icon

Chodíte k MUDr. Kajabovi?

vany777
14. apr 2020

Prosim vas chodite niektora ku dr Kajabovi a ste tehotna? Chcem sa spytat, ako to budete riesit, nakolko zostal nahle dlhodobo PN. Vdaka

cica_mica
3. jún 2020

@bleelka prsniky vobec a sono zospodu urobil ale riesil to co som ho poziadala aby pozrel tak neviem ci to bol standard 🤷‍♀️

bleelka
3. jún 2020

@cica_mica tak to je ale chyba, lebo sucastou preventivnej prehliadky ma byt aj vysetrenie prsnikov pohmatom... https://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/c... asi sa budeme musiet dozadovat a snad na to nabehne...mal by...

cica_mica
4. jún 2020

@bleelka ja som bola z tej rychlosti taka zaskocena ze ma to napadlo az vonku 🤦‍♀️ ale suhlasim, mozno sa staci len ozvat.

hellokittynka
4. jún 2020

@cica_mica urcite treba sa ozvat ale ja som taka ista ze az potom ma to napadne ked som prec, mna aj posielal Dr.Kajaba vzdy na sono (ale to asi zalezi od veku ale 1x za 2r alebo 1r) vzdy a ano vysetroval aj pohmatom, aj brusko hmatom aj sono zdola a odber cyto a on bol tak vynimocny ze sa samozrejme sa pytal aj na ine tazkosti ci niesu a aj sledoval ine liecene choroby ( u mna napr stitna zlaza) chcel vysledok od endokrinologa...

cica_mica
4. jún 2020

@hellokittynka ano presne tak, venoval sa evidentne kazdej z nas na 100% tak teraz mam tendenciu porovnavat neporovnatelne...

adulalka
15. jún 2020

@cica_mica Zdravím Vás, tiež som z nového pána Dr. nemala zrovna ideálny pocit. Ja som bola síce kvôli akútnej záležitosti, štandardne viem, že dr. Kajaba by ma prezrel nielen zo spodu sonom a palpačne, ale aj zvrchu na podbrušku sonom + pohmatom. Nový dr. sa obmedzil iba na sono zospodu a palpačne, hoci chápem, že podľa skúseností a opisu problému môže mať vlastné skúsenosti a zrejme vie, čo je najvhodnejšie. Napriek tomu to bolo veľmi rýchle, žiadne otázky, opis a otázky som dávala ja.

Určite je to tým, že ten prístup dr. Kajabu bol okrem profesionality a pedantnosti typický aj ľudskosťou a vyšším záujmom o pacientku, ťažko sa to dá plne nahradiť. Tiež ma nový dr. ťažšiu situáciu v tom, že nahrádza niekoho, koho si pacientky vážili a zároveň náhle umrel. Možno mu treba dať čas..

cica_mica
15. jún 2020

@adulalka som rada, ze nie som jedina na koho zanechal tento dojem. Asi az postupom casu zistime, ci sa oplati ostat alebo hladat niekoho ineho.

dadka75
16. jún 2020

Ja som dr. Krkosku zazila na Klenovej. Mozno je to len moj subjektivny dojem, ale mala dom pocit, ze vzhladom na to kde robi si urcuje priority.. Mala som na izbe 2 zeny s naozaj velmi tazkou diagnozou, obe po tazkej operacii... venoval sa im, pytal sa, zaujimal o to, ako sa maju. Ja som bola len na lahsom zakroku, mne vecne oznamil co mi robili, co ma caka, vela casu mi nevenoval. Napriek tomu, ked som zacala klast otazky, vsetky zodpovedal a nemala som pocit, ze by som ho zdrziavala, nebodaj otravovala... Myslim, ze je skuseny lekar a rozhoduje sa na zaklade stavu pacientky.. Dr. Kajaba jednoducho nastavil latku tak, ze neviem, ci sa niekedy niekomu podari ju dosiahnut. Ja by som mu rozhodne dala sancu, treba sa len jednoducho ozvat a pytat sa. Taktiez som zazila aj dr. Kocovu, ta ma prijimala aj operovala. Mila, skusena, ochotna lekarka...

lucka6884
17. jún 2020

@dadka75 tak ja som bola už tiež na vyšetrení a bol tam ešte tretí pán doktor tak zrejme okrem Dr. Krkošku a ešte pani doktorky tam budú chodiť aj ďalší doktori z Klenovej...Vyšetrenie trvalo asi pol minúty okrem steru na cytológiu nevyšetril nič na otázky odpovedal bol milý, ale zďaleka to nebolo, ako pri Dr.Kajabovi a myslím si, že, keby sme išli kam kolvek ku komukoľvek nikde to vyšetrenie ani ta starostlivosť nebude mať takú úroveň ako u Dr.Kajabu je proste nenahraditelny

dadka75
17. jún 2020

@lucka6884 Hmmm... Tak o tom neviem. Vcera som hovorila so sestrickou a spominala, ze je tam zatial len dr. Krkoska a zac. jula ma nastupit aj dr. Kocova. Nikoho ineho nespominala.

