Hľadám lekára, ktorý rešpektuje odmietnutie vyšetrení
Milé mamičky a "takmer" mamičky ... prosím, môžete mi poradiť odborníka/čku v BA, ktorá nemá problém s tým, že pacientka si neželá absolvovať všetky vyšetrenia a testy??? Moja to síce akceptuje, ale vždy sa mi do očí vysmieva a má pripomienky s výrazom tváre " si hlúpa" ... U mňa obézna Dr. s coca colou na stole rozhodne nevzbudzuje rešpekt a potrebu nechať si poradiť!!! Je súkromná a keďže si za všetko platím, takýto prístup rozhodne trpieť nemienim. Ďakujem pekne =)
@irriss prepáč, to bola odpoveď pre všetky žienky, nie mienená priamo na teba, preklepla som.
@veronika164 ja si davam ruku na srdce,nikdy som lekara nesudila podla vyzoru,poznam kardiologa,ktory je obezny,fajci,pije kavu,ale je na druhej strane erudovany odbornik,lekar s velkym L a bez obav by som so svojim problemom isla za nim.
Takze asi tak
@veronika164 akurat,ze gynekolog nerozprava o zdravej vyzive... A uplne zbytocne tu opatovne otvaras uz uzatvorenu diskusiu o prioritach autorky.. Ani ty si nikoho neodporucila,tak si myslim,ze je to uplne zbytocne rypat sa v tom po x dnoch.
@veronika164
Uz jsem se lekla 😀 😀 😀 😀 , protoze obcas se prave a "umyslne" reaguje zamerne na me jmeno, pritom je shodny obsah s mnoha dalsimi..nerada bych plytvala energii.. 😀 😀 😀
Jinak bych Ti jen rada rekla, ze CHAPU tematiku...(muzes si precist bud muj clanek ve fotoblogu nebo jeden z poslednich prispevku v Tematu: Zemrelo mi dite", kde VRAH je prave lekar 😎 ..a zpusobil to prave nedostatek vysetreni, proto jsem nechapala "autorku"...a proto jsem i chtela vedet, jake vysetreni ma na mysli, kteremu se nechce podrobit😉 ..
pro mne by tenkrat i jen jedno pouhe vysetreni znamenalo zachranu trojcatka..Takto se dodnes divam na moje dvojcatka a vim, ze mely byt TRI...
☹
...jen mi slo o nestastne napsani tematu..t.j.coca cola a obezita..
@kvetinqa premyslam,ze aku vadu by mal mat gynekolog,aby som k nemu nechcela ist.Myslim esteticku 😉 Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....Kardiolog obezny,Oftalmolog slepy,Dermatolog spaleny od slnka...ale gynekolog.....vlastne gynekologicky by mali byt len zeny,nakolko chlap gynekolog ma penis a tym padom sa nam zenam nerozumie.Bingo 🙂
@irriss to je mi moc ľúto, ešte raz prepáč, fakt som to nemierila práve na teba, s tou poslednou vetou plne súhlasím! pekný deň
@omnia23 😀 Mna nikdy ani len nenapadlo riesit vzhlad svojho lekara. Ja som si presla u gyn.vselicim a teraz som vdacna prave za to,ze sa o mna dosledne stara.. Inak moja ocna nosi okuliare. Strasne odporuca laser.operaciu dioptrii, nikdy mi nenapadlo riesit,ze preco teda ona na nu nejde. Nikdy nevieme,co za tym je a preco je clovek aky je a nedovolila by som si kvoli tomu spochybnovat jej odbornost..
@veronika164
Vsak ja se nezlobim..."donutila" jsi mne pustit si Hanku Zagorovou a jeji hity (vcetne Malokdo-malokdo mne zna😉 )...a je mi lip..
po ni bude nasledovat:
Uz mi neni 20 let..uz mi neni ani 25...od Zmozka.. 😉
Pekny den i Tobe..vlastne vsem😉
😢 za chvili bude brecet cele Forum😉
musime si slibit, ze nakonec si pustime "Holky z nasi skolky" 😀 😀 😀 a budem koukat na nase "dcerky v culickach" a nebo si aspon predstavovat tu nejroztomilejsi holcicku...kterou jsme mozna jednou byly prave my...ja - ty... 🙂 ..
no ja som uz zacala riesit trocha vzhlad lekara. Vsimla som si, ze napadne vela ludi kompenzuje svoje slabsie odborne schopnosti lepsim zovnajskom a zdanlivo vyssim sebavedomim. Takisto na mna skor negativne posobi prilis drahe vybavenie v ordinacii, nemyslim pritom to pristrojove.
@kvetinqa
@eir - je mi luto, ze sa tu do teba tie zenske tak pustili. Kolkokrat si precitam zaujimavy nazov temy, zacnem citat prispevky a je mi normalne zle ako sa tu iste zeny pustaju sustavne do inych, ktore maju iny nazor a vnucuju im to. Najvacsi problem podla mna nesposobilo ze nechces podstupit rozne vysetrenia, ale ze si sa opovazila povedat ze nedoverujes obeznej doktorke, pricom zrejme narocky zeny odignorovali druhu cast vety ohladne coca-coly. Je uplne normalne , ze doktor ktoremu zjavne nic nehovori zdrava vyziva a chce sam davat lekcie o zdravom zivote teba ci dietata nemoze mat tvoju doveru - ja mam zubarku, ktora ma usmev hollywoodskej hviezdy, verim jej? Samozrejme! Pretoze viem, ze ona o svoj chrup dba rovnako ako chce aj o ten moj. Ze gynekologicka s nadvahou pije este coca-colu, pricom ta sama o sebe je svinstvo a tebe ide kazat o tom, co mas a nemas - no dakujem pekne!
Ale ku otazke - ja chodim do Sanatoria Koch, su tam rozny doktori - neviem zial, ako by sa zachovali, ale minimalne za opytanie nic nedas.

@veronika164
😕 😕 😕 😕 😕 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😝 😝 😝 😝 😝
Nechapu, proc adresujes PRAVE MNE svuj vykrik.. 😀 😀 😀 😀
Vynechej me priste ze sveho textu...kdyz neumis a nepochopis, co jsem napsala..a nevytahuj mne na PODIUM po nekolika dnech, kdy jsem co napsala..Vse ma svuj dej a sled, ktery zalezi na prispevcich ..otazka/odpoved...neco jako nabidka/poptavka..
Vyjadrila jsem se, tak jako ostatni...necitim se zadnym hercem v hlavni roli...abych byla vytahovana, kdyz pro mne "odpovidajici tema a opona" padla...
...priste radeji jedine konkretne.. 😉
Nemam potrebu pokracovat v danem tematu..dekuji..😉