icon

Femicare - MUDr. Grochal

oliverka
9. feb 2012

Dievčatá, ktoré ste boli u Dr. Grochala, kde ste parkovali? Podľa mapy vyzerá, že by sme nemuseli zablúdiť 🙂 , ale chcela by som vedieť, kde môžeme zaparkovať, aby sme tam nekrúžili ako družice 😎

matanemcok
7. apr 2013

@brita ahoj bolo vsetko v pohode...povedal nam ze budeme mat zdrave dievcatko...tak super vobec som sa nemusela az tak stresovat mala som pockat ze co bude u neho...a on bol super doktor...Dakujem.

brita
7. apr 2013

@matanemcok Ahoj, tak to som rada. 😉 😉 😉 To je super. Ale verim ti, tie stresy su hrozne. 😒

vskajuro
12. jún 2013

Hned pred jeho budovou, prei lekarni...pozdravujem

lucyliena
13. júl 2013

Boli sme u pána doktora na vyšetrení pred dvoma dňami, štrkové parkovisko je hneď pred areálom lekárne, kde má ambulanciu a je bezplatné, prostredie ambulancie je krásne a pán doktor bol úžasný, všetko nám vysvetlil a poukazoval, drobčeka celého pomeral, aj keď sme museli chodiť po schodoch, drepovať a nakoniec až ísť na kávu, lebo náš krásavec sa nechcel otočiť. Naozaj toto vyšetrenie stojí za to a všetkým Vám MUDr. Grochála odporúčam. Pre nás to bol nezabudnuteľný zážitok.

domi1988
7. aug 2013

ahojte,chcem sa spytat... za mesiac sa chystam k dr. grochalovi na 3D sono,ale mam mensi problem 😅 moja doktorka to nazvala taktne-ze mam hrubsiu brusnu stenu 😀 😀 proste som hroch,myslite,ze to 3D bude dobre vidiet? nebude to nejaky velky problem?

norcima
7. aug 2013

@domi1988 nebude to vadit, ak nebude nieco dobre vidiet, tak pouzije vaginalne sono 🙂

domi1988
7. aug 2013

@norcima tak dakujem 🙂 som pokojnejsia 😅

helen5
1. sep 2013

Ahojte babi chcem sa spitať .kde sa nachadza . D.Grochala mame isť k nemu 10.9 . a neviem kde to je presne od fakultnej Nemocnici poradťe mi niekto .prosim vas ako sa tam dostat .

smalova
17. sep 2013

Ahojte tak píšem možno sa niekomu zíde. Mudr. Grochala má ambulanciu neďaleko nemocnice je to na tej istej ulici dalo by sa povedať, že oproti trošku vyššie. Treba nájsť lekáreň myslím, že sa volá Beatrix. Ambulancia je hneď za lekárňou, taká pekná budova a dokonca aj pred lekárňou je štrkové parkovisko, kde sa neplatí. Netreba sa báť nájdete to ľahko.

rheia27
14. okt 2013

dievcata, s akym predstihom ste sa objednavali ?

pigeonka
14. okt 2013

@rheia27 ja som objednaná na tento štvrtok a volala som za termín pred 2 týždňami

mirka
14. okt 2013

@rheia27 aj ja som volala 2 týždne pred termínom a už mali skoro všetko plné

rheia27
14. okt 2013

@pigeonka @mirka diky 🙂 cize ak si chcem vybrat termin tak radsej 3-4tyzdne predtym zavolat

mirka
14. okt 2013

@rheia27 asi tak 🙂 ak ti neni jedno kedy ťa objedná, vtedy mi sestrička núkala hlavne čas o 7,30 v rôzne dni 😝 ale keďže nie som z MT, tak to mi vôbec nevyhovovalo

123ketrin
12. nov 2013

Dievcata nic v zlom ale Dr. Grochal to ma len ako zarobkovu cinnost a nerobi svoju pracu zodpovedne, poznam pripad jenych znamych kedy diagnostikoval Dr. Grochal z Martina pri ultrazuku - sone ( v II. trimestri za 50,-€ a aj v III. trimestri za 30,-€) ze je vsetko v ok s babatkom no po narodeneni dietata to tak nebolo nasledne priznal ze spravil skolacku chybu, za ktoru sa hanbi no samozrejme za ktoru dostal zapletene na ruku najpr 5O,-€ a potom 30,-€ od rodicov dietatka. Nechcem vypisovat tu blizsie okolnosti tohoto pripadu, ale ak mozem odporucit VSETKYM najdite si niekoho ineho na ultrazvukove vysetrenie a mate to lacnejsie a URCITE odbornejsie. Prajem vsetkym mamickam a oteckom zdrave a pekne deticky. ps: neberte moj prispevok ako ohovaranie ale len radu do buducnosti.

