icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

lenkasop
23. aug 2011

Musíte prejsť cez svetelnú križovatku. Neviem odkiaľ ( z ktorého smeru) pôjdete.

sjuzan77
23. aug 2011

@pici tak ako pise lenkasop, smerom na stanicu + je to asi 5. dom od bazaru po lavej strane, zlto oranzova fasada a biely plot aj biela brana, pred domom parkovisko 😉

siss_sz
23. aug 2011

@pici od GA (autom) na semafore rovnooooo... a c.domu 17, taky zlty house...alias Dr.(´s)house 😉

pici
23. aug 2011

oooooooooooooooooo dakujem vam babule.. on inak robi aj v nedelu?lebo kamosku objednal na 4.septembra a to je nedela

siss_sz
23. aug 2011

@pici to asi iba 3D a asi iba pssst...ci? 😉

pici
23. aug 2011

@siss_sz ja fakt neviem, volala mu, lebo mu volala ked bola este tak v 20tom tyzdni.. ale je dost mozne ze je to 14teho a zle mu rozumela :DDDD

zlatka0604
29. sep 2011

ahojte,, bola som v júli v Seredi na 4/D ultrazvuku u pána dr.Janíčka,, je veľmi sympatický príjme vás s úsmevom na tvári i ked k nemu nepatrím, ale odporučil mi ho môj gynekolog. Má veľmi pekne vybavenú ordináciu a veľmi dobrý prístup k pacientkam,, bola som tam aj z manželom a pekne nám všetko na ultrazvuku ukázal a ked sme sa niečo spýtali ochotne nám povedal,, takýto prístup by mali mať všetci lekári,, a platba za ultrazvuk je najnižšia na okolí,, odišli sme s fotkou aj s cd nášho chlapčeka a úsmevom na tvári . 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

petruci6
6. okt 2011

ahojte baby, planujem odist od svojho povodneho gynekologa a na tohto dr su len same pozit reakcie,neviete ci este prijima nove pacienky? ambulanciu ma v seredi,alebo aj v GA?

petruci6
6. okt 2011

bus chodi len na namestie MHD,je to odtial daleko peso?

xen21
6. okt 2011

@petruci6 a odkial cestujes? z ga?lebo ten bus stoji aj na cukrovarskej a odtial je to blizsie,alebo vlakom je to najblizsie,pretoze ma ordinaciu skoro na vlakovej stanici...a myslim,ze prijma este...

petruci6
7. okt 2011

@xen21 dakujem,asi vlakom to bude najrozumnejsie,vcera som mu volala,tak sa mam prist zaregistrovat bud tyzden 🙂

petruci6
7. okt 2011

baby plati sa mu nieco uz pri registracii?

xen21
7. okt 2011

@petruci6 registracia 20 eur

petruci6
7. okt 2011

@xen21 dakujem pekne,to neni taka strasna suma a plati sa mu kazdorocne nieco,alebo len tento registracny poplatok?

xen21
8. okt 2011

@petruci6 no mne sa zda ,ze len regisracne,tak som to pochopila....

pici
8. okt 2011

@xen21 ja myslim ze kazdy rok sa plati tato suma :D

xen21
8. okt 2011

neviem,tak ale nieje to take strasne,kedz niektori sukromnici pytaju tolko za jednu prehliadku 😉

pici
8. okt 2011

@xen21 jasne ze nie... aj ja platim tolko u svojho plus prsia zvlast.. a zaplatila by som aj dvakrat tolko

xen21
8. okt 2011

ved prave

petruci6
Odpoveď bola odstránená
pici
Odpoveď bola odstránená
petruci6
Odpoveď bola odstránená
pici
Odpoveď bola odstránená
petruci6
Odpoveď bola odstránená
pici
Odpoveď bola odstránená
katarina_04
18. okt 2011

je to len jednorázový poplatok...viac už ho platiť nebudeme...

mimi2510
20. okt 2011

Ahojte, toto leto som rodila u pána doktora a je vážne skvelý, môžem len odporučiť! Jeho prístup bol na najvyššej úrovni, po pôrode sa 2x za deň prišiel opýtať na môj stav a prepúšťaciu správu mi priniesol ráno o 7.30, takže z mojej strany max. spokojnosť. Vážne vynikajúci lekár, ktorého len odporúčam a chválim všade kde sa dá 😉

protiprimitivnymzenamsk
Odpoveď bola odstránená
batomi
1. nov 2011

ja chodim p.doktorovi janickovi,a som velmi spokojna.su tu take mamicky,ktore nedavno rodili?

batomi
1. nov 2011

zato som sa rozhodla chodit k nemu,lebo u nho by som chcela rodit.