icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

siss_sz
16. jan 2013

@gia88 robi iba v Po, Ut a Str..iba vtedy sa dovolas 😉

moka
16. jan 2013

trosku opravim @siss_sz 😉 Robi v Po (asi uz cely den), Ut (od 16-tej) a stvrtok (cely den).

siss_sz
16. jan 2013

@moka ano, stvr som chcela napisat.. stvrtok... dakujem

ana85
8. feb 2013

ahojte,
robil Mudr. Janicek niektorej prefuky vajcovodov (HSG)?
mam podstupit toto vysetrenie a velmi sa toho obavam - hlavne bolestivosti, kedze sa to robi pri plnom vedomi 😢

nellysu
9. feb 2013

Mile maminky, aj ja chcem pridat chvaly na Dr. Janicka. Pri prvom tehotenstve som mala naozaj vela skusenosti s lekarmi, pretoze od 6tt bolo rizikove. Asi v 6. mes. sme sa prestahovali z Tatier do Galanty a mala som to najvacsie stastie, ze som natrafila na tohto lekara. Ten najlepsi, s akym som sa kedy stretla. Bol a je neuveritelne ludsky, myslim, ze to je je jedno z najzakladnejsich kriteerii pre nastavajucu maminku, mily, zhovorcivy, vsetko opisal, vysvetlil, je to velky odbornik. V nemocnici som lezala 3 tyzdne a ani jeden jediny krat som nezazila nic negativne. Kazdy den, ked mohol vzdy ma prisiel pozriet ako svoju pacientku, vzdy sa opytal ci nieco nepotrebujem. Ja hovorim, ze aj keby si ordinaciu prestahoval do Kosic, urcite ho nevymenim😀. Ono sa to mozno zda, ze ho tu velmi ospevujeme, ale je to skutocne tak. Vyskusajte, uvidite, pochopite. Cakame 2 babatko a naozaj rada sa zverim do ruk MUDr. Janicka, pretoze viem, ze pre mna aj malinke je to to najlepsie😀

sonika84
11. feb 2013

Ahojte dievcata, zajtra som objednana dr. Janickovi prvy krat. Neviete mi popisat kde presne ma ambulanciu? dnes som ju hladala a nenasla, ved ta zeleznicna nie az tak dlha 😀 dakujem vam

mexx
11. feb 2013

@sonika84 Takto nejako to vyzera (cez googlemaps): 😉

sonika84
11. feb 2013

@mexx
jeej dakujem, si zlata 🙂

emilyspen
11. feb 2013

prosim vas kde v GA ma doktor Janicek svoju ordinaciu? v nemocnici na ktorom poschodi ?

mariankamk
12. feb 2013

@ana85 ahoj, takze toto doki rob aj u seba? ja som teda este nic take neabsolvovala, ale tak dobre vediet... ta bolestivost je indi-vindi... co ak by si si dala pred zakrokom ibalgin a pod.? skus sa popytat na nieco proti bolesti u dokiho...

siss_sz
12. feb 2013

@emilyspen nema, ma iba v seredi... ale najdes ho na 10.posch., spytas sa u sestriciek a tie ti ho vedia zavolat, ked je v praci...

ana85
13. feb 2013

@mariankamk ahoj, nerobi to priamo v ambulancii v Seredi ale v nemocnici v GA. kamoske to robil nedavno Havranek a hovorila, ze ju to strasne bolelo. preto sa toho obavam. radsej by som isla na laparoskopiu ako na toto....

iinkognito
13. feb 2013

😒 ...mam s nim velmi neprijemne skusenosti. dal ma rodit pred terminom porodu, ked neodtiekla plodova voda a neboli ziadne kontrakcie. Cely den ma vysetrovali Dr. a cudovali sa. Bola som ako pokusne zviera. Cely den o hlade a smade, nakoniec som bola hospitalizovana v krcoch a bolestiach, krvacala som a davali mi vyvolavacie injekcie.
Moje bezproblemove tehotenstvo sa stalo nocnou morou za jediný den. Maly sa narodil zdravy, ale na ten den nezabudnem nikdy.

siss_sz
13. feb 2013

@iinkognito a preco si krvacala? nedal ta tam prave kvoli tomu?

iinkognito
13. feb 2013

....nekrvacala som vobec, bola som zdrava a nic mi nebolo. ........ na porodnej sale som krvacala az vecer, lebo ma vysetrovalo asi 7 lekarov, ci sa neotvaram, kedze som nemala ziadne kontrakcie, plodovu vodu som este mala. nebola som otvorena ani na pol prsta .........a vecer som z vysetreni mala bolesti a slabe krvacanie. .....

