Gynekológ - pôrodník v Bratislave
Ahojte tehulky, viete mi poradit dobreho gynekologa-porodnika v Bratislave? Ja nemam v BA trvaly ani prechodny pobyt, je s tym problem aby ma lekar vzal ked nie som z BA? Platia sa na zaciatku alebo pocas tehotenstva nejake poplatky alebo je to hradene poistovnou?Dakujem za rady.
Baby boli ste u Millyho na 4D sone? Kolko sa plati zan? Ja k nemu chodim, ale este som ceny sona riesit nemusela a kamoska chcela vediet ci to nie je drahe 🙂 Dakujem veeeelmi pekne
@jamnicka no na 3D som bola, ale spravil mi aj video, takže v podstate to bolo 4D. A platila som 50€, máme asi 6 obrázkov a 2 videá. Robí sa to u neho v ambulancii, ale chodí to robiť MUDr. Kotek. Bol velmi milý, všetko nám povedal, vysvetlil, aj čo sme sa pýtali. A je to drahé ako všade inde v BA by som povedala, je to taká štandardná cena 🙂
@jamnicka a hlavne je treba si vziat usb 🙂 aby tie snimky bolo kam dat.. tiez suhlasim, ze cena je taka zlata stredna cesta 🙂
@luminuska aj obrazky aj videa? to znie fajn 🙂 ja uz asi dva tyzdne premyslam ze ku komu by som isla na 4D sono len som sa bala, ze sa caka mesiace, tak som to nechala tak, ale tak zajtra zavolam doktorovi Millymu a objednam sa.. vidiet nase male certica na videu, to bude zazitok 🙂
@luminuska otazne je ako ho tam dotiahnem, kedze on moc na tieto veci nie je.. 🙂 ale dufam, ze ho ukecam. Ja sa na to uz nesmierne tesim 🙂
Prosím o pomoc .. Mešká mi 2 týždne MS.. robila som si 3 teh. testy a všetky mi vyšli negatívne .. Beriem duphaston (zvyšenie progesteronu) 15 dni po MS .. Po 25 dňoch od ovulácie mám teplotu 37,6, mám veľmi citlivé prsia, napuchnuté a nafuknuté bruško.. vyzerá to ako pred MS ale žiadna ešte nepríšla.. čo mam robit a co to moze znamenat?.. prosim o co najrychlejsiu odpoved .. vopred dakujem 🙂
@nikulienka120130 a nemala by si vysadit ten duphaston? ja som ho teda nebrala, ale velakrat som citala, ze ms pride po vysadeni tak do 3 dni. A co ti je ti povie jedine doktor, tu si to mozeme jedine domyslat 🙂
uz sme boli na sone 🙂 a vyzera to ze budeme mat chlapca. 4D sono bolo naozaj zazitkom 🙂 aspon pre mna je to velmi dobry pocit, vidiet svoje dietatko. A pan doktor bol opat velmi mily.. Uz sa tesim na dalsie sono a aj chlap mi slubil ze so mnou pojde
Ahojte 🙂 vie mi niekto poradiť? Aké je to v pôrodnici na Kramároch? Čo tam vyžadujú? Rodiť budem tam lebo chceme p. Doktora Čunderlíka a on rodí len tam ... prípadne skúsenosť sním. ? Vopred ďakujem.
@luminuska vsetko som jej povedala ako si mi napisala a hned sa na sono aj objednala a po nom mi hned volala ze je nadsena z videa co ma. Este som ho bohuzial nevidela ale myslim ze bude stat za to 🙂 skoda, ze ja som sa k nemu nedostala ked som cakala babo, este by sme si mali asi jedno naplanovat 🙂))
@jamnicka to sono je jednoducho velky zazitok 🙂 uz teraz sa tesim na to ako budem vidiet nase druhe babatinko 🙂
@milica313 o tom zazitku by som Ti veru vedela porozpravat. Ja sa teraz tesim na kazde sono a o to viac ked idem na 4D. Vzdy sice mam aj trosku obavy ci bude s malym vsetko ok, ale pan doktor Milly ma vzdy upokoji a je dobre. Takyto pristup by mali mat vsetci lekari
@jamnicka ale ved Ti to neujde 🙂 baby chcem sa optytat ci nahodou neviete ci pan doktor este tento tyzden robi 🙂 dakujem
@agnes9 presne ako ti luminuska napisala, len tie dni mali dovolenku, inak normalne robia 🙂
@laminuska a myslis ze by ma vzal aj teraz ked som tehotna? 🙂

@luminuska nerodila som u neho, pretoze uz nejaky cas nechodi ku porodom, co ma dost mrzelo, ale ked sa ho opytas tak Ti urcite rad odporuci nejakeho dobreho porodnika🙂