Chodíte k MUDr. Kajabovi?
Prosim vas chodite niektora ku dr Kajabovi a ste tehotna? Chcem sa spytat, ako to budete riesit, nakolko zostal nahle dlhodobo PN. Vdaka
Dobry den,
velmi ma zarmutila sprava o necakanej smrti doktora Kajabu. Dozvedela som sa to len vcera a stale tomu nemozem uverit.... Dnes som mala cestu cez Racu, sla som sa pozriet na cintorin, ze mu vzdam uctu, ale pan doktor stale nema hrob. Na rezervovanom mieste sa vsak da virtualne cez cintoriny.sk zapalit siecka, ci polozit kvety.
https://cintoriny.sk/cintorin/Karta.php?idh=740...
Urobila som a tym sa mu chcem velmi pekne podakovat za vsetko, co pre nas robil 😢
Ahojte, chcela by som sa spytat ci nieje nejaka mamicka ktora rodila nedavno resp.mozno za posledny rok od dr. Kajabu a ak ano ci vam pan doktor odporucal aj nejaku konkretnu porodnicu- porodnika. Dakujem vam za info 🙏
@hellokittynka aj ja som sa pýtala,, ale neodporúčil nikoho. Môžem bodporucit dr Petrenko na Antolskej. Ťažký ale zároveň rýchly pôrod, omotana pupočníková šnúra okolo krku bábätka. Aj s kolektívom to zvládli perfektne. Ďakujem
@hellokittynka ja som rodila v novembri. Odporucal mi Kramare, prednostu Rusnaka.
@hellokittynka obe dcéry ( narodené 2015 a 2019) som rodila na Kramároch na odporúčanie MUDr. Kajabu - cisárske mi robil doc. Rusňák. Bolo to z dôvodu, že som kardio pacientka, a ak by sa niečo pri pôrode stalo, nemuseli by ma prevážať napr. z Ružinova alebo z Antolskej na Kramáre.
@hellokittynka ja som rodila 7.4., s doktorom som sa videla naposledy 9.3. Pytala som sa ho ci mi nieco odporuca, ale povedal, ze su vsade kvalitni lekari, akurat myslim vyzdvihol Kramare a Antolsku, ze tam maju aj specialne oddelenia (aj konkretizoval, ale uz mi to vypadlo) v pripade komplikacii. Nakoniec som rodila na Antolskej a bola som spokojna. Porod som mala prirodzeny a bez komplikacii. Ak by si chcela blizsie info o Antolskej, kludne napis.
@layla dakujem ti ta info a vsetko vporiadku? Bola si spokojna?
@hellokittynka ano, vsetko bolo super. Nemozem nanho nic zle povedat, mily, ludsky pristup 🙏🏼
Bože až teraz som sa to dozvedela a dosť ma to dostalo chidla som knemu roky a to mi pomohol z 3detmi bože bude mi strašne chýbať nikdy naňho nezabudnem neh odpočíva v pokoji posledne zbohom patrí vám pan doktor ZBOHOM
@14kacenka14 ano teraz ho zastupuje dáka pani doktorka vo štvrtok idem knej
@14kacenka14 daj potom prosim ta info aka je...dakujem
Ja som bola u pani doktorky zaciatkom mesiaca. Mala som z nej fajn pocit, miila, zaujimala sa, vsetko v poriadku (snad len malickost, ze mi nedala vreckovku po yvsetreni, hoci som pri odbere zakrvacala) - no proste, nie je to nas pan doktor...
Ahojte, aj ja som bola u nej uz, mladucka je, mila, nevie robit na UTZ dobre este, odbornost je vo faze myslim ucenia sa ale ked bude mat zaujem aj nadalej co myslim ze ma tak naberie skusenosti a bude fajn 😉 Nikto uz nebude ako bol NAS PAN DOKTOR ❤️❤️
@mila23 určite sa ozvem držte palce
Zasielam info od rodiny MUDr. Kajabu;
Vážené pacientky, v mene pozostalej rodiny Vám oznamujem, že posledným miestom odpočinku Vášho zosnulého lekára MUDr. Jozefa Kajabu, MPH., PhD. je hrob na hrobovom mieste č. 119 v sekcii VI na cintoríne v Rači. Hrob sa nachádza v treťom rade napravo od hlavného chodníka vedúceho rovno od vchodu, v časti chodníka až za hlavným krížom. S úctou Radovan Kajaba.
