icon

Hľadám gynekológa v Piešťanoch

nikusa85
10. jan 2013

Hladam si gynekologa v Piestanoch, viete mi niekoho doporucit? Uvazujem nad dr,Glesom. Potrebovala by som poradit nakolko planujeme babatko, a moja gynekologicka mi uz nevyhovuje, lebo je daleko,v inom meste. Dakujem

Strana
z2
alore
24. jan 2013

@nika2 ahoj nika mne sa velmi osvedcila pani dr kovarova vo vrbovom. Velmi mi pomohla.je mlada sikovna a prijemna. Krasne priestory ma nove vybavenie, milu sestricku a nie je sukromna takze neplati sa ako u vargu. Vela kamosiek si ju chvali. Predtym som chodila do pn, ale to sa neda porovnat s vrbovym 😉

nika2
24. jan 2013

@pancuska ja som zase na nu nepocula nic dobre. moja kamaratka k nej chodila v Radosine a nepomohla jej ked mala problem. ale po prvom tehotenstve som toho nazoru, ze ak nemas ziaden problem je uplne jedno kam chodis,horsie je ked nieco nastane . a radsej si aj priplatim aby to"nieco " nenastalo . a neviem ci by som chcela zenu gynekologicku. zatial som chodika len k chlapom.

pancuska
24. jan 2013

@nika2 to len co som pocula vies.... ja som max spokojna s tym dr co mam v TN aj ked je to dost dochadzat ale aj tak sa mi to stale oplati!!! velmi mi pomohol a este aj mi robil 2 laparoskopie a je aj porodnik co mi vyhovuje! snazili sme sa 4 roky a az on prisiel na pricinu,sice som musela ist na IVF ale keby ho objavim skor mohlo sa vela veci v mojom zivote zmenit uz skor....
ved ked chces chod k tomu dr Vargovi,tam ako hovorim nepotrebujes byt ani odhlasena....ja ked som k nemu chodila prihlasena som bola na robotnickej ale nic som im nehovorila a Varga sa tiez nic nepytal len sa snazil vyriesit problem,len mne osobne vadilo to cakanie a dohadovanie v cakarni a potom ta pladba,lebo som musela chodit casto a teraz ani neplatim tolko a ma tam uplne vsetko aj 3D a 4D a robi aj sono prsnikov (ten v TN) ved sa este popytaj niekoho na nazor a uvidis!! 😉

nika2
24. jan 2013

@pancuska jasne. ono kazdy ma inu skusenost. skusim tam ist a uvidim. lebo v prvom tehotenstve som tiez viac bola v BA aku tu u svojho. ten nic neriesil.

tyli
29. jan 2013

@pancuska môžeš mi prosím napísať do IP kontakt na tvojho doktora v TN? uvažujem zmeniť doktora a tu v PN si žiaľ nevyberiem. taktiež kde si prosím bola na IVF? snažíme sa o druhé bábätko už rok a stále nič, tak každá rada mi bude dobrá. ďakujem 🙂

mamusa007
29. jan 2013

Ahoj, ja chodim ho HC ku Kubranskému. Rodila som v PN, ak si uz tehotná, tak podla mna je ok dr. Karaba. Chodila som k nemu do poradne od zaciatku tehu. A aj vdaka nemu som o babo neprisla. Velmi mi pomohol

turistka
13. jún 2013

@alore treba sa nejako specialne objednat? ake ma ordinacne hodiny?

billam
13. jún 2013

Ja nedáme dopustiť na Vargu....velmi príjemný človek aj odborník.

79marry
17. dec 2014

Ja som bola dnes ako nová pacientka, kompletné vyšetrenie asi 45 min. 30€. Objednať sa netreba, len prísť a počkať v čakárni, kým si na rade. Všetko vyšetrí, všetko vysvetlí, ak vie pomôcť s otehotnením, tak pomôže. Sestričku tam nemá, robí všetko sám. Aj ja zasmejete, aby Vám zlepšil náladu. Som v 7. tt a v 3tt mi zistili tyreotoxikózu, tak som sa strašne bála. No utešil ma a bude sa snažiť, aby sa bábo pekne držalo mamičky. Pred týždňom som bola u Kubranského, zastupoval Lajda a obaja sú lajdáci, nekomunikujú, len sa chcú Vás rýchlo zbaviť. Vrelo ho odporúčam!

blskas
13. jan 2015

Doktor Lajda je drzy, arogantny chrapun a sestrcka ani nehovorim. V ambulancii sa tam striedaju traja doktori. Som v 21 tt. pred tyzdnom som dobrala antibiotika,lebo som mala zapal mocoveho mechura a dostala som z nich riiadnu mykozu a doktor lajda ma vysetroval, riadne to bolelo, lebo tam mam zapal a potom mi povedal, ze mi nic nie je a ze co som cakala, ze sa mam prist postazovat doktorovi ku ktoremu chodim na poradnu. A to mi povedal asi tri krat, aby som sa isla postazovat doktorovi, ku ktoremu chodim na poradnu. Takze ma s tymzapalom poslal domou, bez tono aby mi urobil vyter alebo cokolvek, tehotnu. Takze na druhy densom sa isla prehlasit inemu doktorovi, nebudem podporovat takehoto podliaka.

abbey1
13. jan 2015

Za mňa veľká spokojnosť s Dr Lajdom. Chodila som k nemu aj pred rokmi, a teraz opäť. Nemám s ním žiadnu zlú skúsenosť, práve naopak. I pri poslednom probléme jednal veľmi profesionálne a ľudsky. 😉

janka2509
8. feb 2015

@pancuska Ahoj, prosím ťa ako sa volá ten gynekológ v TN ku ktorému chodíš?

pancuska
8. feb 2015

@janka2509 Ahoj ....ja chodim do Gyneky k dr.Jankovskemu 🙂

janka2509
9. feb 2015

@pancuska A aký má prístup k pacientkám? Je ochotný si ťa aj vypočuť a poradiť, alebo vyšetruje ako na pásovej výrobe? A platíš tam veľa? Pozerala som cenník. Ale inak to tam vyzerá pekne a dobré vybavenie. Najviac ma prekvapilo, že robia aj inseminácie.

pancuska
9. feb 2015

@janka2509 No ak ti mam pravdu povedat ja som tam uz vyse roka nebola ale robil mi 2x laparku a pekne mi vsetko vysvetlil,ukazal a poradil co dalej ....ako je bolo to tam vzdy rychle ale ma sikovne sestricky 🙂 co si sa ho opytala o tom sa so mnou porozpraval a ani pocas tehotenstva som nemala problem...platila som vzdy len za prednostne vysetrenie a bolo to 5€ inak som neplatila za nic....no este za tie laparky....

tigrislu
8. máj 2016

Ahojte vidim, ze tato skupina je dlho neaktivna, ale aj tak sa skusim spytat. Chodili ste niektora v tehotenstve k dr. Vargovi? Kolko ste platili za odbery? Dakujem,dufam,že sa mi niekto ozve. 🙂

denianjelik
22. máj 2017

@tigrislu ahoj,prosím ťa, bola si u toho dr.Vargu? Lebo tiež rozmýšľam ze by som šla k nemu len neviem ci si treba spraviť termín alebo ci stačí len prísť a počkať

tigrislu
22. máj 2017

Ahoj, bola som, staci ked prides a pockas si.

diana764
18. okt 2022

Ahojte. Tema uz je starsia. Je aktualne v PN nejaka gynekologia ktora stoji za to?
Dakujem

Strana
z2