icon

Máte skúsenosti s Mudr. Grochalom z Martina?

dilema
20. júl 2010

Femicare Martin - centrum prenatálnej ultrasonografickej diagnostiky. Nasla som na internete toto pracovisko, a tak by ma zaujímalo, či máte skúsenosti s Mudr. Grochalom a ak ano tak ake? Kazdy odporuca na prenatálnu diagnostiku Bratislavu alebo Kosice, ja mam predsa len Martin najblizsie a tak by som chcela vediet, ci by to stalo zato riesit v Martine alebo pre istotu pocestovat. Dakujem za kazde info....

evina2904
6. jan 2012

@regrutik ahoj keď si bola na vyšetrení v 12 týždni tak ti robil ultrazvuk cez brucho?

tina7729
6. jan 2012

ahojte,ja som bola v 20tt u dr.Grochala,mozem odporucat 🙂 velmi prijemny , dokladny,vsetko popozeral,vysvetlil. ja som tam isla lebo mi vysli zle vysledky triple testov. nic tam zle nevidel, aj tak aj teraz mi zas vysli druhe zle triple testy a uz som absolvovala aj odber plodovej vody,ale verim ze je vsetko v poriadku 🙂

petka296
11. jan 2012

@tina7729 ahoj, drzim palceky malej Kristinke,nech je vsetko v poriadku a nech je zdrava ako buk 🙂
Ja sa tiez chystam objednat,vies mi prosim ta povedat kolko stalo vysetrenie a ci mas aj CD?

tina7729
11. jan 2012

@petka296 dakujem 🙂 vysetrenie stoji 30e mi sme dokopy platili 42e a to bol vtedy sviatok 5e a plus fotka 7e. neviem ci ma aj CD.ale myslim si ze ano.ale odporucam ti ho.budes spokojna urcite 🙂 a ak sa smiem opytat ty tam ides koli comu? no ja som bola koli zlym triple testom.ale rozmyslam ze este raz k nemu pojdem ked budem v dakom 30tt 🙂

tina7729
11. jan 2012

@petka296 a kukam ze mame skoro stejny termin 🙂

petka296
11. jan 2012

@tina7729 dakujem,ja este cakam na vysledok triple testov a chceme vediet na 100 percent ci cakam dievcatko alebo chlapceka a ci je vsetko v poriadku. To je hlavne. Mame super termin na porod, este nebude horuco a ani nebude zima. Ja sa velmi tesim na prechadzky s mimcom 🙂 Byvam pri rieke s gastanovou alejou 🙂 Romantika 😀

tina7729
11. jan 2012

@petka296 🙂 veru nebude horuco,dobre sme si to naplanovali 😀 a kedy mas mat vysledky?

petka296
11. jan 2012

vysledky asi v piatok, 23.1 idem na kontrolu tak mi povedia. ale asi tam zavolam. Prave som dovolala s Dr.Gochalom a som objedna na 30.1. tesiiim sa 🙂

tina7729
11. jan 2012

@petka296 pockaj to mas prve vysledky este len teraz?

petka296
11. jan 2012

@tina7729 ano. ale krv mi brali uz dlhsie, asi 2tyzdne dozadu

tina7729
11. jan 2012

@petka296 aj tak sa mi vidi to dost neskoro ked si uz v 22tt.tieto testy sa robia v 16tt asi.

petka296
11. jan 2012

robia sa do 18+6tt, a ja som bola v 19tt kedmi brali krv, prinutila si ma pozriet do diara,bola som tam 28.12.na krvi 🙂

oliverka
11. jan 2012

Dr. Grochalovi som písala cez formulár na jeho stránke ešte medzi Vianocami a odpoveď žiadna. Je pravda, že som neuviedla telefónne číslo, len môj mail. Viac mi vyhovuje mailová komunikácia, lebo si môžem veci viac premyslieť. 😉 Chcela by som sa objednať na posledný februárový týždeň - asi teda nemusím stresovať, zrejme stačí dohodnúť sa cca mesiac predtým, čo myslíte?

danusskaaa
11. jan 2012

Ahojik, ja som bola u Grochala na vysetreni, ci babatko nema nejake vrodene chyby a podobne vecicky. Je to fakt dobry odbornik, ktory pri svojej praci popise kazdu ciarku a bodku na sone a vsetko vysvetli aj tym, co tam toho moc nevdia. Bol so mnou aj priatel, ktory vsetko videl na velkej televiznej obrazovke a taktiez mu povysvetloval vela veci ohladom toho ako je babo ulozene, ako by to malo byt a take veci. Pochvalujem si!

