Femicare - MUDr. Grochal
Dievčatá, ktoré ste boli u Dr. Grochala, kde ste parkovali? Podľa mapy vyzerá, že by sme nemuseli zablúdiť 🙂 , ale chcela by som vedieť, kde môžeme zaparkovať, aby sme tam nekrúžili ako družice 😎
@martinka13 Dobrý deň, síce vám píšem po dlhšom čase, ale chcela by som sa informovať aké veľké USB ste si brala ku Grochalovi, ak si pamatate. dakujem
@mima510 USB sme nebrali.
Dievcence zistil niekomu pohlavie uz na konci 12teho tyzdna ak bolo male dobre otocene? Viem ze vacsinou az po 16tom je to dobre vidiet, ale citala som ze niektore mamicky vedeli uz ovela skor 🙂 My tam ideme vo stvrtok, to bude prvy den 13teho tyzdna, velmi sa tesime a dufam ze bude vsetko OK.
Ahojte, prosim Vas chodi pan doktor aj k porodom? Da sa ho zazmluvnit?
@maminka1986 nam tiez nezobral za fotku peniaze lebo bola nic moc zavadzala placenta tak nestastny ze nepekna fotka a ja s muzom to nevadi hlavne ze vyzera byt zdravucke a aj tak bolo.
@kika2111 Jej super a to si bola na zaciatku trinasteho alebo ku koncu, lebo ja idem v prvy den trinasteho k nemu 🙂 tak sa nechame prekvapit, a videl to aj cez 2D alebo ste si dali aj 3D a tam to uvidel? Ze ci sa nam oplati v takom skorom stadiu priplacat za 3D alebo to nema vyznam?
ahojte ja sa chcem opýtať či su tu dáke baby ktorej DR Grochal povedal niečo čo nebola pravda...či už pohlavie,ohladom hlavičky srdca nožičky atd proste že sa zmýlil...lebo som bola u neho niečo mi povedal ale nebol si istý a kamošk ami vravela,že si u jej dvoch znamych nevšimol iste veci ..tak neviem ja dufam,že to čo povedal nam sa nepotvrdí lebo ako píšem-nie je si istý tak sa mu zdá....
inak som bola spokojná je velmi milý 🙂)
@sany944 tak uz to mame za 🙂 pan doktor je naozaj mily a profesionalny clovek. Bohuzial pohlavie nam este nedokazal povedat. Drobec mal nozicky tesne pri sebe, mal problem aj s tym aby ho prinutil dat rucicky z tvaricky prec, aby videl nosovu kosticku, ale po 5 minutovom klepkani po bruchu sa mu to podarilo. A prepol si ho aj na 3D a spravil nam fotecku presne taku aky sme si pohlad vybrali sami, takze zazitok krasny, a hlavne vieme ze zatial je vsetko v poriadku. Takze na pohlavie si asi pockame do 20 tt, ked tam pojdeme zas. A mozno nam to povie moj doktor v 15tt kedy idem na poradnu. Ale take kvalitne sono som fakt necakala, bolo to vidno krasne 🙂
@sany944 tesim sa,ze je vsetko v poriadku..je to tvoje prve dietatko?ja som pri 1.dcerke velmi chcela dievcatko 🙂,pri 2.syncekovi som chcela syna a tretie som dufala v dievcatko a mame chlapceka,ktoreho by som nemenila ani za 100dievcat 🙂 aj ked to znie ako klise,zdravie je to naj,a budes lubit rovnako ci je to chlapcek ci dievcatko,lebo je tvoje <3 drzim palce,nech ide vsetko ako ma.
@kika2111dakujem, ano prve vymodlene 2 roky, takze mi je v podstate jedno co to bude len nech to dokoncime do úspešného konca a je zdravé, ale potešilo by dievčatko, ale jasne ze aj chlapceka budeme milovat rovnako 🙂
baby kolko sa tam plati?

dievčatá, chcem sa opýtať tých, kroré boli o pána doktora Grochala a dávali si fotky aj video na USB kľúč- aký by mal byť veľký??? dakujem