icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

nikitta77
8. júl 2014

@ria88 nie som jeho pacientka, keďže však neviem ku komu pôjdem rodiť a na doktora boli samé dobré odporúčania plus mala by som to do GA na skok, tak som sa išla informovať... ☹

smejlicka
12. júl 2014

ahojte baby chcem sa spytat, p. doktor aj operuje napr. laparoskopiu? robi aj folikomentriu?

ria88
28. júl 2014

ahojte, prosim, dnes Janicek ordinuje alebo az od zajtra? vdaka 🙂

mon777
28. júl 2014

Baby, Dr. je tam už od dnes, lebo som tam volala a dovolala som sa 🙂
Keby aj iná, ako @ria88 potrebovala 😉 Ale podľa toho, čo mi povedala sestrička, tak termín skôr, ako na konci augusta nečakajte. Teda pokiaľ nie ste tehu 🙂 Mne bolo povedané, že ak mi výde silnejší tehu ako ten posledný, tak ma preobjedná omnoho skôr 🙂 vraj ma niekam vprace 🙂

moka
28. júl 2014

@mon777 a teda Dr. uz nepracuje v nemocnici? Som zachytila, ze si teraz tam. Pisali tu viacere, ze budu nejake zmeny, tak ma to zaujima.

mon777
29. júl 2014

@moka vcera mi vraveli, ze by sa tu mal objavit, tak neviem.

lelagula
3. aug 2014

@moka ahoj aj ja chodim dr.janickovi do ambulancie...chcem sa ta spytat vies nieco viac?ci este robi v galantskej nemocnici alebo niekde inde?dakujem za info 🙂

kvetkokvetko
3. aug 2014

@lelagula podla mojich info stale robi aj v Galante, ale uz nechodi k porodom (nemozes si ho zazmluvnit), jedine ze by mal prave sluzbu....a este zacal ordinovat v Seredi aj v stredu

moka
3. aug 2014

@lelagula ahoj, netusim, ako to je teraz, najblizsie sa tam chystam az na preventivku. Bude lepsie, ked napisu baby, ktore su tehotne a maju aktualnu info priamo od neho.

lelagula
3. aug 2014

@kvetkokvetko fakt? ☹ a to som h ☹ o chcela prave k porodu keby som niekedy tehotna :( tak neviem koho ineho?! a nevies preco uz nerodi?
@moka dakujem skusim zistit blizsie ale ze uz nechodi k porodom je sila neviem koho vybrat do buducnosti vyber nic moc...jedine barana ale od toho som minuly rok odisla a bol inak super...tak bolo by to blbe 🙄

kvetkokvetko
4. aug 2014

@lelagula no ved aj ja som sa na neho spoliehala a len kvoli nemu chcela rodit v GA, takto pojdem rodit do BA. Myslim, ze je unaveny, asi mal vela porodov a ziadny volny cas, a asi ma aj dost pacientok v ambulancii, lebo uz ordinuje aj v stredu. Skoda, lebo on je skvely.

lelagula
4. aug 2014

@kvetkokvetko aj poznas nejakeho porodnika osobne z Ba?

kvetkokvetko
5. aug 2014

@lelagula nie, ale ja zvazujem ist do Kocha a tam by mali byt vsetci OK a nebudem si ani nikoho zazmluvnovat. Planujem tam tento tyzden volat a dohodnut sa na poradniach, lebo k nim treba chodit od 36 tt.

denide
5. aug 2014

no som zvedava co povedia jeho tehotne pacientky co je na tom pravdy, mozno je to len docasne je prepracovany a potom sa k tomu zase vrati 🙂 dufajme

mon777
5. aug 2014

Ja som bola od 28.7. vnoci do 30.7. do obeda hospitalizovaná na gynekologickom a 29.7. tam bol celý deň. Vzhľadom na to, že som tam bola pre silné bolesti a výsledky hCG som mala malilinké, na druhý deň od hospitalizácie (teda toho 29.7.) som na obed potratila a práve Janíček bol ten, čo mi robil vyšetrenie po zistení výrazného poklesu hCG, pri ktorom som začala silno krvácať a ortieľ bol potrat. V ten istý deň asi o 5 minút po vyšetrení mi už robil kyret. Na odpoveď, či ešte rodí vám žiaľ tak skoro asi neodpoviem, no určite sa v Galante v nemocke ešte objavuje 😉 Avšak keď som sa mala u Dr. ohlásiť 3 dni po kyrete na kontrolu, jeho odpoveď bola, že on mi ho robil, že vie a pozná môj prípad, takže stačí, keď prídem na kontrolu !!!28.8.!!!, ako sme boli predtým dohodnutí na vyšetrení. Takže neviem, či má toho toľko veľa a necháva ma PN po potrate celý august kvôli tomu, alebo preto, že to so mnou nebolo ok a necháva ma tak dlho sa zotavovať.

