Femicare - MUDr. Grochal
Dievčatá, ktoré ste boli u Dr. Grochala, kde ste parkovali? Podľa mapy vyzerá, že by sme nemuseli zablúdiť 🙂 , ale chcela by som vedieť, kde môžeme zaparkovať, aby sme tam nekrúžili ako družice 😎
Ahojte baby,neviete či je možné nahrať na Usb kľúč zaznam celeho vyšetrenia,všetky merania,atď...?a koľko by tk stálo?ďakujem
Ja som bola v 20tt.uMudr.Grochala.Je to skvely odbornil a lekar.Boli zme velmi spokojni.A priatel ked videl maleho na usg tak sa rozplakal.Nikdy to nevidel.a to ma 3 dospele deti.Najprv tam so mnou nechcel ist ale potom nelutoval.na kontrolne usg zme este mali ist v 30tt ale mala som problemy tak uz cestu nedoporucil.a dnes sa radujeme z 9 mesacneho chlapca
Pozdravujem, chcem sa opytať na dr. Grochala, citala som vela pozitívnych reakcii na jeho osobu, preto by som rada aj isla k nemu na kontrolu. Chcela by som sa len opytať , že kde má ambulanciu alebo nejaky link na jeho stranku? dakujem
Ahojte, včera som bola u Dr. Grochala, som v 20 tt (robil mi genetický (morfologický) ultrazvuk, kvôli hraničným výsledkom z triple testu (vyšli mi pozitívne na Downa 1:250).. Dr Grochal je naozaj super.. Výborný prístup.. 4x som sa síce musela ísť poprechádzať, lebo sa bábo nechcelo otočiť, aby mohol všetko detailne skontrolovať, ale nakoniec sa podarilo. Boli sme tam 1,5 hodiny.. V BB som mala zlú skúsenosť s doktorom, ktorý robieva tieto utz a tak som sa rozhodla riešiť to takto.. Priplatiť si za vyšetrenie u niekoho iného. Tak držím palce.
Ako tak citam tak musi byt dobry lekar... Ja som sa objednala teraz na 28 maja na sono tak som zvedava dufam ze ho najdem..
ja som sa objednala aj na 30 tt k nemu..
boli ste niektorá u neho s dvojičkami? či je cena rovnaká, alebo sa pri dvojičkách navyšuje...
Ahojte ako je to už neho na morfologickom? Má tam nejakú veľkú obrazovku kde sa dá sledovať mimco?
áno má.. všetko dobre vidno.. poukazuje..
ahojte baby, prosím vás je tu medzi vami žienka, ktorá mala pozitívny tripple test a utz u MUDr grochala vyšiel v poriadku? ja mam pozitívne výsledky - hodnoty neviem zatiaľ, Grochalovi som objednana 21.10.2015. strašne sa bojím...
@janikajanka nie som sice ten pripad, ale asi vacsina zien k nemu chodi kvôli pozitivnym triple testom a vacsina z nich ma potom sono v poriadku 😉
@seahorse27 dakujem
@janikajanka je to tak tiez zme mali zle triple testy 2x a maly je zdravucky
@janikajanka ahoj ja som mala zlé testy a grochal nič podozrivé nevidel 🙂
@sandey a absolvovala si este nejake vysetrenia ci nie? Dakujem a ake si mala hodnoty?
@janikajanka downov syndróm 1:130, bola som na genetike ale to je úplne zbytočné, a na tom morfologickom ktorý je OK
ahoj @janikajanka - mne prave oznamila sestricka tiez, ze tripple test je pozitivny (cize s podozrenim na Downa, a to je uz druhy test, co to potvrdil - nieco v tom zmysle vyslo aj z prveho krvneho testu). zajtra mam ist do poradne, tak ma chcu poslat do BB, ale rovno poziadam o odporucanie do Martina. Nechcem zit v strachu neviem ako dlho...chcem v tom mat jasno a amnio urcite vylucujem!
@lienka339 ked nechceš amnio, tak do BB ani nechod, tam ta budu na ňu lámať a kukať na teba ako na nejaké čudo, ze odmietaš. Chod rovno ku Grochalovi. Tot moja skúsenosť...
@lienka339 napísala som ti IP. záleží od toho akú velku maš odchýlku a aký máš vek... lebo tripple test je o matematike... držím palčeky a v ktorom si týždni?
tieto testy su uplne stresujuce... co som tu citala, tak aj s vysledkom 1:2 mali zdrave dieta a naopak 1:700 co je negativny vysledok mala dieta s Downom, takze asi by ich mali uplne zrusit... a amnio je riskantna, sam Grochal sa okunal, ked som sa pytala, ci mam ist na amnio a mi povedal, ze vacscinou co su potraty z amnio, tak sa potom zisti, ze deti boli zdrave...
nejaky 15tt-16tt, som z toho mimo dako teraz, ze v kolkom som (a to som druhykrat tehotna :D )...nejako to tak rychlejsie ubieha teraz ako pri prvej mojej krasavici.
Ja som spokojná nebola.
rozhodli sme sa pre TRIOSOMY test. bola som na odbere krvi v stredu a vysledky by mali byt do konca buduceho tyzdna. Vysetruju priamo bunky DNA dietatka (zo vzorky Vasej krvi, kuk na http://www.trisomytest.com/) a vraj je to naozaj takmer 100%-ny vysledok. Tak dam vediet, ako sme dopadli.
@judita2580 prečo si nebola spokojná?

urcite v druhom trimestri,ten je najdolezitejsi 🙂