Mám vziať cestovný kufor do pôrodnice?
Ahojte 🙂 som prvorodička. O mesiac mám termín tak už sa konečne začínam baliť do pôrodnice. Idem podľa zoznamu ktorý som našla na stránke pôrodnice a tak nejak som si myslela že taká klasická cestovná taška bude stačiť, ale nebude. Najprv som si zbalila 2 balenia jednorazových nohavičiek 2v1 , plienky vo väčšom množstve lebo v zozname nepíšu koľko kusov potrebujem, nočné košele a už som tu tašku nemohla ani zapnúť. Tak rozmýšľam nad cestovným kufrom ktorý je väčší a snáď to tam nejak natlačím všetko
Tiež ste brali cestovné kufre?
kufor som nemala. Veci som brala minimum, bývame pár km od nemocnice. Keď bolo niečo treba , mm dobehol, alebo niekto z rodiny.
Je uplne jedno ci si vezmes kufor, velku kabelku, cestovnu tasku ci igelitky. Fakt je to jedno, myslim si ze toto je posledna vec, ktoru tam niekto riesi 😉
Mala som malý prirucny kufor. Ak mas blízko nemocnicu, nech ti donesú. Lebo tie izby su male a nemáš ten kufor kam dat.
Zase neber zbytočne vo veľkom množstve. Samozrejme ak nerodíš 200km od domu. Stačila mi cestovná taška. Jediné, čo mi ešte počas pobytu doniesli boli vložky.
Mala som raz kufor. Ale boli male skrine. Tak som ho nemala kam dat. Upratovacky sa zostili ze je na zemi.
Rak k druhemu som si vzala dve mensie tasky. Do jednej pre mna. Do druhej pre babo.
Je to uplne jedno do čoho sa zbalis. Ja som brala kufor dala som všetko potrebne don a bol pokoj
Ci ti to niekto z personalu povie alebo nie pravdou je,že kufor tam zavadzia,lebo skrinky su vacsinou malé a musi ostat niekde na podlahe. Taška je vhodnejšia.
Ja som mala pri prvom kufor, a aj teraz som zabalená do kufra. Lepšie sa ti s ním bude manipulovať, keď je na kolieskach. Akurát mám malú cestovnú tašku zbalenu s vecami na pôrodnú sálu.
Kufor mi príde smiešny, normálne cestovnú tašku, však nebal pol domu, plienok stačí pár však hneď príde muž a donesie ti čo treba, aj nočné košele stačia ti dve, nohavičky tiež, čo bude treba to donesú z domu, najmenej cárachov brať
Ja som mala pri prvom kufor, a aj teraz som zabalená do kufra. Lepšie sa ti s ním bude manipulovať, keď je na kolieskach. Akurát mám malú cestovnú tašku zbalenu s vecami na pôrodnú sálu.
@crazy_lazy co chces zobrat na sálu?
@crazy_lazy co chces zobrat na sálu?
@janinah papuče, popôrodné vložky, podložku, mobil, a ešte nejaké veci, už si to nepamätám. Ja som mala aj zoznam, čo mám mať zvlášť v taštičke, tú prebrala sestrička a mala som to na sále.
Úplne v pohode si zober kufor.
@zenazaba asi budem musieť nakoniec lebo tá cestovná taška je naozaj malá na všetko čo je na zozname z pôrodnice . Akurát som si nebola istá či to nebude divné sa tam trepať s kufrom ako na dovolenku 😀 Zhodou okolností som dnes po poradni musela utekať aj do nemocnice na vyšetrenie a manžel vravel že videl mamičky s kuframi, ja som si ich nevšimla

Trikrát som sa balila do kufra a trikrát boli okolo mňa iba ženy s kuframi. Oveľa lepšie sa ti s ním bude manipulovať aj pri odchode, ako ťahať v ruke tašku.