Dobrá gynekológia v Piešťanoch. Čo mi odporučíte?

makarda
20. mar 2011

Kto mi poradi dobru gynekologicku ambulanciu v Piestanoch a blizkom okoli? Taku, kde by som nemusela hodinu cakat aj ked som objednana na urcity cas, taku kde by som neplatila uplne za vsetko (aj za odber krvi), taku kde by sa kazdy mesiac nemenili lekari (tolko ich uz videlo moju....) ale ze by tam bol normalny kvalitny lekar a vybavenie... co mi odporucite?

abbey1
20. mar 2011

Nenašla som a to mám jednu priamo na ulici.Preto som zdupkala na gynekológiu do Topolčian.Radšej cestujem a ako píšeš,nečakám hodiny,neplatím za kde čo a hlavne viem,že doktorke ide o mňa ako človeka.

katren
21. mar 2011

aj ja chodim do Topolcian....v PN som tiez ziadneho dobreho gynekologa nenasla... 😒

smajluska
31. mar 2011

A čo gynekológovia v NMnV? Alebo MUDr. Kováč Čachtice? Aký máte názor?

atrami
1. apr 2011

Ja chodím do Čachtíc ku Kováčovi. Som maximálne spokojná, veľmi príjemný lekár aj sestričky. Chodím k nemu už 10 rokov a nemám k nemu výhrady. Viem, že k nemu chodia aj s Vrbového.
Čo sa týka poplatkov, platila som počas tehotenstva sono, na to ma dopredu upozornil. Ak budeš chcieť pošlem ti cez IP telefonne číslo. Je totiž problém sa k nemu už dostať, má veľmi vela pacientiek.
Doba čakania je rozna, ale v súrnych akútnych prípadoch samozrejme ihneď.

alexslovakia
1. okt 2012

Prepacte ze sa pripojim ale tie Cachtice by som hned vylucila.aj ja som si myslela aky je kovac super lekar,odbornik ale velmi som sa sklamala.robil mi rocnu prehliadku a ani mi nezavolali ze mam zle vysledky a ked som si zavolala ja tak ma odbila sestricka ze mi ho neda a vsetko zopakujeme o pol roka.mala som zapal.ja som vsak necakala a hned som ho zmenila,nastastie.teraz mam vdaka jeho super sestrickam problemy a neviem co bude dalej.nie som prva,ktora uz na ich lahostanost doplatila....kamaratku zabudli poslat v 20tyzdni na sono,......ako on uz nikdy a urcite sa maternica neda kupit...teraz uz len cakam na dalsie vysledky a dufam ze budu dobre....

slnieckoma
11. nov 2012

Ja mam dr.Kubranskeho v PN a som max. spokojna 🙂

deni24
11. nov 2012

dokror Varga ja som s nim velmi spokojna, jedina nevyhoda ze je sukromnik tak si vsetko hradim ale nic zle nemozem povedat ani na Dojcana v nemocnici

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre