Možno pôjde taxi: Odchod z pôrodnice vo Vsetíne?
Zvažujem pôrod v nemocnici vo Vsetíne, pretože som čítala, že urobia tam cisársky rez na vyžiadanie. Tu na SVK nie. Ale vznikol problém, ako sa dostať domov. My sme bez auta a nemám nikoho kto by po mňa prišiel. Má niekto skúsenosť, že išiel domov z pôrodnice taxíkom? Bude to vôbec možné?
@eleanor2510 neboj sa, my sa s priateľom máme radi, on je milujúci otec, ktory sa stará aj o prvého syna a aj o mňa a na druhé sa veľmi teší.
@michaelam2 o naše deti sa báť nemusis, budú vyrastať v milujúcej rodine, teda jedno z toho už vyrastá
@eleanor2510 môj partner nie je mimo tak ho láskavo neurazaj
@xenia65 nepoznáš ma, ani ja teba, chvalabohu, tak nevrav že čo potrebujem a čo nie
@really8 nie, nechcem ísť s dieťaťom lietadlom, prečítaj si ešte raz a poriadne čo som pisala
@januska12323 k tebe sa už radšej nevyjadrujem
ak nemate na auto ako chces financovat pobyt a porod v zahranici? ved tam musis byt nejaky cas aj ubytovana kvoli kontrolam a dokladom atd
a aj teda platba za porod
@januska12323 chcela som jedine radu, ako by sa dostali ostatné ženy bez auta z Česka domov, no ale podľa vyjadrení sú tu sprosté väčšina z komentujúcich
@mamina7070 a čo to má spoločné s autom?
Dobre a teraz vazne. Aku inu rady, ako tie co si tu dostala, ocakavas? Co si chcela pocut? “Jasne, bezne chodia zeny takmer 500km domov z porodnice s taxikom”? To si chcela pocut? Ale ved to je nonsens. Zeny, ktore sa rozhodnu rodit v zahranici sa dopravuju svojim autom so svojim manzelom/partnerom. Nie s panom taxikarom (nebavime sa tu o ceste z Ba do SC)….
Preco ti vadi expartnerka tvojho frajera? Prebrala si jej ho? Stalkuje ta, stale miluje tvojho? Bojis saa ze ti tam nieco urobi?
Miesto cesty do vsetina si obvolavaj zazmluvnenie toho cisarskeho
no to ze to je sialeny napad ist taxikom z ciech na vychod ak tak vlastnym autom robit prestavky prespat na pol ceste atd ved ani novorodenca nemozes mat taku dlhu dobu v autosedacke
a do porodnice hadam neratas ze pojdes taxikom sak moze ti unikat plodova voda a pod kto si vezme a triko ze mu porodis v taxiku to je totalna hlupost a ako tam pojdes na kontroly kazdy tyzden
Nevraviac to, ze sme ti tu viacere pisali, ze sa to da aj u nas na SK… len treba hladat a obvolavat
Laskavo nas neurazaj. Kurna 8 stran sa ti tu snazime pomoct. Ja som si dala tu namahu a citala si aj o vsetine na ich stranke oficialnej. Co si zatial robola ty ? Iba pisala ako sa nic neda. A tie rady si dostala len proste to nie je jednoduche bez auta. Ale dala som ti tu rady niekolko. Aj na to cestovanie tam a aj ine zeny a aj nato ako to vybavit tu
a okrem toho si vo vsetine nahlasena na porod mas tam odsuhlaseny cisarsky ? neuraz sa ale najskor mas nejaky psychicky problem a ries to s psychiatrom
@kitycat myslím, že žiadna normálna žena by nechcela mať pri pôrode bývalú svojho muža
@mamina7070 nemám žiadny psychicky problém, okrem traumy z pôrodu
@ns994 tak my sme sproste, iba ona je lietadlo 😅😂
@anonymous87 nedá, moja gynekologička mi povedala že sa nedá vybaviť u nás cisársky rez bez indikácie a budem musieť rodiť normálne
