icon

Je v pôrodnici v Nových Zámkoch prístup na net?

lulu_lu
8. jan 2014

Dievčatá, neviete mi poradiť, či je v Novývh Zámkoch v porodnici wifi? Ďakujem vopred

katren
8. jan 2014

@lulu_lu prepac, ale ides rodit, nie dovolenkovat.... 😕
ti bude po porode uplne jedno, ci maju alebo nemaju net.... 😅

dadushe
8. jan 2014

Náhodou mě to taky zajímá 😀 Co Levice, mají???

mamainprogress
8. jan 2014

No vacsinou porodnice nemaju ani vlastny toaletak a pribory pre pacientov, nieze wifi. Ked som rodila pred rokom a pol wifi tam nebola a myslim ze ani nie je.

sabina1975
8. jan 2014

@lulu_lu nie nieje tam wifi a velmi chyba a @katren ja som rodila pred dvomi mesiacmi a veru som sa nudila mala spinkala tak by som mala cas

lulu_lu
autor
8. jan 2014

@dadushe
@mamainprogress
@sabina1975 babulky dakujem za vase reakcie. a ci tam idem rodit alebo nieco ine je moja vec si myslim, no nie ? 😀

lulu_lu
autor
8. jan 2014

@katren nechcela som reagovat, pretoze nemam rada taketo hlupe pripomienky. ale len pre zaujimavost, ked idem na dovolenku nepotrebujem ziadny internet, cize ani wifi, no kedze sa budem chciet podelit s radostou ze uz mam babo, tak na to potrebujem net-aby som mohla napisat svojim blizkym tu novinku., formou e-mailu

maznacik007
8. jan 2014

@lulu_lu treba si vziat mobil s netom a pripojit sa cez jeho wifi ... myslim ze wifi nie je beznou sucastou nasich nemocnic ... ja som bola v galante na nadstandarde a riesila som to tak ako som ti napisala.

inak aj na nadstandard som si musela brat z domu toaletak ... co k tomu dodat ... 😝

roberta6
8. jan 2014

@lulu_lu ja som rodila v auguste 2013 a určite tam nebol, podla mna tam ani teraz nieje 😉

owitcho
8. jan 2014

@lulu_lu do 23.12 som bola na gyn v nz a wifi tam nie je. kočky to riešia aktivovaním netu na mesiac cez mobil u svojho operátora 🙂

lulu_lu
autor
8. jan 2014

@maznacik007 no pekne 🙂 , napr. na Antolskej je, preto ma to napadlo ze sa opytam.
ale moooc dakujem 🙂

denca76
8. jan 2014

nie neni :(

lulu_lu
autor
8. jan 2014

@owitcho
@owitcho babulky a akos a vam tam pacilo? ako Nemocnica pristup persobalu atd...
@sabina1975
@mamainprogress

gregina
8. jan 2014

pravdu povediac nepamatam ze by bolo wifi ale mam dojem ze na sukromnej bol natiahnuty kabel

owitcho
8. jan 2014

@lulu_lu ja som bola na druhom poschodí na gynekologii, nie na šestonedelí (tretie poschodie), to nás čaká dúfajme až koncom februára 😉 ale na gyn sú sestričky veľmi milé, nemôžem nič zlé povedať. bolo to tam čisté, nové sprchy, wc, na každej izbe tv, v pohode.......len tí mladí lekári boli sem tam dosť mimo, neviem si predstaviť že by ma niektorí z nich rodil.....

