icon

Mám ostať, či nájsť si inú pôrodnicu?

samara9
14. jún 2014

Baby som v nemocke koli prenasaniu, nastupila som tu par dni po prenasani lebo moja dr ma poslala aj ked v nemocke sa im to zdalo skoro nechali ma tu, odvtedy mi dali uz tri krat oxitocin a tri krat tabletu zo spodu na vyvolanie pôrodu a nic nezabralo, nemam kontrakcie, nemam ziadne problemy....tp mi upravili iba na ten podla menzesu co som uz 11 dni po termine a este nejaky podla sona co som 7 dni po ( prvy termin od mojej dr do uvahy neberu - ten som mala v maji) ked sa pytam ze co sa ide diat tak mi hovoria skoro kazdy den sekcia ktoru odlozia daju mi stale tabletu zo spodu lebo babo vraj tlaci ale otvarat sa neotvara.. a moja otazka znie, mam tu ostat a lebo sa vziat a skusit inu nemocnicu, daju mi ten zaznam odtialto nejaky ak sa rozhodnem odist inde., ci to vsetko budem musiet absolvovat odznova ???

Strana
z2
nicolle21
15. jún 2014

@bosoriak ja som tu obrovsku brusnu operaciu zazila, aj pokec s porodnikom som mala dost dlhy a mam na cely cisarsky iny nazor ako ty..
ja som bola za cisarsky rada a maly nie je ani naruseny, ani si nemyslim, ze by sme o nieco prisli tym, ze som sa netrapila prirodzenym (u mna by to bol horor).. takto sme boli obaja v pohode 🙂
no ale tak tema je o inom, snad uz @samara9 aj rodi, ked neodpisuje 🙂

samara9
autor
15. jún 2014

@nicolle21 nasa uz ma 4KG CCA, ale tak ja chcem radsej cisar ako taketo pokusy,som tu uz 12 dni urobili mi uz kadeco a telo na to nereaguje ani oxitocin ani na tie tabletky, mam dva terminy jeden podla dvanasteho tyzdna a jeden podla menzesu a uz prenasam dost dlho, sono mi robili pred tyzdnom cize aka je plodova voda netusim :(((

samara9
autor
15. jún 2014

@bosoriak ja som nervozna? a t by si nebola keby tu do teba pichali den co den nejake sracky na vyvolanie pôrodu a telo na to vôbec ereaguje, sono napsoledy pred tyzdnom neviem ako sa ma babo...ôbec........
zas dalsia odbornica sa mi zda

samara9
autor
15. jún 2014

@bosoriak je tu baba co ma terminy v maji a menzes upne pravidelny a robili jej umele oplodnenie cize vie kedy ktomu doslo a uz je 43 tyzden a nic snou nerobia, len to co mne furt tableta, furt oxitocina nic..
niesi odbornicka tak radsej nepis dobre?

winka99
15. jún 2014

prepichnutie plodoveho vaku neboli vobec, neucitis nic, len ako ti zacne voda vytekat...mne to robili a hned na to zacali kontrakcie, len ci sa to u teba da to uz musia lekari vediet

latvia
15. jún 2014

@samara9 najprv by som sa opytala, preco cakaju a aky bude dalsi postup. jednoznacne po termine si, kedze aj podla menzesu, aj podla ultrazvuku v 12tt (co je najpresnejsie urcenie terminu porodu zo vsetkych moznosti) si uz davno mala rodit. takze nejakym nezrelym novorodencom by som sa urcite netrapila, v to neveria ani porodnici tvoji predpokladam. zelena plodovka sa vopred vylucit neda, pichat vak blan a pustit vodu ked si na spicku prsta je odvazne, ja som mala pichanu vodu ked som bola takmer na 2 prsty. ked ti lekari dostatocne nevysvetlia preco cakaju, tak by som menila nemocnicu.ked uz začnu padat ozvy, to nie je dobre, na to by som urcite necakala.

samara9
autor
15. jún 2014

@latvia ja si tiez myslim ze cakat na to je dost odv eci..a pusttat vodu ked som na spicku to tiez tazko a podla terminov menzesu a sona z 12tt som uz aj tak po nich a viac ako tyzden tak neviem na co cakaju

samara9
autor
15. jún 2014

@latvia inak ja som sa pytalaa a kazdyden sa pytam a zakazdym ze pockame ci tableta zapôsobi a ta nepôsobi a ak nezabere tak dame cisara a to mi hvoria zakazdym a zakazdym dalsia a dalsia tableta a tak podobne

latvia
15. jún 2014

@samara9 tak sa ich este opytaj, kolko tabliet mienia minut, aby uz mohol byt cisar 😝 asi by som uz na to sla direktivnejsie.ak nemaju lepsiu odpoved, ako cakat, ci zaberie tabletka, ktora ocividne nezabera, tak by som zmenila nemocnicu

nicolle21
15. jún 2014

@samara9 no treba daco robit veru.. ono to nie je sranda, pokazit sa moze vsetko z minuty na minutu ☹ na co cakaju? nazen tam na nich manzela a narobte tam humbuk, alebo teda podpis reverz a bez do inej nemocky..

bosoriak
15. jún 2014

@samara9 Slusne som ti napisala, ze mozes zmenit nemocnicu, ak sa ti nezda postup lekarov spravny. A nikde nepisem, ze ty si nervozna. Ale to urazanie ti moc nejde, este popracuj na technike 🙂

dr_janka
6. júl 2014

Ako si dopadla? Uz si isto porodila...

Strana
z2