MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty
Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??
dakujem
@nataliska1991 nataliska,ty si u neho uz určite bola odvtedy co sme sa tu bavili,nepýtala si sa ho?Daj prosím vedieť🙂
@zuzzzz ahojky ano bola aj pytala 🙂
Pan doktor rodi uz len v sluzbe vysvetlil mi ludsky, ze uz je toho moc a potrebuje trosku sukromia a oddychu co je samozrejme..je mi to strasne luto ale musim chapat a respektovat jeho
Ahojte,no ja som sa ho dnes spytala,ze aka je pravdepodobnost,ze ho chytim pocas sluzby v nemocnici...tak sa tak vyceril a ze teraz tusim robim soboty?! 😕
Ahojte, chcem sa vás opýtať či pán doktor robí morfologicky utz na poradni alebo objednáva mimo poradne.diky
babulky, tehulky...ako často si vás volá na poradňu? Mňa si zavolal prvýkrát 12.11. no na sone ešte nič nebolo vidno, potom o týždeň 18.11. a najbližšie idem až 29.12. ... najprv mi povedal, že si ma chce odsledovať kvôli potratu (29.7. v 6tt) a potom si ma dá zavolať až po šiestich týždňoch??? Akože to je sledovanie po potrate??? 😕 😲 Nerozumiem tomu ☹
@mon777 terminy dava sestricka - mozno sa len zle porozumeli a preto ta dala az o 6tyzdnov.. ja som k nemu zacala chodit v 16tt a chodila som raz za 5tyzdnov zhruba, ku koncu to bolo castejsie
@papalinka7 no neporozumeli sa zle, lebo jej predo mnou hovoril, že "napíšte nám ju na poradňu o 6 týždňov" ☹ No nechápem ho absolutne...a vraj si ma chce poriadne odpozorovať, keďže som po potrate tak krátko 😖
@mon777 neboj sa on vie co robi, je uzasny doktor! Fakt klobuk dolu pred nim skvely odbornik s ludskym pristupom....
@mariahodzova to nepochybne 🙂 Len som bola zvedavá, ako často si dáva iné, lebo 6 týždňov sa mi zdalo veľká pauza 🙂
@bubatenka17 ahoj a môžem sa spýtať kedy si u neho rodila? počula som, že teraz opäť chodí k pôrodom ale treba mu vraj volať až keď si aspoň na 5 cm otvorená a príde k pôrodu tak cca hodinu pred a pýta si za to 500€ a vraj len cez týždeň, cez víkend vraj k pôrodom nechodí...

Baby,sestrička,čo robí na novorodeneckom mi povedala,ked som sa jej pýtala ohladom neho ako to je,povedala,že rodí v službe ...tak Chvala Pánu Bohu,aspon je tam šanca mať jeho🙂 ostatné podrobnosti neviem teda,ak to niektorá zistíte priamo od neho,dajte prosim vediet,mozno sa odvdtedy niečo zmenilo.