Máte skúsenosti s Mudr. Grochalom z Martina?
Femicare Martin - centrum prenatálnej ultrasonografickej diagnostiky. Nasla som na internete toto pracovisko, a tak by ma zaujímalo, či máte skúsenosti s Mudr. Grochalom a ak ano tak ake? Kazdy odporuca na prenatálnu diagnostiku Bratislavu alebo Kosice, ja mam predsa len Martin najblizsie a tak by som chcela vediet, ci by to stalo zato riesit v Martine alebo pre istotu pocestovat. Dakujem za kazde info....
Ďakujem uvidím v pondelok hneď ráno budem volať
Ahojte. Prosim Vas, mala by som otazocku na tie mamicky ktore mali ulozenu placentu vpredu.. Som v 19tt, objednana som k p.dr.Grochalovi 6.9. Moja otazka teda znie ci sa vsetko dalo pomerat a vidiet mimi aj napriek tomu ze placenta bola vpredu.dakujem😊
@cikitka123 bez problémov... čakala som dvojičky a obe placenty som mala vpredu a potom ešte aj zrástli... sono bez problémov 🙂
Dobre dakujem, upokojila ste ma👍😊
@cikitka123 keď som si zistila že placenta má cca priemer 0,5 metra tak som sa smiala, že mám vpredu na bruchu vankúš o rozmere 1 m na 0,5 metra 🙂 ale naozaj sono nebolo nikdy problém... keď som bola na odbere plodovej vody tak bol problém a jednému ani vzorku nezobrali, pretože by nedokázali pichnúť ihlu tak, aby nepoškodili placentu .... no ale z placentami cez celé brucho sa nedivím, že sa nedalo 🙂
@divosko aj ja idem k dr. Grochalovi na 1.trimestrove sono cca tiez v 13tt, chcela by som vediet kolko ste cca platila? robi vonkajsie alebo vnutorne sono?
@viktoriakarin dobry den. mne robil vonkajsie sono ,platili sme myslim okolo 70e.. plus 5 € stoji fotka. Skuste kuknut na nete cennik,mozno ze sa od vtedy nieco pomenilo😊
@cikitka123 dakujem za info
@viktoriakarin ahoj no ja som bola pred dvomi rokmi tak ceny neviem aktuálne...pozri jeho web stránku...robí vonkajšie aj vnútorné záleží čo potrebuje vidieť a vedieť 😉
@cikitka123 ja som mala placentu v predu ,všetko poberal ,ale fotku som nemala až na druhý krát sa podarila v 3 trimestry
Ahojte prosim o radu moja gynekologička mi odporučila že mam pouvažovať o tejto klinike ku Mudr. Grochalom v martine a viac mi vôbec nepovedala som teraz momentalne 16+0 že čo im mam vlastne povedať len že sa chcem objednať alebo ako budem vdačna za každu odpoveď 🙂
@jessica45 závolaj si tam a objednaj sa lebo6si tam dlhé čakacky Niekedy
@jessica45 treba tam zavolať objednať sa povieš v ktorom si týždni dajú ti termín. Ja som nehovorila kvôli čomu tam chcem ísť až keď som tam bola. Ja som tam bola v 21tt. Bola som kvôli veku. Môžem pan doktora len odporučiť. Milý všetko vysvetlil bábätko pomeral po pozeral. Malinka bola pekne otočená takže mi vedel spraviť aj krásnu fotku. Naozaj môžem len odporučiť. Aj môj doktor mi ho odporučil.
@renata1981 ďakujem krásne
@bykaterina ďakujem krásne
@renata1981 teraz som tam volala a že sa to robi od 21. Tyzdna a na internete pisali že v druhom trimestri sa to robi od 18tt tak teraz nwm že čo a ako 🤔
@jessica45 no však tá objednal nie?
@bykaterina volala som so sestričkou a neobjednala ma ci som mala zavolat priamo Mudr. Grochalovi ?
@jessica45 nie však to jedno číslo , a čo ti povedala?
Aj ja môžem len odporučiť veľká spokojnosť. Pan doktor všetko pekne vysvetli, poukazuje. Odporúčam veľká spokojnosť. Prístup doktora 100 bodov
@kethrin471985
Ahok Kethrin. Vopred sa ospravedlňujem za laickú otázku, ale ja sa chystám k p. doktorovi 9.3. Len mi stále nie je jasné, či sono, skríning a 3D resp. 4D ultrazvuk je to isté 😀. Tým pádom vlastne ani neviem na aké vyšetrenie idem 😀. Môžem sa Ťa prosím opýtať, čo a ako vysetroval Tebe? Ja sa chystám na to v prvom trimestri, pretože počas vyšetrenia budem práve v 13tt.
Ďakujem krásne
Možem povedať ,že v ďaka nemu moje dieťa žije , takže za mňa má obrovské plus.
@drobaja ahoj. Kontroloval úplne všetko od vrodených chýb až po XY. Fakt prejde celé telo a kontroluje pre meria a tie parametre. Za mňa veľká spokojnosť a myslím si ze ci 3d alebo 4d to je zajedno. To je to isté....
Ďakujem pekne za odpovede 🙂. Neukazalo mi notifikácie, tak to čítam až teraz. Vyšetrenie mám už taktiež za sebou a presne ako hovoríte Vy, dámy, bolo všetko 100%tné a profesionálne. Chystám sa ešte v 20tt a potom už asi nepôjdem. Vy ste to absolvovali v ktorom trimestri? Ďakujem 🙂
Chcem sa opýtať ako sa to vyšetrenie robí

Ďakujem.. len už má 3tyzdne dovolenku a začína od pondelka a to už budem v 12tt tak hádam sa niako dohodneme