icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

ivuska44
21. aug 2014

Zienky, mali ste niektora z vas problem s pco a pan doktor vam s nim pomohol?? mozte ip...daukjem 🙂

zuzzzz
22. aug 2014

Toto čo tu čítam, sa mi vôbec nepáči,ja chcem rodiť len s ním!!!! s nikým iným!!!! on je perfektný,prvý pôrod s ním bol naozaj zážitok a ak otehotniem zase,chcem len jeho....normálne som schopná urobiť verejný protest!!! Strašne by ma zaujímalo,že či ostáva normálne robiť na oddelení,či má normálne služby a aj rodi a nechodí už len k pôrodom na zavolanie hocikedy? Ciže ak je v služne tak normlane odrodí? Primár mu zakázal rodiť??Alebo on už nechce chodiť k pôrodom....?To nám nemôže spraviť:((( uplne som zúfalá... ja som tiež si trúfala ist do GA iba kvoli nemu,teraz co budem robiť kks!!! Nezdá sa mi to, že by on len tak prestal chodiť na pôrody?Ved je ešte mladý, práve najlepšie zabehnutý...všetko má pred sebou.... ak mu to primár nechce dovoliť rodiť zazmluvnené pôrody,normálne tuším zavolám médiá a hotovo!!! vrr Zistite to ženy čo tam pojdete rovno od neho...ved toto je sila!!!a dajte vedieť prosíím

nataliska1991
22. aug 2014

@zuzzzz ani nehovor ☹ ja som si ho vybrala hlavne kvoli porodu lebo viem , ze je pan odbornik ..a teraz toto ☹ asi vadilo, ze vsetky sme k nemu isli...ach darmo mi hovoria teraz na to nemysli..myslim v januari rodim tesila som sa v dokonalej psycho pohode lebo viem, ze pri nom sa bat nemusim ale takto...ach nepkznam dibreho gynekologa tu nablizko ziadneho vsade su aj negativa na pana domt. JANICKA ANI JEDNO ☹ ...

zsofa
22. aug 2014

Nechodi uz k porodom. Na oddeleni je utorok a piatok. Je to velka skoda, som z toho zufala, kedze rodim v septembri.

smejlicka
22. aug 2014

@ivuska44 ahoj som u neho nova pacientka a tiez mam pco ..idem k nemu na preventivku az v novembri teraz som sa bola este len u neho registrovat 18.8.

nataliska1991
23. aug 2014

@zsofa och :( nechapem to , mlady super doktor konecne jeden dovod preco ist do GA porodnice a takto to dopadne :( no ako som uz vyssie spominala 3-9 ideme na poradnu tak sa popytam ..

ako to vyriesis? budes rodit v ga ?

zuzzzz
23. aug 2014

Neviem... ja proste potrebujem zistiť,či robí normalne v nemocnici ako robil aj rodí ked ma službu,alebo či vôbec nikoho nerodí....hadam kliniku nenechá...ked tak dufam,že začne rodiť v inej nemocnici tu naokolí a pojdem tam....ja sa totiž nebojím iba vyslovene jeho...la jeho chcem,mne jedno zaplatím si to...lebo si zaslúži!!! potrebujem toto zistiť a potom to už nejako vymyslím a naplanujem si tehotenstvo:P....prosím hlavne dajte vedieť ked budete mať niečo nové,vdaka🙂

zsofa
25. aug 2014

Ano,budem rodit v Galante. Volakde porodit musim.

papalinka7
26. aug 2014

@zuzzzz rodi pocas sluzby ak ho vystihnes.. baby ale aj on potrebuje viest normalny zivot..bol 7dni v tyzdni na telefone,stale zatvarat ambulanciu,preobj.pacientky...
@nataliska1991

nataliska1991
26. aug 2014

@papalinka7 samozrejme tak ako aj iny lekari, gynekologovia ! uvedomujem si jeho vycerpanost to je ale len dosledok tej prace, tej uzasnej prace, ktoru prave on robi.. je ale na mieste moj strach / obavy pretoze verim len jemu co sa tyka porodu a tato sprava ma zaskocila.

salwusa
26. aug 2014

Bola som v ga nemocnici pred porodom...rodila som po prevoze v zamkoch,ale videla som pristup lekarov aj pocula,ake riesenia navrhovali na ten isty problem....jediny,ale naozaj jediny,u ktorehp by som rodila je prave on.v galante zial okrem neho niet u koho.sprava sa ku pacientkam ako clovek,vysvetluje,rozprava sa s pacientkami...

