icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

anjelik026
2. nov 2011

ahojte maminy tak aj ja som rodila u dr Janicka v roku 2010 mala sa narodila cisarskym rezom-jeho starostlivost o pacientky je nekonecna a prijemna po cisarskom 2x denne psrichadzal na izbu odkontrolovat moj stav a pocity novopecenej maminy, prijemny pristup kvalitné a odborne poradne proste je to PAN DOKTOR a touto cestou sa chcem srdecne PODAKOVAT !! Pana doktora mozem len oporucat 😉

kikass
Odpoveď bola odstránená
kikass
Odpoveď bola odstránená
kikass
Odpoveď bola odstránená
siss_sz
8. dec 2011

@kikass a isla si cisarskym, ci prirodzene?

kikass
Odpoveď bola odstránená
siss_sz
8. dec 2011

@kikass tak to si frajerka!!! 😲 😅 😵

kikass
Odpoveď bola odstránená
siss_sz
9. dec 2011

@kikass jej, cakas druhe? aj ja chceeem 🙂

kikass
Odpoveď bola odstránená
adkoalauri
9. dec 2011

@siss_sz
@kikass Klobúk dolu, že už chcete či budete mať druhé bábo 🙂 Ja o tom ešte ani počuť nechcem 😀 Manžel minule hovorí synovi, že už by si potreboval súrodenca, že Dávidko? A ja mu: zajtra potrebujem 2 hodiny, skočím do mesta na nákupy, poštu atď. Po pol hodine manžel volá: mamička, my ťa tak veľmi čakáme a ja mu doma : môj milý, keď chceš mať druhé dieťa, treba aj niečo vydržať. Odvtedy o tom nepočujem 😀 😀

kikusa8
19. dec 2011

@anjelik026
@kikass Ahojte, mozem sa opytat kolko sa plati panovi Dr. ked si ho chcem zavolat k porodu? Rodi aj v GA? Dakujem

anjelik026
19. dec 2011

@kikusa8 ahoj neviem co sa plati ja som jeho pacient tak mna odrodil nastupila som povodne len ako k porodnikovy k nemu no po jeho pristupe som sa rozhodla ze ostanem u neho ked som mu vysvetlila preco by som chcela prave jeho k porodu -bol tolerantny suhlasil -ale myslim ze sa s nim mozes porozpravat o com potrebujes aj o plateny je to Človek tak do toho a ano myslim ze rodi v GA

siss_sz
24. dec 2011

@kikusa8 myslim, ze 150... a tusim iba v GA rodi, nie?

1misicka3
26. dec 2011

Ahojte maminky,
ja som rodila u pána Dr.Janíčka 6.decembra,aj ked to bolo trošku komplikované a skončilo to cisárskym rezom,len vďaka doktorovi Janíčkovi máme krásnu a zdravú dcérku Viktóriu. Je to naozaj človek so srdcom na pravom mieste a jeho starostlivosť je úžasná. Aj touto cestou mu ešte raz srdečne ĎAKUJEM 🙂 . Je trpezlivý ,milý vždy poradí a všetko vysvetlí . No radosť s takým lekárom rodiť 😉

sofinka81
28. dec 2011

Ahojte baby.Chcem chladat niakeho lekara k porodo ktory mam okolo 1,3,2012.Odporucate mi DR.Janicka?A kolko asi plati priblizne?Dakujem pekne za rady.

1misicka3
30. dec 2011

Ahoj Sofinka,naozaj ti Dr.Janíčka môžem len odporučiť. Za pôrod som platila 150 eur ale nebanujem ani euro,a som rada že som si vybrala práve jeho,pretože aj keď nastali komplikácie velmi rýchlo reagoval a vďaka nemu mám krásnu dcérku. Nepáči sa mi že ho niektoré ženy odsudzujú ,že vraj je mladý a nemá skúsenosti,ja si to nemyslím,je to velmi dobrý odborník a v prvom rade človek ktorý je citlivý a milý ako som už spomínala hlavne trpezlivý. Ja som nebola jeho pacientka ostala som u neho až posledný mesiac tehu,ale určite nebanujem. Tak mu zavolaj a dohodni sa s ním,určite budeš spokojná.

