icon

Dr. Holomáň z Ružinova. Máte s ním skúsenosti?

romanecka
10. mar 2011

Ahojte babule, poprosila by som Vás názory na dr Holomáňa z Ružinova, mám možnosť u neho rodiť, ale ja ho vôbec nepoznám... 😕

aknaj
10. mar 2011

Ahoj,
ja som síce u neho nerodila, ale mám pocit, že je primárom na gynekológii v Ružinove. Alebo aspoň bol, keď som tam rodila ja. Tak hádam ako odborník bude dobrý 😉 😉 😉
Ale ty chceš asi vedieť aj z toho ľudského hľadiska a prístupu ... 😀 😀 😀

syslica
11. mar 2011

Ahoj, myslím si, že by si mala túto možnosť využiť 🙂 Dr. Holomáň je síce stará škola (taký milý šedivý pánko 😀 ), ale názory vôbec nemá zastaralé. Patrí k najväčším kapacitám v Ružinove s ozaj dlhoročnou praxou a skúsenosťami. Ja som ho zažila síce nie priamo pri pôrode, až počas následnej hospitalizácie, môžem len odporúčať!

didulka85
11. mar 2011

Ja som chodila cele tehotenstvo k Holomanovi a bola som velmi spokojna. Sice ma potom nechal odrodit inemu doktorovi, ale mozem ho odporucit.
Je to vyborny odbornik a kapacita. Teraz je tam prednosta.

ivett1
11. mar 2011

Ahoj, ak máš tú možnosť, tak určite ju využi...je to naozaj skúsený gynekológ a pôrodník a myslím, že patrí k najväčším odborníkom v tejto oblasti - v Bratislave určite a pravdepodobne aj na Slovensku 😉 a je prednostom kliniky ...pri druhom tehotenstve - rizikovom, som bola " pod jeho dohľadom" až do pôrodu (z toho dva posledné mesiace som bola hospitalizovaná v nemocnici) a nemusíš mať z neho obavy, je naozaj milý (možno niekedy milší ako jeho kolegovia), aj keď niekedy pôsobí prísne... 🙂

jankalucia
15. jún 2015

perfektny doktor a hlavne skuseny doporučujem