Gynekologické centrum Aevitas Nitra
Ahojte, ste niektorá pacientkou v tomto centre? Aké máte skúsenosti? Aké sú tam poplatky? Budem vďačná za každé info 🙂 🙂
Dobry den,poplatok sa plati hned pri prvej navsteve lekarky?dakujem za odpoved
@linkapaulinka áno, ale ked sa dohodneš, že donesieš nabuduce, tak v pohode.
@lienka737 dakujem 😁
Ahojte dievčata, robi Dr. Vondrakova morfo sono v 20tt alebo posiela niekam inam? Ďakujem Vam krasne za odpoveď.
@bibi_279 ahoj.mne robila vsetky sona. Az na mnou vybrane sono u brestanskeho alw to bola moja volba. Inak vsetky robila ona bez rozdielu
@linkapaulinka a u brestanskeho si bola pre istotu? Lebo citam ze vela bab chodi ešte aj na speci sono k inym lekarom. Tak neviem ci sa objednat alebo nie 🤷♀️ Ze na akej urovni je sono u vondrakovej, ci vsetko premeria a popozera organy atd.
@bibi_279 Ahoj, ja k nej tiež chodím a som tehu, na každej poradni robí soná, minulý týždeň som bola na tom "veľkom" v 20 tt, pomerala poctivo a popozerala všetky orgány aj s komentárom o ktorý ide a či je ok... maximálna spokojnosť zatiaľ po celý čas
@gaaranoluna dakujem to si ma potesila. Mna to caka buduci tyzden😊 snad sa dozvieme uz aj pohlavie. Este otazocku mas zaplateny aj ten VIP klub?
@bibi_279 nie, platila som iba základný ročný poplatok v januári 10€ - ešte ako študent, nemala som potrebu nič si priplácať keďže s tým základným som maximálne spokojná
@bibi_279 urcite premeria nic nepodceni. Ja dom bola u brestanskeho len koli zlym vysledkom na dawn. Vyslo mi az prilis vysoke cislo a iba koli svojmu kludu. Koli nicomu inemu. Inak vsetko p.dr povie vidi. Ani na pasy do nemocnice som nechodila ja. Vsetko si merala ona.
Aj pre netehotne vhodné?
info najnovšie - nové pacientky berie až od septembra 2019

Dakujeeem vám