icon

Mám vziať cestovný kufor do pôrodnice?

Dnes o 04:39

Ahojte 🙂 som prvorodička. O mesiac mám termín tak už sa konečne začínam baliť do pôrodnice. Idem podľa zoznamu ktorý som našla na stránke pôrodnice a tak nejak som si myslela že taká klasická cestovná taška bude stačiť, ale nebude. Najprv som si zbalila 2 balenia jednorazových nohavičiek 2v1 , plienky vo väčšom množstve lebo v zozname nepíšu koľko kusov potrebujem, nočné košele a už som tu tašku nemohla ani zapnúť. Tak rozmýšľam nad cestovným kufrom ktorý je väčší a snáď to tam nejak natlačím všetko

Tiež ste brali cestovné kufre?

galganka
Dnes o 04:57

Trikrát som sa balila do kufra a trikrát boli okolo mňa iba ženy s kuframi. Oveľa lepšie sa ti s ním bude manipulovať aj pri odchode, ako ťahať v ruke tašku.

anonym_2b756d
Dnes o 05:07

kufor som nemala. Veci som brala minimum, bývame pár km od nemocnice. Keď bolo niečo treba , mm dobehol, alebo niekto z rodiny.

anonym_528a50
Dnes o 05:10

Je uplne jedno ci si vezmes kufor, velku kabelku, cestovnu tasku ci igelitky. Fakt je to jedno, myslim si ze toto je posledna vec, ktoru tam niekto riesi 😉

lasona
Dnes o 05:14

Mala som malý prirucny kufor. Ak mas blízko nemocnicu, nech ti donesú. Lebo tie izby su male a nemáš ten kufor kam dat.

domka222
Dnes o 05:23

Zase neber zbytočne vo veľkom množstve. Samozrejme ak nerodíš 200km od domu. Stačila mi cestovná taška. Jediné, čo mi ešte počas pobytu doniesli boli vložky.

anonym_71b0a6
Dnes o 06:26

Mala som raz kufor. Ale boli male skrine. Tak som ho nemala kam dat. Upratovacky sa zostili ze je na zemi.
Rak k druhemu som si vzala dve mensie tasky. Do jednej pre mna. Do druhej pre babo.

anonym_f1ea79
Dnes o 06:45

Je to uplne jedno do čoho sa zbalis. Ja som brala kufor dala som všetko potrebne don a bol pokoj

janinah
Dnes o 08:06

Ci ti to niekto z personalu povie alebo nie pravdou je,že kufor tam zavadzia,lebo skrinky su vacsinou malé a musi ostat niekde na podlahe. Taška je vhodnejšia.

crazy_lazy
Dnes o 10:23

Ja som mala pri prvom kufor, a aj teraz som zabalená do kufra. Lepšie sa ti s ním bude manipulovať, keď je na kolieskach. Akurát mám malú cestovnú tašku zbalenu s vecami na pôrodnú sálu.

zuzubb007
Dnes o 10:26

Kufor mi príde smiešny, normálne cestovnú tašku, však nebal pol domu, plienok stačí pár však hneď príde muž a donesie ti čo treba, aj nočné košele stačia ti dve, nohavičky tiež, čo bude treba to donesú z domu, najmenej cárachov brať

janinah
Dnes o 13:26
@crazy_lazy

Ja som mala pri prvom kufor, a aj teraz som zabalená do kufra. Lepšie sa ti s ním bude manipulovať, keď je na kolieskach. Akurát mám malú cestovnú tašku zbalenu s vecami na pôrodnú sálu.

@crazy_lazy co chces zobrat na sálu?

galganka
Dnes o 13:53
@janinah

@crazy_lazy co chces zobrat na sálu?

@janinah papuče, popôrodné vložky, podložku, mobil, a ešte nejaké veci, už si to nepamätám. Ja som mala aj zoznam, čo mám mať zvlášť v taštičke, tú prebrala sestrička a mala som to na sále.

zenazaba
Dnes o 13:57

Úplne v pohode si zober kufor.

autor
Dnes o 15:25
@zenazaba

Úplne v pohode si zober kufor.

@zenazaba asi budem musieť nakoniec lebo tá cestovná taška je naozaj malá na všetko čo je na zozname z pôrodnice . Akurát som si nebola istá či to nebude divné sa tam trepať s kufrom ako na dovolenku 😀 Zhodou okolností som dnes po poradni musela utekať aj do nemocnice na vyšetrenie a manžel vravel že videl mamičky s kuframi, ja som si ich nevšimla