetko jedno ci ten pristup ale aj zodpovednost.preto som povedala ze tam by som sa nedala operovat a nie to este rodit.sice nemam osobnu skusenost s porodnicou v tt ale sesternica 1dieta porodila v tt a dalsie 2 deti v pn a povedala ze radcej piestany,lepsi pristup a starostlivost. ale vies ako sa hovori 100ludi 100 chuti. ja cakam mimi a rodit budem v piestanoch.ale dr. Vargu nepoznam

bubum
autor
5. jún 2013

presne tak 100ludi 100chuti,kazdy mi radí nieco iné. Pojdem si ich asi osobne prezriet a podla toho sa rozhodnem,este uvidim,ale dakujem za odpoved 🙂

bibi33
6. jún 2013

@bubum ja som tiez z tt a chystam sa rodit so piestan,citala som na piestany lepsie recenzie a komentare🙂

billam
6. jún 2013

@bubum ahoj, ja chodím k dr.Vargovi a mozem ti ho len odporučiť...skvelý odborník a fajn človek. Má všetky prístroje aj 3D/4D sono, tak nemusíš ist do Hlohovca a dokonca to má aj lacnejsie. Jediná nevyhoda je, že u neho si musis všetko platiť, ale zas necakas na sono 3 mesiace ako v nemocnici, takze tie peniaze nelutujes. Rodiť sa u neho neda - nepustia ho rodiť v nemocnici v Piestanoch, len tusim v Šali....co sa tyka pôrodu, neviem, ale nerodila som v PN, ani v TT...ale v BA...ide o to, že odrodi Ťa hocikto, ale potom ta strarostlivost o bábätko, to je otázne, či tieto nemocnice sú tak vybavené, ak by sa nedajboze nieco stalo....viem, že PN tak vybavena nie je a všetky predčasne narodene deti vezu sanitkou do TT....tak ti poviem, ja by som si v PN nedala robit ani sadru ☹.....byvame v BA, ale cele leto sme u rodičov v PN, a ak je nieco s deťmi - ak sú choré, tak radšej ideme na Kramáre, ako do piestanskej nemocnice.

bubum
autor
6. jún 2013

mam sice cas,no nemocnicu a starostlivost chcem mat poriadnu, a o PN nemocnici uz boli reci aka je neschopná. No uvidim,
A kedze je Varga sukromny tak to mi netreba, chodim pani Kolkovej,ta je vyborna 🙂

billam
6. jún 2013

@bubum a pani Kolkova má všetky prístroje? Alebo Ťa posiela do nemocnice?