icon

Kedy pred pôrodom ste sa boli nahlásiť v pôrodnici?

medyna
20. júl 2010

Moj lekar mi totiz povedal, ze tak cca. 6 tyzdnov, ale zase v nemocke, kde chcem ist rodit povedali, ze staci ked pridem na prehliadku taky mesiac pred porodom. Tak aby som nieco nezameskala / nezanedbala .... diky

olienka12
20. júl 2010

@medyna 6 tyzdnom pred terminom

stanusa
20. júl 2010

@medyna mesiac pred terminom porodu v nemocke v RS, tam som potom chodila na poradnu kazdy tyzden

moon1979
21. júl 2010

35-36 tt - ale najistejsie bude ked sa budes priamo informovat v porodnici, v ktorej chces rodit. Jedna porodnica je taka, ze chodis len na CTG a prietoky a prehliadky ti robi tvoj gynekolog, druha porodnica zase vyzaduje, aby komplet poradna bola robena u nich, je to individualne. Takze odporucam ti nehladat informacie na internete ale priamo v porodnici a budes si na istom ... 🙂

jankapiknova
21. júl 2010

v TO - a bolo to až v 39 tyždni 😉

desszi
21. júl 2010

Ja som sa nemusela v nemocnici hlasit, ja som tam isla uz priamo rodit. Zavisi asi ake vybavenie ma tvoj gynekolog. Moj zensky mi robil aj ctg a prietoky, takze asi preto nebolo nutne ist skor.

myzma
21. júl 2010

@medyna je to cca mesiac pred porodom, takze interval 4-6 tyzdnov je v norme 😉 na tvojom mieste by som sa rovno objednala telefonicky, lebo nemusia mat volne miesta, terminy a zo 4 tyzdnov bude nakoniec 6... tu v BA su riadne cakacie doby a tiez by si mala ist do predterminovej az ked budes mat vsetky vysledky vysetreni a kultivacie od svojho gynekologa... ale iny kraj, iny mrav, drzim palce 😵

anjelicek26
21. júl 2010

Tri tyzdne pred terminom. A bol to najvyssi cas. Este sme s drahym blbli, lebo nam neukazali porodnu salu, ze vsak ja si ju zachvilku omrknem. A mala som pravdu. O ani nie 16 hodin som tam totiz bola zas a narodil sa maly 😅

minix
21. júl 2010

standardne sa chodi hlasit cca v 36.tyzdni, mesiac pred porodom, ale to by ti mal povedat tvoj gynekolog. 🙂)