icon

Kde pustia nezaočkovaného otecka k pôrodu?

simonamunk
20. feb 2022

Prosim Vas baby s neockovanymi partnermi kam pojdete rodit? Prepadam miernej panike kedze sni na sukromnej klinike nechcu pustit neockovanych, ja neviem kde sa podejem alejedno viem, ze toho partnera tam mat budem a chcem! ProsimVas piste ak mate skusenosti pripadne nejake info. Dakujem 🥺

liljana
21. feb 2022

@gelifil Poznamka o tvojej jednoduchosti a neschopnosti zvladnut ucivo zakladnej skoly bol tiez iba sarkazmus. Comu nerozumies? 🙂 Neskusis doucko na osobitnej skole? PS: Tiez sarkazmus.

gelifil
21. feb 2022

@liljana a ešte nejaké lekcie z infektológie, príp.virológie by neuškodili..naštuduj si podstatu mRNA vakcín skôr, ako sa budeš ďalej prezentovať, aká si úžasná , dokonalá, jedinečná

liljana
21. feb 2022

@gelifil Ja sa do nikoho nenavazam. Ale ani nikoho nenecham sa do mna navazat.🙂

gelifil
21. feb 2022

@liljana takže si to nepochopila ani na druhý pokus???...och, môj ty Bože! tu je každá snaha márna

lea299
21. feb 2022

@akbara77 hmmm tiež som na tom veru podobne, ale ako už som si povedala, že sa nad tým nebudem nejak moc pozastavovať, keďže mne samej to nič dobrého neprináša

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
liljana
21. feb 2022

@ptmt1011 Esteze urazlive anonymne nazory na soc.sietach su pre mna dolezite v zivote asi ako psie vetry v prievane.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
liljana
21. feb 2022

@ptmt1011 Zpatna vazba musi byt. Niekto pride stastny s pms, ze si rypne. Ked sa dozvie, ze jej nazor je akurat taky psi prd vo vetre, tak je po radosti. Zastipe iba v nose a je nenavratne prec. A moze prd.. do vetra, kolko chce, prievan neporazi.

falbala132
21. feb 2022

@liljana sice vzdelana, ale slovnik jak z lacnej krcmy.

fineta
21. feb 2022

Len si dovolím takú malú vsuvku rozhladenej osobe s univerz. vzdelaním, že správne sa napíše "spätná" väzba. To len na okraj skromne pripomínam, že aj takáto topka najka sa môže občas kopnúť. 😊

sticker
monuska1234
21. feb 2022

@nique presne,ja som mala pri prvej dcere namale,vyrazit o polhodky neskor z domu,rodim na dialnici...zena nikdy nevie,ako rychlo sa porod rozbehne,ja by som tiez osobne chcela byt co najblizsie...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
liljana
21. feb 2022

@fineta Zabudla si pmst opravit jej nezmysl(i). 🙂 Ked uz sa hras na korektorku. V praci fungujem nemecky a anglicky, cesky, tak obcas urobim chybu. Ta cestina ma zmylila. Zpetna vazba. Mea maxima culpa.

fineta
21. feb 2022

,,,,, @liljana kľud, pokoj, hádam Vám z jednej skolackej chyby nepukne cievka. Druhú autorku recenzovat nebudem, nikde som nepostrehla, že robí zo seba intektualku. Zrolujem a idem dalej, v jej prípade hrubicu neriešim.

liljana
21. feb 2022

@fineta Mne urcite nie. Vy sa tu hrate na korektorku. Pozor, aby Vam zbytocne nevybehlo BMI od sedenia na MK. 🙂

fineta
21. feb 2022

@liljana mám ho v merku. ☝️😂 Ďakujem, že aj Vy.😂

ladova87
21. feb 2022

@simonamunk v Prešove vyžadujú max 72hod starý PCR test 🤷‍♀️

aristka
21. feb 2022

@liljana píšeš akoby kazdy zdr a lekar bol zaockovany ,veru nie je a operuju a liecia a teraz kludne aj pozitivny a pozitívni liecili aj v prvej vlne a dokonca niektorí obanovali ,ze podstupili tento obrovsky experiment lebo majú po ňom zdr .problémy ...

tianna
21. feb 2022

@simonamunk toto je choré na hlavu 🙄 veď očkovaní to šíria úplne rovnako ako neočkovani.. 🙇🏼‍♀️ zachvilu nepustia ani neočkovanu rodičku rodiť do nemocnice.. 🙄

aristka
21. feb 2022

@lasoli rodia aj neockovane rodicky v sprievode manzela a u deti je aj neockovany rodič a stačí pcr test , nie je dôvod sa očkovať len kvôli tomu ,ze sukromna nemocnica si dáva uplné šiši podmienky ,ktoré si dovolím nazvať buzeráciou a ešte si za to zaplatíš .Normálny clovek ich obíde oblúkom.

beronsche
21. feb 2022

@liljana ano, nechcu ohrozit ostatnych pacientov, kedze ockovany covid nemoze mat, ani ho preniest. Ehmm, pockat, ale takto to nie je.. Aj ockovany mozu byt chory a aj nakazit inych, tak potom co?
Ako si vysvetlujes, ze nestaci test?
Nedava to zmysel, ale kym to budu ludia takto obhajovat, tak to neskonci..

gelifil
21. feb 2022

@beronsche ale ona ma univerzitne vzdelanie, musi sa vyznat!!!😅😅😅

liljana
21. feb 2022

@gelifil Niekto si skolu vydrel, nemusi sa tu pytat, ako sa riesi matika pre osmakov. By ma hanba fackala, sa s takou dutou hlavou, ako mas, este ozyvat.

aristka
21. feb 2022

@gelifil a ovlada jazyky len zdrojom jej info je zjavne tv markíza...😁

tianna
21. feb 2022

@beronsche nieee oni sú absolútne bez rizika covidu a jeho šírenia.. 😬 muža aj jeho kolegu nakazil 3x ockovany kolega 🥴 muž aj ten druhý pán neockovani, muž ťažší priebeh, kolega ľahký priebeh. Takisto poznám ockovanych s ťažkým priebehom a aj s ľahkým. Teda ozaj nerozumiem na čo potrebujú vakcínu u otca pri pôrode.. 🙄

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
liljana
21. feb 2022

@ptmt1011 Pozri, ako to bolo a kto zacal. Musim sa zasmiat, aby niekto, co nezvlada matiku pre osmakov, sa tu do mna opieral, ze "nema cim rozmyslat". Najskor nech si urobi inventuru vo vlastnej hlave.
"ptmt1011 Dnes o 11:25 @liljana prosim ta.. ty uz nepis ..take bludy co ty tu davas...
To sa eate naozaj po 2 rokoch najdu ludia kt.veria vlade a tym bludom.okolo toho? Vypni telku,prestan pozerat spravy .. a zacni aspon trochu rozmyslat.
gelifil Dnes o 11:37 @ptmt1011 len keby bolo čím..."

simonamunk
autor
21. feb 2022

@aristka tak tak!!! Suhlasim