adkoalauri
30. dec 2011

@1misicka3 podľa mňa tie, ktoré ho odsudzujú, vedia, prečo to robia 😢

silvia1983
30. dec 2011

@adkoalauri ??? 😕

adkoalauri
30. dec 2011

@silvia1983 ja sem svoju osobnú skúsenosť nenapíšem, len toľko poviem, že je ešte mladý 😢 a netreba sa tak zamerať na prirodzený pôrod, hlavne keď sa začínajú komplikácie, tam už každá sekunda zaváži:(( Som nesmierne rada, že môj syn ŽIJE 🙂

1misicka3
1. jan 2012

adkoalauri mrzí ma že máš zlú skúsenosť,ale ja práve vďaka Dr.Janíčkovi mám krásnu zdravú dcérku. Ak by to ostalo na niekom inom ,nebudem menovať neviem ako by to dopadlo. Ja som rodila normálne ale po obede nastali komplikácie , a Dr. Janíček v momente reagoval,a pôrod skončil cisárskym rezom,a malinká mala Apgarovej skóre plných 10 čo nasvedčuje tomu že doktorova reakcia na vyskytnuté komplikácie bola naozaj primeraná a rýchla. Ja som s ním ako s lekárom a človekom nadmieru spokojná. 🙂

adkoalauri
2. jan 2012

@1misicka3 ja ti to nerebiem, svoj názor nemením 🙂

1misicka3
2. jan 2012

Ani ja tebe ,každý má právo na svoj názor. 🙂

siss_sz
7. jan 2012

ak sa nemylim, ono je asi "problem" v tom, ze dr. je velmi za prirodzene porody a mozno ked niekto by rad cisarsky na poziadanie, tak u neho sa nedockaaa (teda pokial to este o nom plati 😉 ) a preto mozno aj nechava niektore maminy do poslednej chvily, ci sa to teda nerozbehne prirodzene... a to sa potom nemusi kazdemu pacit a si myslia, ze "ma nechal dlho trapit"... ja ale k tomu nic nehovorim, ja som mala rychly porod a aj tie 4 hodiny mi stacili... radsej si ani nejdem predstavovat, ze by trval napriklad 14hodin..asi by som tiez volala "po vselicom" 😉
@1misicka3
@adkoalauri

zlatka0604
7. jan 2012

Ahojte maminy,, pred pôrodom som chodila k Dr. Janíčkovi a mala som ho aj pri pôrode a môžem ho len chváliť a odporučiť. Staral sa ukážkovo pred pôrodom aj pri pôrode a aj po ňom i keď nie som jeho pacientka. Rodila som v októbri 2010. Má veľmi citlivý a ukážkový prístup k pacientkam ako dnes už málo doktorov, touto cestou sa chcem srdečne poďakovať za výbornú starostlivosť a iné ani nemôžem iba odporúčať nie len ako skvelého lekára ale aj človeka. Ďakujem. 🙂 🙂 🙂

zlatka0604
7. jan 2012

preklep rodila som október 2011,,, 😉 🙂

adkoalauri
7. jan 2012

@siss_sz vieš, ja si nemyslím, že som sa trápila dlho a preto ho ohováram- ja neohováram, nechcem aby to tak vyznelo, len nie každá mamička s ním môže mať najlepší pôrod- malý mal nedokysličený mozog, čo som sa teraz dozvedela, on akože všetko v poriadku, a vďaka tomu môže mať do konca života problémy ☹ Pri komplikáciách sa má vedieť rozhodnúť HNEĎ a nečakať ďalšie 3 hodiny, hlavne keď sa mamička neotvára a malý je už v pôrodných cestách. Už sestričky hovorili medzi sebou- len to mama počula, že nevedeli, načo čakal.

siss_sz
7. jan 2012

@adkoalauri a to apgar skore malake maly? ☹

savarka
8. jan 2012

@mimi2510 prosim ta a mala si ho dohodnuteho na porod? zazmluvneneho? dakujem za odpoved

savarka
8. jan 2012

@zlatka0604 prepac, aj teba sa spytam, mala si ho na porod dohodnuteho? alebo len tak spontanne to vyslo?