anjelka1
7. aug 2014

Baby toto su hrozne spravy. Ja som pocas tehotenstva v galante lezala a bolo mi jasne, ze ak odtial odidem uz sa tam nikdy nevratim. Ale spoznala som dr janicka, takze som tam isla rodit. Ibaze ak on uz nechodi k porodom tak tam si uz nie je koho ineho vybrat 😢

nataliska1991
8. aug 2014

Dufam, ze to nieje pravda ☹ 3.9 idem na.poradnu tak sa spytam ..ale tajne dufam, ze su to len famy

mon777
12. aug 2014

@nataliska1991 ja som si to s rodením s Janíčkom rozmyslela úplne. Švagriná teraz nedávno rodila a bola v Trenčíne a vraj to bolo super. Super sestry, super lekári, super primár. Ak si vezmete do úvahy, že Janíček rodí len v GA a v GA je tak geniálny primár, že radšej porodím vonku na ulici, ako tam, kde to má pod palcom Ščasný.
Švagriná za pôrod nič neplatila, na izbe boli len dve, malého mala pri sebe od pôrodu nonstop. Nie ako inde, že drobca pri sebe nemáte pomaly jak je deň dlhý. Takže JA osobne - jedine smer Trenčín.

nataliska1991
12. aug 2014

Ja nie a ani nechcem..velmi si prajem mat dok. Janicka lebo dnes sa mu malokto vyrovna ..to aky je primar som sice pocula ale nezazila a ja veci hodnotim len na zaklade vlastnych skusenosti..a aj keby, ono staci mi pocit, ze odrodim ako clovek pri nom uz potom sestricky, primar budem to musiet akceptovat lebo vzdy je niekde nieco..okrem toho TN mam od domu cca 100 km takze to je nerealne pre mna..bud dokt. Janicek alebo Koch 🙂

katinkal
13. aug 2014

ahojte, asi vás nepoteším, ale s doktorom Janíčkom je to pravda. Už si ho nebude možné zazmluvniť k pôrodu. Možno ešte tento rok sa s pár pacientkami dohodne, ale bude to skôr výnimka...Ja mám rodiť v septembri a povedal mi, že skôr ako v 36. týždni sa so mnou o tom ani nebude baviť, že ešte je skoro...Takže moc by som s ním pri pôrode nepočítala, samozrejme ak nebude mať práve službu...

gattttina
14. aug 2014

nikitta77 ahoj, asi si ešte neporodila 🙂 Antolsku v BA veľmi chvália, ak ťa pán doktor Janíček nechce zobrať

nataliska1991
15. aug 2014

@katinkal to naozaj ?? Och ☹

papalinka7
15. aug 2014

@nataliska1991 hej neda sa momentalne zazmluvnit.. iba ak ho chytis na sluzbe..

nataliska1991
15. aug 2014

@papalinka7
@papalinka7 tak to som hotova ☹

papalinka7
16. aug 2014

@nataliska1991 ale ved rodis v januari tak ziadne stresy, dovtedy sa to mozno zmeni 🙂

katarin456
19. aug 2014

Pán doktor Janíček klobuk dole prístup ludský aj profesialny nemožem povedat zlé slovo aj pri mojich skúsenostiach s gynekologmi je to očividné som mu velmi vdačná za jeho prístup, lebo ludskost sa už vytratila s rebríčka a priorít lekárov ,ale on mladý doktor si vie vážit pacientky aj vie mat milý a profeionálny prístup.....odporúčam každej...

katarin456
19. aug 2014

Pán doktor Janíček je Pán doktor a to píšem z vlastej skúsenosti ,,,milý,,,,ústretový,,,,a hlavne odborník každému vrelo odporúčam,,,,,

bystrinka123
20. aug 2014

baby, ako vás tak čítam tento pán doktor musí byť po ľudskej a aj profesionálnej stránke snom každej pacientky - ženy...neviete či ešte berie nové pacientky, či sa dá k nemu dostať?

katey
20. aug 2014

No baby,je to pravdav GA uz nerodi a neni za tym prepracovanost ale prace konflikt s primarom.. Ale tak za opytanie nic nedate 🙂 ja som k nemu zacala chodit leb minuly rok teda zatial jedna preventivka a s pristupom som max spokojna.. Uvidime ake to bude ak otehotniem

severanka96
21. aug 2014

@katey mne vravela susedka ktorá pracuje v GA nemocnice to isté...nezhody s primárom...ale nebola som dlho u neho tak neviem...neviete niekoho dobrého v DS?