MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty
Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??
dakujem
oooooooooooooooooo dakujem vam babule.. on inak robi aj v nedelu?lebo kamosku objednal na 4.septembra a to je nedela
ahojte,, bola som v júli v Seredi na 4/D ultrazvuku u pána dr.Janíčka,, je veľmi sympatický príjme vás s úsmevom na tvári i ked k nemu nepatrím, ale odporučil mi ho môj gynekolog. Má veľmi pekne vybavenú ordináciu a veľmi dobrý prístup k pacientkam,, bola som tam aj z manželom a pekne nám všetko na ultrazvuku ukázal a ked sme sa niečo spýtali ochotne nám povedal,, takýto prístup by mali mať všetci lekári,, a platba za ultrazvuk je najnižšia na okolí,, odišli sme s fotkou aj s cd nášho chlapčeka a úsmevom na tvári . 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte baby, planujem odist od svojho povodneho gynekologa a na tohto dr su len same pozit reakcie,neviete ci este prijima nove pacienky? ambulanciu ma v seredi,alebo aj v GA?
bus chodi len na namestie MHD,je to odtial daleko peso?
baby plati sa mu nieco uz pri registracii?
neviem,tak ale nieje to take strasne,kedz niektori sukromnici pytaju tolko za jednu prehliadku 😉
ved prave
je to len jednorázový poplatok...viac už ho platiť nebudeme...
Ahojte, toto leto som rodila u pána doktora a je vážne skvelý, môžem len odporučiť! Jeho prístup bol na najvyššej úrovni, po pôrode sa 2x za deň prišiel opýtať na môj stav a prepúšťaciu správu mi priniesol ráno o 7.30, takže z mojej strany max. spokojnosť. Vážne vynikajúci lekár, ktorého len odporúčam a chválim všade kde sa dá 😉
ja chodim p.doktorovi janickovi,a som velmi spokojna.su tu take mamicky,ktore nedavno rodili?
zato som sa rozhodla chodit k nemu,lebo u nho by som chcela rodit.

Musíte prejsť cez svetelnú križovatku. Neviem odkiaľ ( z ktorého smeru) pôjdete.