lucka6884
17. jún 2020

@dadka75 ja som tam bola v pondelok a nebol tam ani Dr.Krkoska ani Dr.Kocova bol tam taky mlady pan doktor mozno tam bol len zastupovat ale sestricka bola stale ta ista co stale

dadka75
17. jún 2020

@lucka6884 Krkoska je tiez mlady... Naozaj neviem, ci tam ma zmluvu aj niekto iny, ale ja mam info od sestricky, ze len Krkoska a Kocova budu...

lucka6884
17. jún 2020

@dadka75 a toto nieje on???

ceklis
17. jún 2020

@lucka6884 nie, pán doktor je ozaj mladý. Určite mladší ako bol doktor kajaba. Ja som tam bola dnes. Je pravda že vyšetrenie bolo rýchle, ale spravil všetko čo mal. Pýtal sa ma otázky a bol ozaj veľmi milý. Pán doktor kajaba bol jednoducho nadštandard, žil pracou a stále si myslím, že aj vďaka jeho prístupu nemal čas sam na seba a svoje zdravie. Nech odpočíva v pokoji, myslím si, že na neho budeme všetky spomínať len v tom najlepšom.

dadka75
17. jún 2020

@lucka6884 Ak sa nemylim, to by mal byt jeho otec. S mojim otcom boli spoluziaci na lek. fakulte.

lucka6884
17. jún 2020

@ceklis tak potom to bol Dr.Krkoška co ma vysetroval ja som si myslela ze pride jeho otec ten starsi lebo tohoto mladeho pana doktora nepoznam ale mili bol to urcite ale myslim ze vekovo je tak asi ako Dr.Kajaba

kuklovska5
17. jún 2020

@lucka6884 To je myslim jeho otec

lucka6884
18. jún 2020

@kuklovska5 ano Dakujem lebo ja som vobec netusila ze su dvaja ja len toho starsieho poznam

slaviivals
18. jún 2020

Dievcata, prosim vas, mate niektora deticky u jednej z pediatriciek v poliklinike? Nikoho tam nepoznam, neviem, ako si vybrat 🤷🏼‍♀️

martinquezak
18. jún 2020

Pan doktor nemal deti, viacere ste pisali ze mal dceru, on nikdy nemal deti.. mal neterku a synovca, jeho brata deti, ktore mal velmi rad.... bol rozvedeny ale mal priatelku ktoru miloval a s nou nemali detičky, myslime prosim na jeho rodinu, pre nich to je najbolestivejšie... uz ho nikto nikdy nenahradi, su Lekari a lekari, a on bol taky ze by dal vsetko a pomahal vo všetkom....som vdacna lebo Vdaka nemu mam dcerku💗

dadka75
18. jún 2020

@martinquezak Je to uz zial bezpredmetne, ale ma dceru. Rozpravali sme sa o nej.

katy1407
18. jún 2020

@slaviivals mne sa narodila dcerka nedávno ale nedali sme ju k doktorke na poliklinike, lebo tam síce patríme ale mudr. ma asi 80 rokov 🥴 a aj tá druhá je myslím dosť stará. Dali sme na dlhace k MUDr. Vajdickovej

martinquezak
18. jún 2020

@dadka75 ano je to bezpredmetne.......poznam osobne jeho rodinu, asi ste sa zle pochopili, on deti nemal

mila23
19. jún 2020

Zienky, hladam gynekologa a rajonova som spadala pod Kajabu..ale stale som odkladala,ze zavolam ci ma zoberie az je neskoro...myslite ze tito novi ma zoberu? a ktoreho z nich by ste mi skor odporucili? dakujem

kuklovska5
19. jún 2020

@slaviivals V poliklinike chodime Mudr. Uhrinovej a som spokojna

kuklovska5
19. jún 2020

@mila23 Ti novi myslim beru automaticky vsetky pacientky, co tam maju kartu

mila23
19. jún 2020

@kuklovska5 ale práveže ja tam nemám zatiaľ kartu, ale hľadám nového gynekológa a podľa rajona patrím tam

kuklovska5
20. jún 2020

@mila23 aha.Tak keď podľa rajonu,tak to by Ťa mali vziať .Skús sa tam ozvat

miramia
22. jún 2020

Dá sa vybrať dokumentácia od zosnulého doktora? Má tam ešte sestričky? Ďakujem za jeho prácu 😢 veľa krát pomohol.

petabela
22. jún 2020

@miramia treba ziadanku/ vymenny listok od noveho doktora, s nim ist po kartu, resp. poslat na ambulanciu a oni poslu novemu doktorovi.