papalinka7
26. aug 2014

@nataliska1991 chapem ta,ja som sa tiez bala a preto som si ho vybrala..drzim palce a vela zdravicka prajem

zuzzzz
27. aug 2014

@papalinka7 Uff vdaka,aspon malá útecha🙂 že rodí apsoň v službe,tam je šanca,že možem raz rodiť aj u neho....som sa bála,že už vôbec nechodí rodiť,že buď mu to už liezlo na nervy,alebo mu to primár zakázal,lebo mu vadilo,že všetky chcú iba jeho....a tým pádom si v podstate najviac aj zarobí...ale čo ho to stojí úsilia,času a všetkého...chudák,na druhej strane ho uplne chápem,tiež potrebuje žiť.... minule som bola u neho a ordinoval aj uplne chorý...kašlal,uplne bol k.o. somsa ho pýtala prečo robí,ked je chorý....a povedal,že má toho veľa,že musí...lebo nie všetky pacientky sú chápavé a ústretové,ked by ich preobjednali o mesiac....

batomi
28. aug 2014

Tak to co tu pocujem,je naozaj velka skoda,a ked je to pravda,ze primar v tom ma prsty,tak to fakt pod uroven.Ja som mala to stastie,ze mohla som u nho rodit,a len tie najkrajsie spomienky mam na porod vdaka Janickovi.On je PAN doktor,ci sa to lubi primarovi alebo nie...

mon777
29. aug 2014

@batomi obrovský súhlas 🙂 Včera som bola uňho prvýkrát v živote a aj to po mesiaci na prvej kontrole po potrate a klobúk dolu 😵 Keby nie je gay a nie som vydatá, tak by som bola doňho minimálne platonicky zamilovaná 😀 😀 😀 😀 Fakt je to PÁN doktor 🙂 Všetko krásne vysvetlil, ukázal, až som na ňom videla normálne nadšenie, že mám po potrate všetko ok a krásne 🙂 Vzal mi aj ster z krčka, či z čoho a aj krvičku na prípadné zostatkové hCG a celý čas mi opakoval, že sa mám šetriť, lebo ma vybije 😀 😀 Do práce ma nechcel dokonca ani pustiť, kým mi nepríde prvá MS a kým neskončí, lebo mávam veľmi bolestivé (povedala som mu o tom) za normálnych okolostí, nie to ešte teraz...tak mi dokonca povedal,že ak teda budem v robote (sama som sa do nej pýtala) a dojde MS a bude mi zle,mám sa okamžite pýtať domov a hlásiť sa uňho a budem znova PN 🙂
A najviac sa mi páčilo, ako mi vysvetľoval, ako mám ísť na mm, aby prestal na potrat myslieť,lebo to zvláda horšie ako ja ☹

katinkal
29. aug 2014

@bystrinka123 pýtala som sa sestričky a berú nové pacientky, treba si zavolať a objednať sa...

batomi
29. aug 2014

mon777-presne viem o com pises,ten jeho pristup je neuveritelne super!Tyzden pred porodom sa mu volaco nrzdalo na poradni,a poslal ma do GA na monitor.Ked som tam isla,sestricky uz o mne vedeli,hned ma dali na monotor.To bolo o 19-tej vecer,a kedze vsetko bolo v poriadku,zavplali Janickovi,ci ma maju dat niektoremu doktorovi ako na prijem,alebo ma mozu pustit dpmov.On im povedal,nech nic neriesia,ja som jeho pacientka,kym on tam nepride,nech nerobia nic.Skoncil v Seredi,s utekal za mnou do GA,bolo 21:15.Bol mily akovzdy,on osobne ma este pozrel,a kedze chvala Bohu vsetko bolo v poriadku,povedal mi,ze drobec z nas len robil dobry den,tak mozem ist domov,ale ked barco sa mi nebude zdat,okamzite mu mam volat,bez ohladom na to kolko je hodin.Viete si predstavit ako dobre to padlo,a ako strasne to pomize psychicky clovekovi takyto pristup,starostluvost.Na druhy tyzden este mi volal domov,ze ako sa citim,ci je vsetko v poriadku.A pri porode tiez nesmierne mily,dobry na mna,az tak ze mi prislo blbe tam robit histeriu,aj ked katastrofalne znasam bolesti,nech je to hociaka,ale proste tak sa snazil pomoct,vsetko ulahcit,a podporit ma psychicky,ze som si povedala,ze ti je najmenej,ze mu tam nebudem histericka🙂V mojich ociach on najlepsi doktor aj clovek na svete!A primar len tisko moze zavidiet...

