MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty
Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??
dakujem
@zlatat NO my 2,5 roka, ale dr. som navštívila pred rokom s tým že by sme chceli bábo a nedarí sa nám, začal to riešiť s hormónmi, 3mesiace, síce neviem načo, lebo folikuly sa mi tvoria a aj ovu mám vždy, aj BT mi to potvrdilo a aj bolesti zvyknem mať. Preto nechápem čo môže byť ešte vo veci a on po tom ani nepátra. Po folikulometrii mi povedal, že všetko je ok a dovidenia. Ale predsa tam niečo musí byť, keď aj manžel aj ja sme ok, celkom to nie je ok, keď sa nedarí, preto som zvedavá na názor iného dr. snáď prídeme na riešenie, a ak nie, tak smer CAR 🙂
@carmen23 vravis, ze muz je ok, cize SPG ste absolvovali, uplne vsetko ok? do detailu? a ty si uz bola na endokrinologii? skus aj hematologiu...
@ccaro lekára môžeš meniť aj skôr ako po pol roku.ja som menila po mesiaci,prešla som k dr.janickovi;)
@carmen23 môj mi ani folikulometriu nikdy nerobil, ani hormonálny profil - nič, len mi bez predchádzajúceho vvyšetrenia predpísal Clostil a pritom mávam pravidelne ovulku, aj BT to vyždy potvrdí ... ani žiadne špeciálne stery na chlamýdie,... nič. Skrátka, vraj viem otehotnieť a to je dobré - no čo je na tom dobré, keď neviem bábo donosiť a potrácam ? ☹
A to je primár, čo by človek čakal, že bude ten najlepší - ale ...
@mariankamk Dakujem za radu, uz sa chystam k novemu dr., tak snad nieco so mnou vymysli 🙂 A bude vediet, co vsetko by sme mohli este absolvovat...alebo mi povie na rovinu, ze treba ist do CAR, uz ani to by mi nevadilo,len nech sa uz konecne dopracujeme k cielu 🙂
@zlatat No pekne, a to je primar? V GA? No na neho som moc dobre slovo nepocula, cest vynimkam. Ved aj moj to zacal riesit s Clostilom a nic z toho, aj Pregnyl mi pichli. A ked sa nic nestalo, som uz nesla za nim, som si povedala, ze ked chce, tak to pride samo. No zatial nic, ale verim v to, ze zmena lekara nam prospeje 🙂 Ty sa nechystas vymenit svojho lekara?
Ahojte baby, chcela by som sa spýtať či robí pán doktor aj 4D ultrazvuk ? Ja budem rodiť v septembri zatiaľ chodím k inému lekárovi mimo Galanty, ale chcela by som prejsť k pánovi doktorovi, pretože som sa rozhodla za pôrod v Galante. Na pána doktora počujem samé dobré veci 😀DD 😅 😉
@simonecka84 treba si najprv zistit u neho ci este prijima pacientky... zvazoval "stopnutie" ... skus mu najprv zavolat... ordinaciu ma v Seredi
Odporucam,pan doktor ma prijimal v nedelu v nocnej sluzbe s krvacanim,cely tyzden perfektny pristup 😉 Dakujem
žienky kedy ordinuje pán doktor v nemocnici? či už tam nechodí do na ambulancie? dakujem za odpoved
ahojte, doktora ani sestričku s tým otravovať nechcem, je to len drobnosť, po odbere krvi na hormonálny profil (ale krv mi brali v nemocke, nie v ordinácii, takže možno tam bude rozdiel, kedy budú výsledky), ich už v ordinácii budú mať?
ahoj viemi volado potadit jaka ordinuje janicek v ga ci tam vlastne zajtra je kedze to je tam cele pomene dakujem
@roxy
@kacicaaaaa ma svoju ambulanciu v seredi.. v nemocnici je len ked ma sluzbu
babulky, este mam jednu otazku, ak ste riesili muzov SPG, dal Vam odporucanie dr. Janicek alebo ste to riesili sami, napr. priamo u urologa?
@mariankamk my sme dostali sprievodny list k urologovi na SPG. priatel isiel k urologicke do Ga nemocnice.
rano si kupil nadobku na spermie v lekarni a zaniesol to k urologicke.
vysledky mal este v ten den poobede. potom som ja zaniesla vysledok Mudr.Janickovi.
priatel za vysetrenie spermii platit tusim 10€
@ana85 dakujem a vopred sa u urologicky ohlasil alebo az ked zaniesol nadobku?
@mariankamk musel sa vopred objednat u sestricky - telefonicky. da ti termin. tie spermie musia byt "este teple" 😀
takze dajme tomu, ze kupis nadobku, rano odoberie muz material a zanesie max do 4 hod do ordinacie.
@ana85 môžeš poradiť, v ktorej lekárni sa to dá kúpiť? v Seredi na mňa pozerali ako puk 😅
@mariankamk ahoj moja, sorry že sa pletiem do dsikusie...ale vidím že riešite spg. Do Galanty na spg by som nešla k nikomu....a hlavne nie k Morkému. Ja odporúčam Gyn-Fiv....tam to bolo zatiaľ naj. Tam nepotrebuješ ani doporučenku.
Inak na prvé sg sme boli u Mokrého a doporučenie sme mali od obvoďáčky.
@trish22 na poliklinike je urologicka, tak k nej, žiadanku mám, stačí mi mladého objednať a zaniesť jej to, o tých urologoch som tiež dobré nepocula... a na CAR máme ešte čas, už len kvôli tomu cestovaniu (do BA síce chodím ja do práce, ale mladého tam iba kvôli spg hnať ešte nechcem, až keď to bude fakt potrebné), takto to ešte môžme "spraviť" doma a bude to menej stresov... 🙂
@mariankamk my sme to tiež zobrali z domu. musel iba podpísať že je to jeho. apre výsledky som bola potom ja.
neviem ako to bude u Jančíkovej ale dávaj pozor aby si mala všetky údaje...aj množstvo a z toho precentá koľko je dobrých a koľko rýchlych a koľko pomalých. tie sú najdôležitejšie....potom množstvo ejakulátu v ml a pH.
Nám Mokrý nespravil skoro nič. Iba nám povedal, že máme 30 % dobrých, ale nevedeli sme ani koľko ich je ani nič. A poslal nás domov s tým že spg je v poriadku. Potom sa mi to nejako nezdalo a išli sme do Gyn-fiv iba na spg, normálne sme si za to zaplatili a vyšlo nám oligoasthenozoospermia (teda málo a málo pohyblivé)....a u nás to bolo tiež ťažké dohnať manžela na spg. neskutočne. 😖

@carmen23 aj my sa snažíme 5 rokov o bábätko a ten môj to vôbec nerieši - jediné čo mi spravil boli bežné kultivácie a to je všetko .. je pravda, že som 3x potratila za tých 5 rokov, ale aj tak, jediné čo mi povedal - prídite o 3 mesiace - prišla som a zase že prídite o 3 mesiace 😠