Hľadám gynekológa v Piešťanoch
Hladam si gynekologa v Piestanoch, viete mi niekoho doporucit? Uvazujem nad dr,Glesom. Potrebovala by som poradit nakolko planujeme babatko, a moja gynekologicka mi uz nevyhovuje, lebo je daleko,v inom meste. Dakujem
@pancuska ja som zase na nu nepocula nic dobre. moja kamaratka k nej chodila v Radosine a nepomohla jej ked mala problem. ale po prvom tehotenstve som toho nazoru, ze ak nemas ziaden problem je uplne jedno kam chodis,horsie je ked nieco nastane . a radsej si aj priplatim aby to"nieco " nenastalo . a neviem ci by som chcela zenu gynekologicku. zatial som chodika len k chlapom.
@nika2 to len co som pocula vies.... ja som max spokojna s tym dr co mam v TN aj ked je to dost dochadzat ale aj tak sa mi to stale oplati!!! velmi mi pomohol a este aj mi robil 2 laparoskopie a je aj porodnik co mi vyhovuje! snazili sme sa 4 roky a az on prisiel na pricinu,sice som musela ist na IVF ale keby ho objavim skor mohlo sa vela veci v mojom zivote zmenit uz skor....
ved ked chces chod k tomu dr Vargovi,tam ako hovorim nepotrebujes byt ani odhlasena....ja ked som k nemu chodila prihlasena som bola na robotnickej ale nic som im nehovorila a Varga sa tiez nic nepytal len sa snazil vyriesit problem,len mne osobne vadilo to cakanie a dohadovanie v cakarni a potom ta pladba,lebo som musela chodit casto a teraz ani neplatim tolko a ma tam uplne vsetko aj 3D a 4D a robi aj sono prsnikov (ten v TN) ved sa este popytaj niekoho na nazor a uvidis!! 😉
Ahoj, ja chodim ho HC ku Kubranskému. Rodila som v PN, ak si uz tehotná, tak podla mna je ok dr. Karaba. Chodila som k nemu do poradne od zaciatku tehu. A aj vdaka nemu som o babo neprisla. Velmi mi pomohol
Ja nedáme dopustiť na Vargu....velmi príjemný človek aj odborník.
Ja som bola dnes ako nová pacientka, kompletné vyšetrenie asi 45 min. 30€. Objednať sa netreba, len prísť a počkať v čakárni, kým si na rade. Všetko vyšetrí, všetko vysvetlí, ak vie pomôcť s otehotnením, tak pomôže. Sestričku tam nemá, robí všetko sám. Aj ja zasmejete, aby Vám zlepšil náladu. Som v 7. tt a v 3tt mi zistili tyreotoxikózu, tak som sa strašne bála. No utešil ma a bude sa snažiť, aby sa bábo pekne držalo mamičky. Pred týždňom som bola u Kubranského, zastupoval Lajda a obaja sú lajdáci, nekomunikujú, len sa chcú Vás rýchlo zbaviť. Vrelo ho odporúčam!
Doktor Lajda je drzy, arogantny chrapun a sestrcka ani nehovorim. V ambulancii sa tam striedaju traja doktori. Som v 21 tt. pred tyzdnom som dobrala antibiotika,lebo som mala zapal mocoveho mechura a dostala som z nich riiadnu mykozu a doktor lajda ma vysetroval, riadne to bolelo, lebo tam mam zapal a potom mi povedal, ze mi nic nie je a ze co som cakala, ze sa mam prist postazovat doktorovi ku ktoremu chodim na poradnu. A to mi povedal asi tri krat, aby som sa isla postazovat doktorovi, ku ktoremu chodim na poradnu. Takze ma s tymzapalom poslal domou, bez tono aby mi urobil vyter alebo cokolvek, tehotnu. Takze na druhy densom sa isla prehlasit inemu doktorovi, nebudem podporovat takehoto podliaka.
Za mňa veľká spokojnosť s Dr Lajdom. Chodila som k nemu aj pred rokmi, a teraz opäť. Nemám s ním žiadnu zlú skúsenosť, práve naopak. I pri poslednom probléme jednal veľmi profesionálne a ľudsky. 😉
@janka2509 No ak ti mam pravdu povedat ja som tam uz vyse roka nebola ale robil mi 2x laparku a pekne mi vsetko vysvetlil,ukazal a poradil co dalej ....ako je bolo to tam vzdy rychle ale ma sikovne sestricky 🙂 co si sa ho opytala o tom sa so mnou porozpraval a ani pocas tehotenstva som nemala problem...platila som vzdy len za prednostne vysetrenie a bolo to 5€ inak som neplatila za nic....no este za tie laparky....
Ahojte vidim, ze tato skupina je dlho neaktivna, ale aj tak sa skusim spytat. Chodili ste niektora v tehotenstve k dr. Vargovi? Kolko ste platili za odbery? Dakujem,dufam,že sa mi niekto ozve. 🙂
@tigrislu ahoj,prosím ťa, bola si u toho dr.Vargu? Lebo tiež rozmýšľam ze by som šla k nemu len neviem ci si treba spraviť termín alebo ci stačí len prísť a počkať
Ahoj, bola som, staci ked prides a pockas si.
Ahojte. Tema uz je starsia. Je aktualne v PN nejaka gynekologia ktora stoji za to?
Dakujem

@nika2 ahoj nika mne sa velmi osvedcila pani dr kovarova vo vrbovom. Velmi mi pomohla.je mlada sikovna a prijemna. Krasne priestory ma nove vybavenie, milu sestricku a nie je sukromna takze neplati sa ako u vargu. Vela kamosiek si ju chvali. Predtym som chodila do pn, ale to sa neda porovnat s vrbovym 😉