michala11111
24. feb 2013

No, ja som u neho len krátko. Prestúpila som od iného lekára, nakoľko som chcela mať bábo a o tomto som počula len samé dobré veci, viac kamošiek u neho bolo a všetky spokojné. A zatiaľ som max. spokojná aj ja 🙂

ccaro
25. feb 2013

Ahojte, ja k p. doktorovi Janicekovi chodim od 7. mesiaca tehotenstva, nakolko s predchadzajucim doktorom som nebola spokojna. V stredu sa nam narodila nasa prekrasna dcerka a vdaka panovi doktorovi mam len dobre spomienky aj na tehotenstvo aj na samotny porod. Jeho pristup je vysoko profesionalny, neodsuva problemy a otazky nabok, ale ich vsetky vzdy zodpovie a hlavne zrozumitelne vsetko vzdy vysvetli. S priatelom sme mu nesmierne vdacni za jeho viac ako 100 pristup tak z ludskej ako aj z odbornej stranky. 🙂 Dakujeme pan doktor! 🙂

zlatat
26. feb 2013

@michala11111 @ccaro ahojte kočky, prosím vás, ako to je pri prestupe k nemu od predchádzajúceho lekára? Dá nejaký lístoček, s ktorým treba ísť k starému lekárovi pre kartu, alebo si ju vyžiada sám?
A kedy môžem prejsť k nemu? Je tam nejaká časová podmienka, že koľko od poslednej návštevy lekára ho môžem zmeniť? K môjmu chodím už 10 rokov ale dlhší čas s ním už nie som spokojná a chcela by som ho zmeniť ( teda už dlhšie o tom uvažujem, ale len nedávno som sa dozvedela o Dr. Janíčekovi )

mata9
26. feb 2013

Ahoj, ano, pan doktor ti da vymenny listok, s ktorym pojdes k svojmu staremu doktorovi a na zaklade neho by mu mali poslat tvoju kartu. Teda tak to bolo v mojom pripade. V kazdom pripade si radsej zavolaj a sestricka ti urcite povie, ako mas postupovat.

michala11111
26. feb 2013

Ja mám skúsenosť takú že pán dr. si to vybavil sám asi sestrička šla pre kartu aj kamoška to tak mala. Ale asi záleží aj na tom odkiaľ je lekár môj bývalý bol tiež zo serede.

mariankamk
26. feb 2013

@zlatat ja som nadiktovala predosleho doktora a dokumentaciu si od neho vypytali... mne len pred zaslanim dokumentacie zavoalla sestricka od predosleho gyn, ci si chcem prist pre kartu osobne alebo to poslu novemu doktorovi postou... nechala som to poslat postou a vsetko ok... predosleho gynekologa som mala v Bratislave... kym ma prehlasili v poistovni, kym prebehli vsetky tieto papierovacky, trvalo to cca mesiac...

zlatat
26. feb 2013

@mariankamk a predtým si to oznámila predchádzajúcemu gynekológovi? Teda že od neho odchádzaš?

zlatat
26. feb 2013

@michala11111 no ja veľmi silno uvažujem, že odídem od primára v GA

mariankamk
26. feb 2013

@zlatat nie, nic som mu nehovorila... len som prisla k dr. Janickovi, sestricka si povyplnala o mne par udajov, nahlasila som meno a adresu predosleho doktora a bolo... doktor/sestricka to vybavili sami...

zlatat
26. feb 2013

@mariankamk ďakujem veľmi pekne - takže lekára môžem hociekdy zmeniť? Nie je tam nejaká podmienka, že keď som bola povedzme naposledy u neho na vyšetrení dajme tomu začiatkom februára, že musím čakať určité obdobie a až potom urobiť zmenu Dr.?

mariankamk
26. feb 2013

@zlatat nie, nie je tam taka podmienka... jedine, ze nemozes doktora ako takeho menit kazdu chvilu, iba medzi prestupmi medzi dvoma doktormi toho isteho zamerania musis dodrzat odstup... aspon teda dakedy to tak bolo a bolo to tusim polroka... ale inak sa to neobmedzuje, kedy mozes/nemozes doktora menit...

zlatat
26. feb 2013

@mariankamk Ešte raz ti veľmi pekne ďakujem 🙂

carmen23
27. feb 2013

@michala11111 Ahoj, mala by som na teba otazocku. Citala som, ze si nedavno prestupila k Dr. Janicekovi. Ja planujem to iste, uz to s mojim terajsim nie je take ako bolo predtym, tiez by sme chceli babtko, ale on nic neriesi, len nejake zakladne vysetrenia a tym to haslo. On u mna nic nenasiel, zevraj vsetko je ok, aj manzel ma ok spermiogram, ale predsa sa nedari, snazime sa 2,5 roka a s dr to riesime-neriesime rok. Chcela by som vediet, ci Janicek berie este v pohode nove pacientky? Zajtra by som mu chcela zavolat. Dakujem ti. A inac asi sa pozname, napisem ti IP 🙂

ccaro
28. feb 2013

@zlatat Ahoj, no ja som prestupovala od ineho lekara v Galante. Ako baby uz pisali, tak pan doktor si dokumentaciu vyziada, a ak ho nahodou ten predchadzajuci lekar neposle, tak Ti da vymenny listok a pojdes si to vypytat sama. Co sa tyka zmeny lekara, lekara si mozes zmenit po 6 mesiacoch odkedy si sa k nemu nahlasila, nesuvisi to s preventivnou prehliadkou ani s poslednou navstevou u predchadzajuceho lekara. 🙂

zlatat
28. feb 2013

@ccaro jéj ďakujem, no tak zmeniť by som mohla, lebo naposledy som sa prihlásila niekedy pred rokom a dúfam, že Dr. nebude robiť problémy s kartou