@bleskinamama dakujeme za spravu Tebe aj rodine ....,velmi casto chodim okolo ambulancie,kedze kustik odtial byvam a mam stale pocit,ze je odvtedy len tyzden,tak velmi stale chyba :(....som rada,ze sa aspon tam mozeme ist rozlucit..dakujeme..
ahojte
Ako ste s odupom casu spokojne s dr Krkoskom?
Citala som vsetky vase prispevky v tejto diskusii a niektore hodnotenia nanho neboli velmi pozitivne.
Ja som zmenila doktora, ked dr Kajaba zomrel, ale nie som velmi spokojna s vyberom.... tak rozmyslam co dalej.
Dakujem
@14kacenka14 dobry den, tak ako? Uz ste nenapisali. Zaujima ma vasa skusenost, dakujem 🙂
Ja som sa to dozvedela teraz. Ja som v totálnom šoku. Volala som do ambulancie, dvihla mi jeho sestricka, tej som sa samozrejme, rozrevala do telefónu. Ja som tomu chlapovi tak vďačná za všetko!!! Po druhej dcérke som tam bola na kontrolu a bolo to presne 10 rokov, čo som k nemu chodila, tak jediné, čo ma tešil, že som mu stihla povedať, aký je úžasný a že mu ďakujem, za všetko, čo pre mňa spravil ... nebolo toho málo. Sestrička mi stále hovorila, že si toho na seba berie veľa a mal zvoľniť ... ale, to on nevedel. Najlepší doktor, akého som kedy mala.
@yodinka Ja som sa dnes o 10tej objednavala na preventivku. Sestricka sa ma pytala ci viem, ze uz ordinuje dr.Krkoska a pani doktorka. Povedala som, ze ano, uz to viem. :( Nastalo kratke ticho. Som rada za tuto diskusiu, aspon som uz bola pripravena na telefonat a nezlozila by som sa v tu chvilu. Je to velikanska strata. Takeho lekara uz mat nebudeme. Tiez som Dr.Kajabovi vdacna za velmi vela. Odhalil mi zdravot.problemy a nikdy nic nezanedbal. Odkontroloval mi dve tehotenstva. K tomu ten uzasny ludsky, prijemny pristup a humor, ktory situacie odlahcil. Vedel povzbudit. 15 rokov som k nemu chodila. Zial, uplne sa pre nas rozdal a zabudal na seba. Velmi, velmi mi je to luto. Zial, uz nam ho nic nevrati. Snad aspon jeho nastupcovia sa mu trochu priblizia. Verim, ze su tiez skveli odbornici. Objednala som sa k p.doktorke nakolko doobedny termin mi viac vyhovoval. Ako ste s nou spokojne tie co ste uz u nej boli? Dakujem.
