MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty
Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??
dakujem
@siss_sz jujjj, dakujem.....dúfam, ze budem mat stastie, radsej teraz idem hned ráno a nebude nanho cakat vela mamiciek 😅 lebo este mam ist aj k inemu dr na termín.....dufam ze stihnem obidvoch 🙂
@zlatka0604 ahhaa, mozno, lebo uz aj na monitor mam íst.....no uvidím! chcem ho poprosit,. aby ma odrodil, dufam, ze ma prijme 😅 no doporucenie nemám, moj dr. nedal, lebo zevraj on s ním dohodne! takze iba poviem sestrickam, ze som prisla za Dr. Janicekom!
áno, aj ja som pocula nanho same vynachválenia.....no uvidím! 😅
Ahojte baby.Teraz mam za 3 tyzde termin a chcsla by som mat Dr.Janicka pri porode.Neviete kolko asi plati za porod.Dakujem pekne za odpoved.
@sofinka81 ahoj! kedy más presný termín? ak smiem vediet?
@siss_sz
áno dobre viete....150 bez zmluvy....a so zmluvou 250, ale to závisí od okolností - takto mi vysvetloval! ale poriadne som ani nepochopila, bola som v strese! 😀
Takže radsej ja berem tých 250 a potom uvidíme, ze kolko si vypýta! 😉 dúfam, ze budemem mat stastie! 😉
@akinorev87 Ahoj ano mozes vediet.Termin mam na 1.3.2012.Mozno ze sa aj stretneme.S akou zmluvou?Ty si sa spytala ze za kolko ti dojde k porodu a on to povedal?Dakujem za odpoved.Ahoj.
@sofinka81 Ahoj, áno, rovno som mu dala otázku 😝 a on mi hned dal odpoved 😅
no, áno, moze stat vsetko!!! maj sa!
je to v Ga najlepsi porodnik tam by som u ineho ani nerodilaaa
Ahojte.Konecne sa mi narodila dcerka 26.2.2012 u Dr.Janicka.Mozem Vam povedat ze ten doktor je naozaj zo zlata.Ten pristup a cely porod.DAKUJEME PEKNE PANOVI DOKTOROVI ZA NASU SOFINKU
gratulujem,je to krásny pocit však? Pre mna je byt mamou ten nejkrajší pocit na svete 😀 A naozaj pôrod s MUDr.Janíčkom je super vďaka jeho prístupu. Ešte raz gratulujem a vela vela zdravíčka😀
Mamicky prosim Vas mozete mi poslat nejaky kontakt na Dr.Janíčka?Neviem kam som zapatrosila tel.cislo.Dakujem
@kikass...no tak to by veru zaujimalo aj mna! !🙂 A este aj to, ze odkedy dokedy mu casovo prinalezi jeho sluzba (rano do obeda, od poobedia do vecera, od vecera cez noc do rana?)...ked medzi tym mava aj ordinacne hodiny v Seredi...lebo rada by som ho stihla na jeho smenu 🙂) ..hoci viem ze cas porodu si sama neovplyvnim, aj tak je lepsie vediet dopredu ako sa veci maju 🙂)................
A baby a ja by som sa chcela este spytat aj na Nadstandardnu izbu v Galantskej nemocke...Je to len jednolozkova izba, alebo tam maju aj dvojlozkovy apartman (ze kebych chcela mat niekoho aj cez noc pri sebe ?) A co sa tyka navstev ? Ako je to tam teraz aktualne - aj na nadstandarde a aj na klasickej izbe ? (bo nikdy nemozem vediet, kam sa nakoniec dostanem..) - Ako dlho mozem mat u seba navstevu v oboch pripadoch ? ..bo pan doktor Janicek mi na toto nevedel odpovedat..Dakujem pekne 🙂
@devilgirl821
@kikass
no oni to nemajú stále služby, majú prvidelne vždy nový rozpis na mesiac, ale samozrejme, ze ked Po, Ut, Stv ma ordinaciu, tak urcite sluzbu v nemocke nocnu nema...
inak byvaju - ak si dobre pamatam, ale ved priblizne by to malo sediet - od 18-6hod je sluzba nocna ... ale nepotesim vas,neni to stabilne... 😉
Mamicky prosim Vás rodili ste niektora u Dr.Janíčka sekciou?

@akinorev87 ahoj,,vo štvrtok by tam mal byť iba dr. Janíček,, tam sa doktori striedajú tak, že každý deň má iný ordináciu,, normálne daj sestričkr lístok čo máš od svojho lekára a povedz, že ideš k dr, Janíčkovi ona ti už potom povie čo ďalej ,, určite ti skontroluje najprv moč ,tlak a po prípade ti urobí záznam,, ja som išla najprv na ultrazvuk a potom na vyšetrenie k doktorovi,, nemáš sa čoho báť je svetový 😉 a aj pri pôrode som ho mala ,, nebudeš banovať 🙂