bystrinka123
29. aug 2014

@katinkal dakujem velmi pekne, hned 2. septembra zavolam, mozno budem mat konecne skveleho gynekologa

bystrinka123
29. aug 2014

@katinkal a prosim ta nevies mi cez ip napisat ake ma ordinacne hodiny

zuzzzz
31. aug 2014

@batomi Toto som s ním prežila aj ja,presne ako hovoríš, prišiel kvoli mne o 22:00 h do nemocnice, aj ked mal sluzit na druhy deň až a povedal mi,že by bol už doma nervozny,že bude radsej v nemocnici ak by s ami spustil porod (bola som v 36tt)...a na druhy deň som s ním rodila a uplne kludný pôrod, príjemná atmosfera na sále,proste velmi dobrý zážitok....dalšiu skúsenosť som s ním mala,ked som druhé bábatko potratila ... bol perfektný,naozaj to akým štýlom sa správa,ako komunikuje - dáva každej pacientke pocítiť,že mu na nej záleží - to je ulne najviac....velmi si to vážim🙂ešte nikde inde som to nezažila,fakt... neprehánam...preto musím v budúcnosti rodiť jedine s ním!!! :D

batomi
1. sep 2014

@zuzzzz Ano,so mnou bolo po porode tak,ze mi hovoril,ze az v utorok sa stretneme (rodila som v piatok),ale v sobotu vecer prisiel do izby,ze nevie spat,tak prisiel pozriet svoje pacientky.A potom uz kazdy den za zastavil,ako sa mame,pozrel maleho,proste neskutocne ludsky,dobrucky,je proste zo zlata🙂

jauzneznam
3. sep 2014

Ahojte chcem sa opýtať ci pán doktor ordinuje iba v Serpedi alebo aj v Galante.ďakujem

batomi
4. sep 2014

@jauzneznam Si jeho pacientka?Lebo ked ides prvy krat,tak si myslim,ze do Serede mas ist za nim.Tam ma sukromnu ambulanciu,a ked neide o nic extra,tak do Galanty neposiela nikoho.Ja som isla do Galanty,ked som uz isla rodit.

sarah7111985
11. sep 2014

Baby neviete kolko stoji fotka babatka z ultrazvuku u doktora janicka dakujem

batomi
11. sep 2014

@sarah7111985 Ja som platila 5€.

duracelka13
14. sep 2014

Baby, nenapíšte mi ordinačné hodiny u pána dr. Janíčka? Na nete som našla niekoľko časov a vždy, keď som tam volala nedvíhali. Možno mám aj zlé číslo, ale zvonilo to...tak neviem. Pokojne aj IP. Ď. 😉

papalinka7
16. sep 2014

@duracelka13 pondelok a stvrtok by mal byt cely den,utorok poobede a stredu zevraj len poradne.. aspon to tak byvalo 🙂

satanka1
19. sep 2014

baby,boli ste teraz nedávno u dr.Janíčka na 3D/4D? akú má cenu pre svoje pacientky,koľko sa venoval a sú v tom fotky a dvd? ďakujem ,koza som sa zabudla popýtať 🙂

bubatenka17
19. sep 2014

@zuzzzz
@batomi baby aj ja som si prezila s nim svoje🙂som aj dva krat lezala v nemocke,ale vzdy prisiel ako pisete aj vy za mnou,aj ked prave nemal byt v nemocnici,poslal na monitor,sestricky uz o mne vedeli a stale telefonoval ako to so mnou je🙂porod som zvladla iba vdaka tomu,ze tam bol,leo ja som teda hysteraka a som sa riaaadne bala.ale kedze tam bol,tak som to zvladla na jednicku,bez hysterie,aj ked k tomu dopomohol celkom rychly porod 😀 neviem si predstavit ist rodit bez neho,takze dalsie dieta ja uz nechcem 😀 si myslim ze za tym nebude iba prepracovanost,ze uz nechodi k porodom,sirili sa famy ze sa nezhodol s primarom,a si myslim ze to bude problem,ze mu nepredlzili zmluvu alebo on odmietol podmienky...skoda ho, 😖

bubatenka17
19. sep 2014

@batomi a presne ako pises aj mne bolo blbe hystercit,hoci to bolo strasneee 😀 😀 😀 som si povedala,ze co si to on o mne pomysli 😀 sa mi pacilo,ked ma vysetroval pred porodom,rozpravali sa so sestrickou,ako mu papagaj rozbil vazu ci co🙂tak som sa aspon zabudla sustredit na bolest 🙂