seemani
9. jan 2014

@owitcho ježiš tí mladý.. ja som normálne povedala primárovi že si ich neželám pri pôrode.. Stále na vizite sme sa smiali na nich, chodili jak múmie za primárom a kukali mu furt spoza pleca jak nejaký gang. A keď si vezmem že boli asi v mojom veku.. fúú no nehrozilo aby na mňa čumeli 🙂
@katren Źasnem nad tým čo si napísala. A to ako čo má tých 4/5 dní robiť v nemocnici? sedieť pri spiacom bábätku a kukať sa na neho 3 hodiny? Však to dieťa stále spí, umrela by tam od nudy.. Ja som teda mobil mala, aj net, kopu časopisov, knihu a 4 kamošky na vedľajších izbách.. Zadarmo volanie s mužom, aj som na malého veľa kukala a aj tak sa našla chvíľa, keď som sa aj nudila,. Vtedy som spala 😀
@lulu_lu nie je tam wifi, ako ti píšu, vyber si na mesiac net do mobilu.. Inak je to tam super, profesionálny prístup, veľmi milé sestričky, aj lekári, čisto, na chodbe košele k dispozícii, ja som menila košelu aj 3x za deň.. Jedlo mi tiež veľmi chutilo a príbor tam je tiež. Toaleťák si zober, ten tam nie je. A kuchynské utierky si určite ber na sušenie po sprche intímnych oblastí (ja som ich aj na wc používala). Mne veľmi pomohli, uterákom by som tam nešla ani náhodou 🙂

katren
9. jan 2014

@seemani ja mam 3 deti, viem co je to pobyt v porodnici 😉

seemani
9. jan 2014

@katren tak potom nechápem jak si mohla toto napísať, že tam nie je na dovolenke, a to nemá právo skočiť na net lebo je v nemocnici? 😕

katren
9. jan 2014

@seemani nie vsetky deti spia tak ako jej tu opisujete.... 😉 vsetky ste zaskatulkovali do jedneho modelu. ..ze 3 hodiny spia aze sa bude nudit....no co ak bude mat male reflux? koliky? pproblemy s dojcenim a papanim? vtedy to dietatko nebude spat tak ukazkovo ako tu pisete...vtedy bude mamicka rada, ze si pospi aspon hodku..a to jej fakt bude jedno, ci tam net je alebo nie 😉 nikde som nenapisala, ze nema pravo skocit na net, to si napísala ty...
a oznámiť radostnu novinu sa da aj inak ako mailom 😉
skor mi príde divne, ze niekto nedokaze vydržať bez netu 4-5 dni 😀

seemani
9. jan 2014

@katren napísala si : ideš do pôrodnice, nie na dovolenku, no mne to príde tak, že nemá právoé ísť na net, keď je v pôrodnici.. Nepísala si nič o tom, že tam možno na net nebude mať vôbec čas.. Skôr si to písala tak, že sa jej posmievaš že ju vôbec také niečo napadlo.. Ak by mala také dieťatko, tak ok, bude väčšinu času s ním a spať.... ale ak bdue mať také ako bol môj, že sa budil len na papanie, tak bude rada že ten net má a môže ho využiť... Lepšie je mať a nepotrebovať ako nemať a potrebovať nie? 😀

katren
9. jan 2014

@seemani pravdu, taketo blbe tahanie sa za slovicka ma nebavi....nemyslela som to v zlom, inak to vyznie ked to nehovoris a chyba tam mimika...takze
@lulu_lu ak som ta urazila mojou odpoveďou ospravedlnujem sa, nebol to moj zamer a ani posmech...len staci precitat par blogov a diskusii a zistis, ze vacsina maminiek je rada ze oddychuje po porode a nie fici na nete... 😉

seemani
9. jan 2014

@katren však ja viem, cez net je to naprd, nechcela som tým ani ja povedať, že by si to napísala z úmyslom uraziť či naštvať, len to bol môj dojem. ja som bola za net rada, netrávila som na ňom nejak extra veľa času ale bola som arda, že mám tú možnosť ho mať..

lulu_lu
autor
9. jan 2014

@seemani vdaka ano viem toaletak tusim nikde nedavaju 🙂 zajtra to tam chcem ist kuknut tak ma snad nevyzenu 🙂))

myslis ze keby idem za primarom chcem sa poradit o jednej veci ze ma neodpise?

seemani
9. jan 2014

@lulu_lu no to neviem, ale nemal by.. skús a uvidíš..

lulu_lu
autor
9. jan 2014

@seemani vdaka si zlata, skusim 🙂 hadam tam zajtra bude, chcem omrknut nemocnicu snad mi ju nekto ukaze porodnu salu a tak