icon

Femicare - MUDr. Grochal

oliverka
9. feb 2012

Dievčatá, ktoré ste boli u Dr. Grochala, kde ste parkovali? Podľa mapy vyzerá, že by sme nemuseli zablúdiť 🙂 , ale chcela by som vedieť, kde môžeme zaparkovať, aby sme tam nekrúžili ako družice 😎

majusa5
20. dec 2016

Ahojte kocky 🙂 chcem sa opytat ked sa ide ku Grochalovi v 20 tt potom treba ist este so spravou z tohto vysetrenia ku svojmu gyn hned odniest a najblizsi termin u svojho az dalsi mesiac vysetrenie ak je vse ok ? Dakujem

sash37
20. dec 2016

@majusa5 ja som spravu odniesla az na dalsej poradni, myslim ze to pocka dovtedy, hlavne ak je vsetko ok a nic netreba riesit ;)

matulka1981
18. jan 2017

Ahojte kocky...vysli nam zle vysledky tripple,down 1:140...s mojim dr sme sa dohodli ze si dam spravir trisomi test a ked tam cosi vyskoci tak pojdem na amnio...este by som sa chcela objednat k mudr grochalovi...som 16 tt...ma to zmysel sa tam objesnavat aj v tomto tyzdni ci az aj tak mi bude robit to podrobne morfo sono az v 20.tom tt?

ewelin2004
18. jan 2017

@matulka1981 aj mne vyšli podobné pred rokom zakázať také tesy! Tiež som sa objednávala ale aj tak najlepšie vidno až okolo toho 20teho týždňa, tak on si ťa vtedy objedná.

matulka1981
18. jan 2017

@ewelin2004 dakujem pekne...zajtra tam chcem volat ale tiez si myslim ze ma objedna az tak okolo 20.tt...a spokojna si u neho bola?bola si aj na amnio?dufam ze u vas vsetko dobre dopadlo😉

ewelin2004
18. jan 2017

@matulka1981 vieš čo mňa ešte gynekologička potom poslala na genetiku a tam mi zas robili tie testy, a zas mi vyšli zle .... tam ma tlačili do amnio ale ja som nechcela. A u Grochala super, povedal že nevidí nič zlé a amnio by neriskoval kvôli riziku potratu. No viem ako sa cítiš ja som tŕpla až do pôrodu ešte aj na pôrodnej sále, ale teraz tu mám krásneho 9 mesačného a hlavne zdravého chlapčeka 🙂

matulka1981
18. jan 2017

@ewelin2004 super ze Vam to dobre dopadlo...😉sand aj my budeme ten pripad ze test bol falosne pozitivny...na amnio sa mi moc nechce hrnut,samozrejme ked mi vyjde ten trisomi test zle resp uzv tak na nu pojdem...najhorsia je ta neistota...😩😞

monikabubko
Autor odpoveď zmazal
majoslava
20. mar 2017

@monikabubko. Ten cennik je platny aj ked mas vymenny listok? Ja ked som bola v KE mala som vysetrenie lacnejsie s listkom.... Teraz ma objednali ku Grochalovi 70e je moc.... Takto nas zdieraju...

nivea777
20. mar 2017

@majoslava prečo by zdierali?? Je to každého slobodna volá či tam pôjde alebo nie..Nikto ťa nedonúti k nemu ísť.. a myslím že u neho výmenný lístok nemá žiadnu váhu,cena je pevna

sash37
20. mar 2017

@majoslava grochal je sukromnik, vysetrenie nijak.nehradi poistovna, preto k nemu netreba ani vymenny listok...

monikabubko
Autor odpoveď zmazal
majusa5
20. mar 2017

My sme boli dnes a odporucil kontrolu v 30 tt len teraz neviem ako je to s platenim s kontrolou

nivea777
20. mar 2017

@majusa5 70€ sa platí za všetky sona,už neplatí to čo predtým,že ten kto bol v 20tt ma potom v 30tt zľavu

ddgg
20. mar 2017

Zienky a myslite ze ma zmysel ist aj v 30tt aj ked je vsetko ok?

jankadankova
4. sep 2017

Baby,prosim vas,funguje to u neho stale tak,ze ked si prinesiem vlastny nerozbaleny usb kluc,nahra video/fotky v ramci tej ceny 70 eur?

kissiska
2. okt 2017

@matulka1981 Ahoj prosím ťa, ako ti to vtedy dopadlo s trisomy testom? My prežívame to isté teraz ☹

matulka1981
2. okt 2017

@kissiska chvalabohu to dobre dopadlo a mame zdraveho trojmesacnejo chlapceka...trisomi mi vysiel negativny ale bola som potom este na morfo ultrazvuk u dr grochala v martine aj u dr babjaka v ziline ,nech som neni v neistote do konca tehu...obidvaja mali super profesionalny pristup ,vsetko vysvetlili a mozem ich len odporucat...ty mas tiez zle tripple testy?...posielaju ta na amnio ci?

kissiska
2. okt 2017

@matulka1981 mne vyšli testy tripple zle, riziko DS 1:110, tak som bola na trisomy testoch, čakáme na výsledky a tiež sme objednaní koncom oktobra ku Grochalovi na morfo sono...tak sa bojíme 😢

matulka1981
2. okt 2017

@kissiska ja som mala riziko DS 1:140...stale som si hovorila ze je to v podstate len statistika..aj je,len kym to clovek nepreziva tak sa lahko hovori.....kedy mas mat vysledky trisomi?....moc ti drzim palce nech sa nic nepotvrdi a nech ste zdravucki...grochal je fakt spicka..pristup,odbornost vsetko...drz sa a skus hlavne pozitivne mysliet😉

kissiska
2. okt 2017

@matulka1981 zajtra alebo v stredu...dakujem pekne, no myslím pozitívne, ale ta neistota je strašná ☹

matulka1981
3. okt 2017

@kissiska tak moc drzim palce nech su vysledky dobre🙏😉

majoslava
3. okt 2017

@kissiska ja som mala pri oboch detoch 1:100 a obe su v poriadku... Hlavu hore... Mysli pozitivne su to len statistiky.. Pre klud na dusi som aj ja isla pri prvom ku Dankovcikovi a teraz som bola u Grochala...

marinka70
26. sep 2018

Zienky co mi treba zobrat na sono ku Grochalovi ked mam zle triple testy (1:75)...treba vysledky z triple alebo staci len tehu knizka? Dakujem

sylwia66
22. okt 2018

@zabka132 mam otazocku treba tam prist nalačno?

trgypadl
22. okt 2018
lulubinka
5. nov 2018

Dievčatá koľko dopredu sa treba objednať aby mi stihol dať termín na daný týždeň. Podľa tej jeho kalkulačky na nete mi vychádza tam ísť od 17.12. do 6.1. keďže sú z toho dva týždne sviatky tak aby mal ešte voľný termín.

bozenkad27
5. nov 2018

@lulubinka mesiac... kludne uz volaj...

lulubinka
5. nov 2018

@bozenkad27 ďakujem.tak aspoň počkám za dva týždne idem k dr nech mi potvrdí tehu a zavolám.som len v 5tt+0 tak do toho trinásteho by som to mala stihnúť aby mal termín

leninka131
9. sep 2021

@brita prosim vas povedal vam v 13tt uz aj pohlavie? Dakujem