icon

Gynekologické centrum Aevitas Nitra

martinka6282
23. mar 2015

Ahojte, ste niektorá pacientkou v tomto centre? Aké máte skúsenosti? Aké sú tam poplatky? Budem vďačná za každé info 🙂 🙂

Strana
z2
26nika
8. feb 2018

Dakujeeem vám

linkapaulinka
12. feb 2018

Dobry den,poplatok sa plati hned pri prvej navsteve lekarky?dakujem za odpoved

lienka737
12. feb 2018

@linkapaulinka áno, ale ked sa dohodneš, že donesieš nabuduce, tak v pohode.

linkapaulinka
13. feb 2018

@lienka737 dakujem 😁

bibi_279
1. júl 2019

Ahojte dievčata, robi Dr. Vondrakova morfo sono v 20tt alebo posiela niekam inam? Ďakujem Vam krasne za odpoveď.

linkapaulinka
1. júl 2019

@bibi_279 ahoj.mne robila vsetky sona. Az na mnou vybrane sono u brestanskeho alw to bola moja volba. Inak vsetky robila ona bez rozdielu

bibi_279
1. júl 2019

@linkapaulinka a u brestanskeho si bola pre istotu? Lebo citam ze vela bab chodi ešte aj na speci sono k inym lekarom. Tak neviem ci sa objednat alebo nie 🤷‍♀️ Ze na akej urovni je sono u vondrakovej, ci vsetko premeria a popozera organy atd.

gaaranoluna
1. júl 2019

@bibi_279 Ahoj, ja k nej tiež chodím a som tehu, na každej poradni robí soná, minulý týždeň som bola na tom "veľkom" v 20 tt, pomerala poctivo a popozerala všetky orgány aj s komentárom o ktorý ide a či je ok... maximálna spokojnosť zatiaľ po celý čas

bibi_279
1. júl 2019

@gaaranoluna dakujem to si ma potesila. Mna to caka buduci tyzden😊 snad sa dozvieme uz aj pohlavie. Este otazocku mas zaplateny aj ten VIP klub?

gaaranoluna
1. júl 2019

@bibi_279 nie, platila som iba základný ročný poplatok v januári 10€ - ešte ako študent, nemala som potrebu nič si priplácať keďže s tým základným som maximálne spokojná

linkapaulinka
1. júl 2019

@bibi_279 urcite premeria nic nepodceni. Ja dom bola u brestanskeho len koli zlym vysledkom na dawn. Vyslo mi az prilis vysoke cislo a iba koli svojmu kludu. Koli nicomu inemu. Inak vsetko p.dr povie vidi. Ani na pasy do nemocnice som nechodila ja. Vsetko si merala ona.

galioska
1. júl 2019

Aj pre netehotne vhodné?

victoriab
1. júl 2019

@galioska ja som s atam registrovala od mája - dobrý dojem, bola veľmi milá, podrobná, dobrý pocit z nej mám.

galioska
1. júl 2019

@victoriab ja som v zahranici, budem samoplatca, len preventívny by som chcela, neviem či je to mozne

victoriab
1. júl 2019

@galioska tiez som bola len na preventivku, urcite je to v pohode

gaaranoluna
2. júl 2019

info najnovšie - nové pacientky berie až od septembra 2019

Strana
z2