icon

Femicare - MUDr. Grochal

oliverka
9. feb 2012

Dievčatá, ktoré ste boli u Dr. Grochala, kde ste parkovali? Podľa mapy vyzerá, že by sme nemuseli zablúdiť 🙂 , ale chcela by som vedieť, kde môžeme zaparkovať, aby sme tam nekrúžili ako družice 😎

snazilkas
12. mar 2014

@tatis ahoj, nie, nakoniec som u neho nebola ani nejdem k nemu. Idem u nás v BB.

kristi84
13. mar 2014

@tatis ja idem 25.3. a neberiem si nič. Možno ak nezabudnem tak tehu knižku

tatis
13. mar 2014

@kristi84 Ja idem 27.3. a este mi baby v skupine poradili, aby som si vzala vysledky tripple testov, kedze neboli jednoznacne negativne a vlastne preto tam idem

lusipe
13. mar 2014

a ja idem 22.3. ale u nas su negativne tripple len si chceme byt isty aj cez sono 🙂

afrika
13. mar 2014

@tatis ani tie výsledky ti netreba 🙂 bola som uňho zatiaľ 3x a nebolo mi treba nič - okrem prvej návštevy - to som mala tehu knížku.. 🙂 🙂

lusipe
13. mar 2014

este by som mala otazocku, ked si vezmete vymenny listok tak je to lacnejsie, alebo je to jedno? dakujem pekne.

afrika
13. mar 2014

@lusipe nee, cena je stále rovnaká

lusipe
13. mar 2014

@afrika ta potom sa nebudem prehanat k mojmu lekarovi...velmi pekne dakujem.

moniq7
9. apr 2014

Ahojte, ja som bola dnes u svojho gynekológa, som v 12. týždni teho. všetko je zatial v ok...ale objednala som sa o týžden ku pánovi Dr. Grochalovi,na 1. ultrazv. skríning myslím že aj v 3D...povedala som to aj môjmu gynekológovi..kt. však povedal, že by to on sám tak skoro neodporúčal..zostala som trochu zmätená...ale v každom prípade by som bola kludnejšia, že je všetko ok...Čo si o tom myslíte??Mala by som to risknúť?
😒

sunshine85
16. apr 2014

@moniq7 ahoj, bola si? ako ti to dopadlo?

syssu
15. máj 2014

@afrika ahoj, vidim, ze si bola u mudr. Grochala.. my ideme kvoli nalezu zo sona u mojho gyn.. ale chcem sa spytat, ci ti dal aj nejake foto babatka na usb alebo pod.. a je to v tej zakladnej cene 50€ ci sa za to este doplaca? vdaka za info ;)

kristi84
15. máj 2014

@syssu doplaca! 8eur za foto.

afrika
15. máj 2014

@syssu presne, dopláca sa za fotku 8 eur 🙂

afrika
15. máj 2014

@syssu a držím pršteky nech sú výsledky dobré 🙂 🙂

norcima
15. máj 2014

@syssu tusim, ak chces na kluc nahrat nejake foto a video tak sa plati 10 eur

syssu
15. máj 2014

@kristi84 @afrika @norcima vdaka baby za info 🙂

bronis92
6. sep 2014

Baby, ktore ste boli u Dr. Grochala. V utorok idem na vysetrenie, do telefonu som sa ho opytala, co si mam so sebou priniest, povedal, ze staci iba tknizka 🙂 ja som mala skor na mysli nejaky uterak pod zadok alebo navleky kvoli hygiene, ako si nosim ku mojej gynek. Vsade maju zauzivane nieco ine, tak nechcem vyzerat ako idiot. Dakujem

nenullienka
9. sep 2014

@bronis92 ahoj bola som u neho 11.08. nebrala som si nič len tehu knižku. Návleky a prezúvky nepotrebuješ, a ak chceš malý uteráčik na utieranie toho gélu čo ti dáva na bruško si zobrať a tým sa utierať, môžeš. Ale mne dal veľa tých papierových utierok. Jedine novú USB na foto ešte zabalené.

bronis92
9. sep 2014

@nenullienka dakujem za odpoved. som cakala, ze to bude prebiehat nejak inak, ale vsetko bolo OK

lienka959
6. okt 2014

@domi1988 ako to u teba dopadlo to vyšetrenie? keď si písala že máš hrubšiu brušnú stenu? mám podobný problém :D preto sa pýtam keďže zvažujeme návštevu pána doktora Grochála 🙂

domi1988
6. okt 2014

@lienka959 uplne v pohode, pan doktor je profesional na urovni ani len naznakom nedal najavo ze som tucna a poradil si ako vedel a sice som bola 3x behat po schodoch aby vsetko pomeral aby sa mala ktocila ale inak super sla by ssom k nemu znovu

martinka13
6. okt 2014

@nenullienka Nový USB kľúč? Chystáme na sono v 30.tt a myslela som ,že je možnosť len buď foto za 8 Eur, alebo DVD za 75 Eur. Vie dať aj fotky na USB? Koľko sa vtedy platí? Ďakujem.

puledrina
22. nov 2014

@bronis92
@nenullienka baby, aj vam nieco do tej knizky pisal? ci dal len vytlacenu spravu?

bronis92
22. nov 2014

Iba spravu ☺

aly
13. jan 2015

Môžem Dr. Grochala len chváliť, profesionál, milý, všetko vysvetlil, peknu fotku mi vytlačil. Proste spokojnosť 🙂

petuskaa1
28. jan 2015

Dievcata ja idem ku nemu 24.2. a chcem sa opytat kde to presne je ,niekto vravel ze vo Vrutkach a kamoska ze pri nemocnici,tak teraz neviem.

lucinkasl
29. jan 2015

@petuskaa1 Ja som tam bola v utorok 27.1. Je to priamo v Martine oproti univerzitnej nemocnici, zadný vchod lekárne Beatrix.. pozri mapku na stránke femicare.sk... doktor je super, ozaj profesionálny a ľudský prístup, príjemné prostredie i sestrička, ozaj na úrovni...

petuskaa1
29. jan 2015

@lucinkasl jej super dakujem si mi pomohla 🙂

9lea9
18. feb 2015

Ahojte dievcata, mam taku dilemu, zvazujem ci ist na vysetrenie do martina.som v osmom tyzdni a rozmyslam nad tym screeningom v prvom trimestri. Co sa dozviem v tomto stadiu ine ako u bezneho gynekologa? Zijem v zahranici takze rozmyslam ci si naplanovat cestu na SK v prvom alebo az v druhom trimestri. Dakujem az odpovede.

elizabeth888
18. feb 2015

@9lea9 no podľa mňa je zbytočné ísť tam v prvom trimestri, určite až v druhom a treťom sa to oplatí viac a stojí to za to 🙂