Kde pustia nezaočkovaného otecka k pôrodu?
Prosim Vas baby s neockovanymi partnermi kam pojdete rodit? Prepadam miernej panike kedze sni na sukromnej klinike nechcu pustit neockovanych, ja neviem kde sa podejem alejedno viem, ze toho partnera tam mat budem a chcem! ProsimVas piste ak mate skusenosti pripadne nejake info. Dakujem 🥺
Len si dovolím takú malú vsuvku rozhladenej osobe s univerz. vzdelaním, že správne sa napíše "spätná" väzba. To len na okraj skromne pripomínam, že aj takáto topka najka sa môže občas kopnúť. 😊

@nique presne,ja som mala pri prvej dcere namale,vyrazit o polhodky neskor z domu,rodim na dialnici...zena nikdy nevie,ako rychlo sa porod rozbehne,ja by som tiez osobne chcela byt co najblizsie...
@simonamunk toto je choré na hlavu 🙄 veď očkovaní to šíria úplne rovnako ako neočkovani.. 🙇🏼♀️ zachvilu nepustia ani neočkovanu rodičku rodiť do nemocnice.. 🙄
@lasoli rodia aj neockovane rodicky v sprievode manzela a u deti je aj neockovany rodič a stačí pcr test , nie je dôvod sa očkovať len kvôli tomu ,ze sukromna nemocnica si dáva uplné šiši podmienky ,ktoré si dovolím nazvať buzeráciou a ešte si za to zaplatíš .Normálny clovek ich obíde oblúkom.
@liljana ano, nechcu ohrozit ostatnych pacientov, kedze ockovany covid nemoze mat, ani ho preniest. Ehmm, pockat, ale takto to nie je.. Aj ockovany mozu byt chory a aj nakazit inych, tak potom co?
Ako si vysvetlujes, ze nestaci test?
Nedava to zmysel, ale kym to budu ludia takto obhajovat, tak to neskonci..
@beronsche nieee oni sú absolútne bez rizika covidu a jeho šírenia.. 😬 muža aj jeho kolegu nakazil 3x ockovany kolega 🥴 muž aj ten druhý pán neockovani, muž ťažší priebeh, kolega ľahký priebeh. Takisto poznám ockovanych s ťažkým priebehom a aj s ľahkým. Teda ozaj nerozumiem na čo potrebujú vakcínu u otca pri pôrode.. 🙄
@ptmt1011 Pozri, ako to bolo a kto zacal. Musim sa zasmiat, aby niekto, co nezvlada matiku pre osmakov, sa tu do mna opieral, ze "nema cim rozmyslat". Najskor nech si urobi inventuru vo vlastnej hlave.
"ptmt1011 Dnes o 11:25 @liljana prosim ta.. ty uz nepis ..take bludy co ty tu davas...
To sa eate naozaj po 2 rokoch najdu ludia kt.veria vlade a tym bludom.okolo toho? Vypni telku,prestan pozerat spravy .. a zacni aspon trochu rozmyslat.
gelifil Dnes o 11:37 @ptmt1011 len keby bolo čím..."

@gelifil Poznamka o tvojej jednoduchosti a neschopnosti zvladnut ucivo zakladnej skoly bol tiez iba sarkazmus. Comu nerozumies? 🙂 Neskusis doucko na osobitnej skole? PS: Tiez sarkazmus.