MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty
Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??
dakujem
oooooooooooooooooo dakujem vam babule.. on inak robi aj v nedelu?lebo kamosku objednal na 4.septembra a to je nedela
ahojte,, bola som v júli v Seredi na 4/D ultrazvuku u pána dr.Janíčka,, je veľmi sympatický príjme vás s úsmevom na tvári i ked k nemu nepatrím, ale odporučil mi ho môj gynekolog. Má veľmi pekne vybavenú ordináciu a veľmi dobrý prístup k pacientkam,, bola som tam aj z manželom a pekne nám všetko na ultrazvuku ukázal a ked sme sa niečo spýtali ochotne nám povedal,, takýto prístup by mali mať všetci lekári,, a platba za ultrazvuk je najnižšia na okolí,, odišli sme s fotkou aj s cd nášho chlapčeka a úsmevom na tvári . 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte baby, planujem odist od svojho povodneho gynekologa a na tohto dr su len same pozit reakcie,neviete ci este prijima nove pacienky? ambulanciu ma v seredi,alebo aj v GA?
neviem,tak ale nieje to take strasne,kedz niektori sukromnici pytaju tolko za jednu prehliadku 😉
Ahojte, toto leto som rodila u pána doktora a je vážne skvelý, môžem len odporučiť! Jeho prístup bol na najvyššej úrovni, po pôrode sa 2x za deň prišiel opýtať na môj stav a prepúšťaciu správu mi priniesol ráno o 7.30, takže z mojej strany max. spokojnosť. Vážne vynikajúci lekár, ktorého len odporúčam a chválim všade kde sa dá 😉
ja chodim p.doktorovi janickovi,a som velmi spokojna.su tu take mamicky,ktore nedavno rodili?

Musíte prejsť cez svetelnú križovatku. Neviem odkiaľ ( z ktorého smeru) pôjdete.