@bleelka
Ja som k nemu začala chodiť ešte ako študentka, on vtedy začínal, mala som brutálny stres, ešte som bola panna a on bol úžasný. Všetko mi vysvetľoval. Keď som potratila (MA), oznámil mi to tak ľudsky, čo mi hovorili kamošky, tak to sa nedá porovnať s inými lekármi. Som sa mu tam zložila v ordinácii, tak sedel pri mne, ja som revala a hladkal ma po chrbte a že “podte, zavoláme menželovi”, potom mi vybavil kyretáž Dunajskej, kde sa mňa starali ako o kráľovnú, lebo som bola “pacientka doktora Kajabu”. Pýtal sa môjho muža, či ma odvezie do Dunajskej, lebo v BA nevie nič zaručit’, ale tam že sa o mňa krásne postarajú. Toto mu nikdy nezabudnem, lebo tiež, čo som si vypočula od kamošiek o tých zákrokoch v nemocke ... A povedal mi, že “nebojte, určite budete mať detičky, ste mladá, zdravá ...” Mal pravdu, deti mám tri a všetky mi on kontroloval, na tie hlášky pri morfo ultrazvukoch ani môj muž nevie zabudnúť ... och. Raz som cestovala na dovolenku, ale bola som pred tým uňho a zistil mi nejakú balteriálnu infekciu, tak mi volali. Ja že nemôžem prísť, lebo ideme na dovču, že potom, tak on že nie, lebo to musím začať hneď brať ATB, ženy ... on mi doniesol ten recept domov a mužovi papier k urológovi, lebo že musí aj on ísť na vyšetrenie pre istotu!!! Ja keď tam pôjdem a uvidím tam iného lekára, ja sa rozrevem. Strašne mi bude chýbať :(.
@yoxinka absolutne rozumiem. ja som sa doteraz nedokopala tam ist a neviem, ci to dam a to uz by som fakt mala ist. On bol neskutocny, sakra, musel takto vysoko nahodit latku? Ja som bola prvykrat unho asi ako 19rocna, teraz ked si predstavim, ze on mal vctedy cerstvo po skole zrejme, nechapacka, ale bol uzasny a uz vtedy mal brutalnu povest. Stale smutim za nim. Jednu vec som stastna, ze uz som si odrodila svoje, v tehotenstvach bol neskutocny. Urobil pre mna take veci, co pribuzny by neurobil, a ako to tu citam, takto sa spraval uplne bezne.... Asi ziadna z nas nezabudne.
Ahojte, aj ja som bola velmi smutna ked som sa este v aprili dozvedela co sa stalo. Kedze som nedavno rodila, bola som u pana doktora Kajabu velmi casto, o to viac ma to zarmutilo. Tiez mi velakrat pomohol, pocas tehotenstva nic nezanedbal, vsetko bral velmi vazne, bol opatrny a napriek urcitym komplikaciam mam ak vdaka nemu vedla seba krasnu dcerku. Ale chcela som prispiet do diskusie tym, ze aj novy pan doktor na mna urobil velmi dobry dojem. Nedavno som bola na preventivke a bol fakt skvely. Mily, ludsky pristup, uvolnena atmosfera ako pri doktorovi Kajabovi. Vsetko mi vysvetlil, spravil vsetko dokladne a precizne tak ako mal. Odchadzala som s naozaj dobrym pocitom, myslim ze by mohol plnohodnotne doktora Kajabu zastupit. Ako tu uz niekto spomenul, nie je v lahkej situacii, prebral ambulanciu a pacientky po naozaj skvelom doktorovi a odbornikovi, ktoreho pacientky zboznovali. Bola som tam teda zatial len raz, ale mala som z doktora Krkosku naozaj dobry pocit a som rada, ze som po umrti pana Kajabu neriesila odchod z ambulancie a hladanie noveho lekara.
@yoxinka neskutočné... aj mne takto vybavil Dunajskú Stredu, keď ma spackali tu v BA na jednodňovej chirurgii. Tam ma stále chodil kontrolovať, či je všetko ok a mal všetko pod dohľadom:(
Prosím vás, a neviete, ako to tam teraz funguje? Nemôžem sa tam dovolať. Sestrička buď nedvíha, alebo má obsadené. Mám ísť na preventívku až v decembri, ale už týždeň mám gyn. problémy. Treba sa vopred sestričke nahlásiť, či môžem prísť, alebo tam môžem rovno nabehnúť?
@anotatorka neviem ale mne sestricka povedala ze mam volat po 17.10 mam taky pocit ze maju dovolenku ale niesom si uplne ista
@anotatorka nemajú dovolenku, skúste častejšie volať v čase ordinačných hodín ☺️ ja som sa stále dovolala, ale majú toho veľa ☺️

@petabela ďakujem veľmi pekne !!!