icon

Dr. Jozef Tholt (Dolný Kubín). Aké máte skúsenosti?

denisekkk
20. okt 2010

Ake mate skusenosti s Dr.Tholtom ako porodnikom? Chcem ho pri porode a zaujimaju ma Vase skusenosti...Dakujem 🙂

evinka2311
22. okt 2010

ja som rodila pri nom dvakrat a staral sa o mna pocas oboch rizikovych tehotenstiev.mam na neho uzasne spomienky najma ako na lekara,ktoremu som 100% doverovala a tiez ako na cloveka,ktorý je velmi ludský a chapavy. dovolim si tvrdit, ze som to vsetko zvladla vdaka nemu.a som mu velmi vdacna,ze mam mojich dvoch chalanov. ja len doporucujem!

denisekkk
autor
22. okt 2010

@evinka2311 dakujem za nazor...aj na mna posobi ako v pohode clovek a super odbornik len mam strach kedze som prvorodicka ...nevies mi povedat ci ma vo zvyku nechat prenasat alebo sa snazi porod vyvolat? ci robi hamiltonov hmat alebo nie? ci ak budem mat velke babo podla merani rovno naplanuje cisarsky rez alebo ma bude trapit normalnym porodom...? aj ked by som radsej normalen rodiila ale vyzera tto tak ze malinka nebude az taka malinka 😀

dakujem

denisekkk
autor
10. apr 2011

vrelo ho odporucam a som mu neskonale vdacna za nase srdiecko 🙂

zahadka
21. jan 2012

ja ja len a len odporucam, je to skvely porodnik, dufam, ze ma odrodi aj na buduce 🙂 🙂 🙂

katarinkalm
4. sep 2012

Mamičky, neviete či má teraz Dr. Tholt dovolenku? Lebo som sa chcela telefonicky objednať na 3D ultrazvuk a od minulého piatku mi tam nik nedvíha telefón.

zahadka
20. sep 2012

@katarinkalm vtedy dovcu nemal, lebo ma rodil....nedvihaju, lebo sestricka tam ma toho vela, treba skusat viackrat denne....

katarinkalm
20. sep 2012

@zahadka dakujem, už sa mi podarilo mu dovolať 🙂

jankaferancova
30. nov 2012

Maminky,kt.ste pacientky Dr.Tholta a rodili ste prve akutnou sekciou,nechal Vas druhe rodit prirodzene?Moc dakujem za odpovede

kviotecek
21. dec 2012

@jankaferancova no nechce moc rodit normalne po sekcii ja sommala prvu a teraz budem mat zase vravel ze y to muselo byt uplne bez problemov ale to je malo takych pripadov

zahadka
25. dec 2012

@jankaferancova neviem ako on, ale svagrina mala prve sekciou a druhe po roku a pol porodila normalne...pri blahovej

jankaferancova
25. apr 2014

@kviotecek ahojky,pytala som sa sice dost davno ohladom sekcie u Tholta.No vyzera to tak,ze ma to asi caka,nechce ma nechat porodit prirodzene,Pisala si,ze budes mat druhu sekciu znova,mozem sa opytat,kedy ti ju naplanoval?ako to prebiehalo,bola ta druha sekcia lepsia ako prva?teda lepsie zvladnutelna? 🙂 Ja som rozmyslala,ze by mi ju mohol urobit aj on,nevies,ci sa za to plati?Lebo viem,ze za prirodzeny porod ano,ked ho tam chces mat,ale za sekciu to neviem...Dakujem za tvoj cas 😉

kviotecek
25. apr 2014

@jankaferancova ahoj mala som to naplanovane asi tyzden pred terminom dala osm si jeho bolo to za 100e druhu soms i dala so spinalom a znasala som to lepsie nez v uplnej narkoze sice som cez spinal vracala ale ten pocit ze som maleho videla na nezaplatenie

jankaferancova
25. apr 2014

@kviotecek ja chcem tiez spinal teraz ak teda ta sekcia bude.a plati sa kedy dopredu?ci az potom?

leus10
6. jún 2014

Ahoj ja som prvu rodila pri nom normalne asi šest dni pred terminom a druhu som tiez chcela rodit normalne ale nechcela så otocit ale bola drobna tak sme boli dohodnuty na normalny asi desat dni pred terminom mi zacal trochu stupat flak tak sme sli na sekciu velmi som så bala narkozi zvolila som spinal jednoznacne Pan doktor s velkym D mozem len odporucit

anetaa
30. júl 2014

Naozaj úžasný doktor, tiež pol môj lekár počas tehotenstva aj pri pôrode. Mám len a len dobré spomienky a skúsenosti, veľmi milý, ochotný a hlavne výborný lekár a profesionál. Vedela som, že sme s dcérkou v dobrých rukách a aj keď pochádzam z Turč.Teplíc, tak ak budem opäť tehotná-určite sa k nemu vrátim a rodiť budem zas v D.Kubíne 😉.

zaba333
15. dec 2014

Ahojte neviete kolko stoji pritomnost Mudr.Tholta pri porode?dakujem 🙂

micha1979
15. dec 2014

@zaba333 ahoj, 100 Eur. Ale mozes si to overit aj telefonicky v ordinacii. Plati sa az po porode.

zaba333
16. dec 2014

@micha1979 dakujem🙂

linda77
23. apr 2015

je to skvely odbornik 🙂

lienka0078
19. feb 2016

Ahojte, poraďte mi prosím. Keď nie som odtiaľto mozem sa objednať na 3d? Koľko to stojí? Tam sa môže objednať každý!? Dakujem za odpoveď

linda77
22. feb 2016

@lienka0078 ahoj neviem kolko v DK,ale u nas v KE je to do 40 € vsade inak a jasne,ze sa moze pacient objednat aj z ineho mesta...

merry1
23. máj 2019

@anetaa v DK? Veď ale Thot je primár v Trstenej nie? Ďakujem

merry1
Autor odpoveď zmazal
linda77
23. máj 2019

@merry1 tento sa vola Tholt. Je v Dk