tina7729
12. jan 2012

@oliverka ja som mu tiez medzi sviatkami posielala mail, s tym ze ak sa nan neozvu volam tam 🙂 samozrejme uviedla som tam moje tel.cislo. a hned na druhy den mi volali a objednali ma 🙂 a dost rychlo asi o tyzden. bola som velmi spokojna 🙂 🙂 aky maju pristup a rychle objednanie. 🙂

tinkax
2. apr 2012

@tina7729 Ahoj,zaujima ma ci bolo vsetko ok na morfol.ultr. ? mne vysli tiez zle testy ale nesla som na amnio a teraz cakam na morfol.ultr.a dufam ze ten odhali alebo vyvrati pripadne pochybnosti

tina7729
2. apr 2012

@tinkax ahoj, ano vsetko bolo v poriadku 🙂 neboj aj u teba to bude v poriadku 🙂 drzim palceky

tinkax
2. apr 2012

@tina7729 pevne dufam,len to cakanie,mala som tiez dva krat zly krvny test a teraz cakam morfol.u dr.Cunderlika,uz som pozerala stranku dr Grochala a aj by som tam isla keby mal skor volne aj ked to mam daleko, na amnio som nebola aj ked ma nutili,zatial cakam,uz som pomaly 20 tyz,termin mam koncom augusta,je to tretie dieta,pri prvych dvoch bolo vsetko ok

tina7729
2. apr 2012

@tinkax neboj sa,ja som tiez mala oba krvne testy zle bala som sa aj ja a moc to kazda z nas.ale vo vacsine pripadov su tie testy falosne a treba verit. ja som bola pred amnio na morfo aj ked vyslo ze je vsetko ok podstupila som amnio,ale uz druhy krat by som ju nepodstupila ,verila by som co by ukazal morfo.uvidis vsetko bude v poriadku 🙂 a v Martine to bol super doktor ale pocula som ze aj dr.Cunderlik je dobrý. drzim vam palceky silno 🙂

tinkax
3. apr 2012

@tina7729 ahoj,dakujem za podporu 🙂 dufam ze bude vsetko vidno na morfologi,dr Cunderlik je vraj super odbornik len aby ma netlacil na amnio,lebo pytal sa sestricky ci som bola,tak ja ssa ozvem ked budem po ultrazvuku,pa 😎

tina7729
3. apr 2012

@tinkax daj vediet ako ste dopadli 🙂 a neboj , vsetko dolezite tam bude vidiet

tinkax
12. apr 2012

@tina7729 Ahoj,tak dnes som bola na to ultrazvuku,vyzera to vsetko ok,takze ziadny nalez aj ked sto percent to nezaruci ziadny ultr.ale verim ze je to ok,dr Cunderlik bol fajn ochotny dosledny ,mam aj foto aj dvd,a bude to dievcatko 🙂 po dvoch chlapcoch,tak hlavne sa tesim ze je zdrave,a uz na nicom nezalezi 😝

tina7729
12. apr 2012

@tinkax jéj,teším sa stebou🙂 vidis vsetko je ok 🙂 som rada 😉

mony882
19. máj 2013

@petah82
mna by zaujimalo ci za tych 8,-€ ( foto) spravi len 1 foto alebo viac. alebo za tych 10€ na USB da ich viac lebo to tam nepise

petah82
19. máj 2013

@mony882 ta otazka asi nebola na mna🙂 ci? Ja som bola okt 2010 a robil vtedy iba dvd. Moja sprava je na 1.strane.

deniska08
24. júl 2013

Ahojte kočky..Tak aj my mame ist k tomuto doktorovi..Citam,ze ste boli velmi spokojne...Tak sa tesim uz aj ja..Rada by som vedela,ci mi viete niektora povedat dnesnu cenu celkoveho vysetrenia a proste za co si tam clovek plati...My mame uz syna telstne postihnuteho,preto je pre nas toto vysetrenie pri druhom miminku velmi,velmi dvolezite..Momentalne som v 12tt+4 no a moj gynekolog vravel,ze do 14tt mam podstupit 3D tak by som chcela vediet ci sa mam vopred objednat a kolko si mam pripravit financii..Dakujem kazdej maminke ktora mi odpovie...

schvarzy
24. júl 2013

@deniska08 ja tam idem za dva týždne, treba sa telefonicky objednať, číslo nájdeš na internete, len neviem, či ti zdvihnú, lebo majú až do 4. augusta dovolenku, ale treba skúsiť a cena sa teraz pohybuje okolo 50 eur, ale bez fotiek...a závisí to aj od toho, v ktorým týždni tehotenstva si.

deniska08
24. júl 2013

@schvarzy Dakujem pekne..Ved som akurat nasla ich stranku,tak som si vsetko precitala..NO oni maju teraz dovolenku a citala som,ze ultrazvuk v prvom trimestri sa robi do 13tt+6 no a oni ked pridu z dovolenky to ja uz budem viac ako 14tt..Takze to nestihnem...Skoda...Ale tebe moja dakujem velmi pekne...

tunylyk
24. júl 2013

@deniska08 my sme tiez boli,dostali sme cislo na genetike v SNV a max.spokojnost,skvely pristup,vsetko,co nam povedal,na 100% vyslo,objednavala som sa cez net,par hodin na to mi dr.Grochal telefonoval a dohodli sme si termin,boli sme vsak az neskor,okolo 20tt,boli sme tam,ked som cakala Simika

schvarzy
24. júl 2013

@deniska08 ale to nevadí, že budeš vo vyššom týždni, ja tiež kvôli tej dovolenke nestihnem ten 20tt ale povedal, že všetko skontroluje aj tak ako keby to bolo normálne, že ak je tam niečo čo tam byť nemá, tak to bude vidno 🙂