icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

mariannamk
22. aug 2018

@angel987 ano, to je on

pieskomil
11. sep 2018

Viete mi prosím poradiť, ako je to s poplatkami u pana doktora v tehotenstve? Som počula, že robí pri každej poradni sono a za to sa platí...

petulaptt
11. sep 2018

@pieskomil ano, robi na kazdej poradni. Plati sa za tie, ktore nie su hradene poistovnou

pieskomil
11. sep 2018

@petulaptt a koľko sa platí? To znamená, že v podstate každý mesiac keď ide žena do poradne (okrem tuším 3, ktoré sú zadarmo) si musí zaplatiť? Tak potom načo je ten poplatok 20 eur?

petulaptt
11. sep 2018

@pieskomil ano, kazdy mesiac mimo tych 3, tusim 10eur platievam. Plus este ked chces fotku si priplacas.

pieskomil
11. sep 2018

@petulaptt 10 eur? Ufff...to je dosť...

petulaptt
11. sep 2018

@pieskomil ako teraz fakt neviem ci je to tych 10 len za sono, lebo obcas som brala fotku, obcas prepina na 3D ked som chcela 3D fotku a tam sa potom ta cena meni, lebo za toto vsetko sa nieco plati.

katesocka
11. sep 2018

Plati sa 10 EUR za sono, 5 za fotku, len neviem ci este tlaci fotky. Mne naposledy dal CD s fotkami a kratkymi videami za 10 eur.

pieskomil
11. sep 2018

@petulaptt aj tak sa mi to zdá byť veľa, však každá poradňa 10 eur...niektorí lekári nepýtajú...

petulaptt
11. sep 2018

@pieskomil ano, je to dost, platit na takmer kazdej poradni

pieskomil
11. sep 2018

@petulaptt no viem, že niekde nepýtajú...ja som u svojho lekára neplatila nič ..

petulaptt
11. sep 2018

@pieskomil moze byt. Neviem ako to funguje inde teraz. Ja som si par rokov dozadu rada priplatila za ten komfort a pristup, no to uz zial dnes az take ruzove nie je, len poplatky ostali

pieskomil
11. sep 2018

@petulaptt však toto...keby to tým peniazom aspoň zodpovedalo...

katesocka
11. sep 2018

@pieskomil @petulaptt podla mna keby doktorovi poviete ze nechcete ultrazvuk na kazdej poradni tak nasilu vam ho nespravi, cize potom nebudete platit kazdu poradnu 10 eur 😊

petulaptt
11. sep 2018

@katesocka ale ja som rada, ze robi ultrazvuk na kazdej poradni. Keby ho nechcem, tak sa ozvem. Len súhlasím aj s tým, ze je to dost platit 10eur 😉

katesocka
11. sep 2018

@petulaptt tak kazdy doktor ma na to iny cennik, pan doktor Janicek pyta 10 eur. Nehovorim ze to je malo, ale takisto si to radsej zaplatim, aby som mohla vidiet maleho 💙😊

tinuska58
11. sep 2018

@petulaptt niektorí lekári robia len tri základne utz ktore Vám hradí poisťovňa potom uz nie a vyšetrujú normlane na koze ..dr janicek ich robi aj napriek tomu každú poradňu co je podla mna lepsie .. ja si radšej priplatím a viem ze je vsetko ok ak tu službu nechcete staci mu to povedat 🙂

petulaptt
11. sep 2018

@tinuska58 ale nechapem prečo to pises mne? Ved ja s tym problem nemam,len som odpovedala, ze sa plati 10eur, ale súhlasím aj s tym, ze je to dost

tinuska58
11. sep 2018

@petulaptt prepáč asi som zle klikla na meno 🙂 ved len diskutujeme takze sa nic zle nestalo si myslím 😋... som myslela ze to vy ste sa pýtali az teraz vidim ze som zle meno odklikla

petulaptt
11. sep 2018

@tinuska58 v pohode,aj som si myslela 🙂

raleeha
19. nov 2018

Prosim vas baby bol vam doktor ochotny dat fotku
Sona aj pri potvrdeni tehotenstva?

katesocka
19. nov 2018

@raleeha povedal, ze to robi nerad, ale ak velmi chcem, tak mi ju da

raleeha
19. nov 2018

@katesocka zistujem pre kamaratku,lebo nieje na konikovi a ja uz si nepamatam ako to unho bolo.Ona k nemu ma ist v nejakom 7-8 tt a chcela by to ako darcek k vianociam pre manzela

katesocka
19. nov 2018

@raleeha Jaj ale teraz mi napadlo, ze uz asi od leta fotky netlaci, ale dava ich jedine na CD. Cize neviem ako u neho pochodi 🤔

raleeha
19. nov 2018

To vazne uz vobec netlaci fotky?ako uz je to 2 roky dozadu co som unho taketo veci riesila tak ozaj neviem 🤔 a kolko sa za tie CD potom plati???

tinuska58
19. nov 2018

@raleeha uz ich netlačí a CD stojí 10€ ale su tam dve videa a viac fotiek 🙂 vytlacis si kolko fotiek chceš 🙂 ale v 7-8 tt toho vela vidiet asi nebude 🙂 nech si da spravit
CD- a fotky si da vytlacit 🙂

katesocka
19. nov 2018

@raleeha no mne tam dal vzdy aj viac ako 2 videa a viac fotiek za 10 eur
@tinuska58 no len ci bude ochotny spravit CD ked uz fotku velmi nechce robit, teda mne povedal ze tak skoro nerad dava fotku

raleeha
19. nov 2018

@katesocka ona by to inak neriesila,vyslovene ze to chce vyuzit ze idu vianoce a tak oznamit muzovi tak za to zistuje...nic poviem jej ako som zistila a uvidi,ci bude ochotny alebo nie

tinuska58
19. nov 2018

@katesocka mne povedal ze spravi take dlhšie videa tak asi preto len dve 🙂 a fotiek kopec spravil a mna sa na prvy krat sám pýtal ci chcem CD 🙂 som mu povedala ze netreba je to este malicke 🙂 teraz mam uz dve ďalšie CD a chcem najbližšie 3D 🙂