Dobre, tvoj partner nie je mimo, prepac, ze som ho urazila. Lebo je uplne normálne, ze partner sa odmietne s partnerkou baviť o tom, ako vykryje 4 dni starostlivosti o starsie dieta, kym bude zena v nemocnici
@anonymous87 naco sa snazit. Naco. Vidi len to co chce. To ze som sa jej pytala na vodicak a neodpovedala, ze nech pozrie carsen,.preprava osob alebo co uz ja viem co vsetko som tu pisala. Ale my sme sproste 🤣 ja us neviem
@eleanor2510 nechcel sa o tom rozprávať, aby som nebola kvôli tomu v strese, ale toľko viem, že prídu obidve naše mamy na pomoc keď bude treba
Tak budes rodit prirodzene. Ved tu sa to neda a vsetin o tebe este ani nevie. O tom potom ci tam sa to vobec da
Haloooo ja som rodila druhy krat bez indikacie (u nas prvy cs nie je indikacia)normalne som si zazmluvmila lekara, pri porade bol primar, odsuhlasil, ale musel to byt ukonceny 38.tyzden. Dohodli sme termin a maly sa aj tak vypytal skor. Doktor prisiel, prebehol cisarsky podla dohody…. Uz som ti to pisala… a nie len ja… ale ty si ides svoje ako pokazeny gramofon… ked ma muz aspon vodiciak, tak pozicat auto a vec vybavena. Lebo silou mocou chces ist rodit do vsetina… tak chod. Pre mna za mna aj pesi…
To len potvrdzuje, ze toho psychiatra naozaj potrebujes. Co je stresujúce na tom, ked sa s partnerom bavite o tom, ci si vezme dovolenku alebo to inak vykryje? To predsa nie je ziadny stres. Ale to len dokazuje, ze partner o tebe vie, ze mas psychicke problemy, ale ved ked su to pre teba blaboly, tak prosim
@anonymous87 ja som jej uz pisala nech si pozicaju auto ak maju vodicak. Neodpisala nato. A keby si autorka chcela napisat, ze ti nema kto pozicat auto tak aj to som ti uz pisala. Su aj pozicovne
No napriklad moja mala po cisarskom skoncila v inkubatore, mala nizky kyslik a infekciu, bola na atb. Ja som na tom bola kaatstrofalne a po 5 dnoch v nemocnici som ledva dosla autom domov, co sme mali 20min od nemocnice. Neviem si predstavit cestovat 4 hodiny autom po cisarskom..
Ešte mi napadla aj Praha, po pôrode tam dlhšie pobudnúť a ísť naspäť lietadlom, za hodinu som v KE.
Aspon si pamataj co trepes. Skoda reci s tebou. Divim sa ze este baby maju na teba trpezlivost.
Baby nechajte ju, tu nepomoze nic…zo zaciatku mi jej bolo aj luto ale teraz si uz len myslim ze je maximalne sebecka a nezodpovedna
Ja sa len zacinam bat aby si nieco neurobila (kvoli detom, tomu v brusku a tomu starsiemu) lebo tymto pristupom skonci fakt prirodzene tu niekde na svk lebo sa jej to nepodari vybavit lebo to asi ani vlastne nechce tolko alebo uz fakt neviem
Neverim, ze keby tolko chcela tak to nepojde. Ved tu zeny pisali ako to jde. A hlavne, ked uz tolko chcem a tolko sa bojim, cl chapem po takom porode. Tam kurna fix sedim na kazdom sedeni u psychiatra len aby som mala tu posratu peciatku, s prepacenim. Alebo prosye urobim mozne aj nemozne hocico mozno aj ten vsetin ale robim nieco. Nie vypisovag na mk ako sa nic neda

@janage nie, nemala s porodnicou problém, lebo mi hovorila, že bezne do tej pôrodnici chodí ku klientkam. Mala problém so mnou a ani neviem prečo.