luciana896
7. feb 2014

@brita Ahoj, ja viem, že si písala už tento príspevok dávnejšie. Len sa chcem opýtať, keď ste boli v 13 tt, ako vlastne vyšetrenie prebiehalo? je bábätko už tak vyvinuté že môže merať resp rátať aj kostičky, prstíky? A koľko vlastne stálo? 🙂 My ideme na budúci týždeň, ale aj s podozrením na vývojovú chybu srdiečka a ručičky, tak neviem či sa mám "tešiť" , že už sa to podarí (snáď) vyvrátiť, keďže genetické testz budú cca až za 5 týždňov. 😕

brita
9. feb 2014

@luciana896 Ahoj moja, no veru to bolo uz davno, lebo nasi krpci maju uz rok a pol 😉 To meranie kosti sa robi neskor, pozera hlavne srdiecko, mozog, NT, velkost plodu atd. Tam uz sa da zcasti odhadnut aj down a poruchy srdiecka, avsak presnejsie je to az v druhom trimestri. Pozri si jeho stranku femicare.org, ma to tam pekne rozpisane aj s obrazkami a je tam aj cennik. Urcite to odvtedy menil. No lacny teda nie je, ale my na takychto veciach nesetrime, takze sme boli radi, ze sme tam boli a vzdy sme mali vsetko OK. Drzim palce, aby ti to dobre dopadlo. ahoj.

brita
9. feb 2014

@luciana896 A este doplnim, ze prstiky na rucicke sa uz daju ratat.

brita
16. feb 2014

@luciana896 Ahoj, uz si bola u toho Grochala? Ako ste pochodili? Verim, ze to mate v poriadku.Pa. 😉

luciana896
16. feb 2014

@brita Joj, prepac, ja som bola taka nadsena, aj som zabudla. Prepaaacte mi, je pravda ze som mala, lebo ste mi velmi pomohli, minimalne ma ukludnili... ;) A ano, chvalabohu je zatial vsetko v poriadku. Rucicky mame krasne rovne, vyvinute a srdiecko tiez vyzera byt v poriadku. Resp, niesu tam ziadne take chyby, ktore by nas mohli ohrozit ;)

brita
16. feb 2014

@luciana896 Ahoj, tak to som rada. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 No vies co, ked ti povedal, ze to mate OK, tak to tak aj bude, neboj sa. On robi velmi detailne vysetrenia a patri medzi svetovu spicku v prenatalnej diagnostike. Ti klasicki gynekologovia maju zastarale sona a velmi tomu ani nerozumeju. Takze ked ti Grochal povedal, ze to je v poriadku, tak urcite je, mozes byt kludna. Zelam babatku aj tebe vela vela zdravicka a urcite tam chod aj v druhom trimestri, kvoli kludu. Psychika robi vela a aspon budes mat dusicku na mieste, ked budes vediet, ze babenko je v poriadku. My sme tam boli az 5X alebo 6X, uz neviem,, lebo ja som cakala dvojicky a potom po 30. tyzdni som chodila pre istotu k nemu este aj na prietoky, lebo moj gyndos to nerobi. Ale vzdy bolo vsetko OK a tak som mala skutocne kludove tehotenstvo. Deticky sa narodili velke, zdrave a krasne, planovanym cisarskym v 39. tyzdni. Maj sa krasne. 🙂 🙂 🙂

januska14
16. feb 2014

suoer odbornik velka chvala

zlatanka
21. feb 2014

@luciana896 Ahoj chcem sa spýtať či vám teraz Grochal povedal vo budete mať?dá sa to už teraz vidieť?či čakať až do 20tt?ďakujem

luciana896
22. feb 2014

@zlatanka Ahoj, no povedal, že to vyzerá na chlapca ale nie že to je 100%. To uvidíme teraz 8.3. to už vraj bude na isto 🙂

ssslnieckooo
22. feb 2014

Aj ja sa pripájam, je to jeden z naj gynekológov odborníkov nielen na sono. Pred niekoľkými rokmi vyhral celosvetovú stáž a odišiel na rok do Ameriky, takže jeho odbornosť je na veľmi veľmi vysokej úrovni 🙂 Donedávna robil ešte aj v našej RK pôrodnici a lepšíe a podrobnejšie sono som nemala. Už v 10 týždni nám vylúčil DS aj všetky ostatné poruchy, 3D bol zážitok a dovtedy tie najkrajšie chvíle pre nás 🙂 Za nás len a len odporúčam 🙂

snazilkas
24. feb 2014

@luciana896
@ssslnieckooo chcem sa spýtať, neviete ako to je? Chcela by som ísť k nemu na také komplet pozretie nášho drobca, ale zároveň aj na 3D sono. Niekedy okolo 20tt. Neviete v koľkom týždni presne je dobré ísť? A volať teda radšej 3-4 týždne vopred, aby nás objednali načas? Ďakujem za každú radu 🙂

ssslnieckooo
24. feb 2014

@snazilkas ahoj ja som bola objednaná na 10 alebo 11 týždeň, nepamätám presne, potom som bola v 20 a nakoniec v 30 týždni. Treba sa dosť skôr objednať, lebo on má toho strašne veľa, chodia k nemu maminky z celého Slovenska a určité znaky musí vidieť v tom konkrétnom týždni.

luciana896
24. feb 2014

@snazilkas presne tak, pozri si jeho stránku http://www.femicare.org/ tam má presne popísané prečo treba ísť na vyšetrenie v tom konkrétnom týždni. Ja si myslím, že ked si v 16tom, zavolaj už teraz a objednaj sa 🙂 Ako on ťa vezme, aj keď si do toho 13 nebola 😉

snazilkas
24. feb 2014

@ssslnieckooo
@luciana896 ďakujem vám za rady, idem tam teda asi zavolať, nech ma stihne zobrať niekedy v tom 20tt 🙂

tatis
12. mar 2014

@snazilkas Ahoj, chcem sa spytat, ci si uz u neho bola a ci nevies, co si treba so sebou priniest. Treba mat aj kompletnu dokumentaciu od mojho lekara alebo nemusi byt?