icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

zlatka0604
8. jan 2012

@savarka bola som na poslednej poradni a dostala som od neho ponuku , že mi bude aj pri pôrode ak chcem a nebanujem že som ju prijala, na druhý deň ma prijal v nemocnici a celý čas až do pôrodu sa ukážkovo staral nielen o mňa ale aj o ostatné mamičky,, 🙂

savarka
8. jan 2012

@zlatka0604 to som rada, ze nebanujes, ja totizto tiez chcem k nemu prestupit, pretoze sucasny gyn nechodi k porodom. Kolko sa mu plati?

maca_p
8. jan 2012

@siss_sz podla mna, by mala mat kazda rodicka moznost vyberu, ci prirodzene, alebo sekciovo. spokojna kludna rodicka + nevynervaceny doktor = zdrave, v klude porodene bejby 😀

siss_sz
9. jan 2012

@maca_p ed onototak aj funguje neoficialne... len ked som ja rodila, tak nie u Dr.Janicka 🙂

zlatka0604
9. jan 2012

@savarka ,, nebanujem že som ho mala pri pôrode ,, ani môj lekár nechodí k pôrodom, ale je tiež veľmi dobrý on mi odporučil pána doktora ,, neviem koľko sa mu platí ja som neplatila nič iba 3D ultrazvuk,, dr. Janíček ťa iba preberie na posledný mesiac pred pôrodom ak máš odporučenie od svojho gynekologa alebo prestúpiš k nemu to je iba na tebe a na nom ako sa dohodnete. Môžem len zo svojich skúseností povedať, že je veľmi ústretový vo všetkom. 🙂

1misicka3
9. jan 2012

Tiež potvrdzujem jeho ústretovosť a hlavne hlavne veľmi ľudský prístup k pacientkám 😉

shanel1988
Odpoveď bola odstránená
jofik
17. jan 2012

Ahojte mamicky,som tu nová a chcela by som sa spitat kde robi p.Dr.Janíček 3D a kolko sa platí?Som v 20tt a chcem ho mat i pri porode,citala som vase príspevky a tie kladne ma presvedcili ze dr.je vyborny.Dakujem za info 🙂

diakom
17. jan 2012

Dr.Janiček už ordinuje v Seredi na železničnej ulici,to je ulica ,kde je želez.stanica.Ordinuje 3dni v tyždni poobede.Buduce mamičky zo Serede a okolia,ak chcete cvičit,hlaste sa na č 0903466311

ana85
17. jan 2012

ahojte babulky. ja som bola dnes u Dr. Janicka prvykrat. je to uzasny lekar, mily, sympaticky, citlivy a ochotny zodpovedat vsetky moje otazky. ma velmi pekne a moderne zariadenu ordinaciu. sestricka je tiez velmi mila. takze 100% z mojej strany. lutujem, ze som k nemu neprestupila skor.

shanel1988
18. jan 2012

kto vie kontakt na doktora janicka?alebo silviu klementovu ,vopred dakujem
🙂

riana12
18. jan 2012
xen21
18. jan 2012

@jofik sa mi zda ze 40eur

jofik
19. jan 2012

@xen21 Dakujem 😉

siss_sz
19. jan 2012

@jofik mne sa zda, ze 35, ze bol najlacnejsi v okoli..haha..ale tiez som si neni ista

xen21
20. jan 2012

ale uz to ma prepisane na 40
@siss_sz

dida84
20. jan 2012

Ahojte,
ja som bola u dr. Janíčka na 4D pred týždňom... platí sa 40 eur... je veľmi zlatý, všetko krásne ukázal a opísal... keď som bola v 10tt v nemocnici, tak som ho zastihla na príjme... aj vtedy bol veľmi príjemný a staral sa ukážkovo, napriek tomu, že nebol môj izbový lekár, prišiel niekoľkokrát... 🙂 baby, ktoré ho mali pri pôrode, si ho veľmi chvália... 😉

adele15
20. jan 2012

@dida84 a to si bola u nho v Seredi v amb.? Ja tiez uvazujem, ze by sme sli k nemu, lebo vraj aj baran ma 3D/4D ultrazvuk, ale vraj ma asi slaby ultrazvuk, ze nie su az take pekne obrazky...ako to bolo u janicka?

dida84
20. jan 2012

@adele15 mám tu jednu fotečku, tak sa pozri... hej, bola som u neho v Seredi... v 26tt som mu mala zavolať a potom mi dal termín... vraj sú krajšie obrázky okolo toho 28-29tt... a ostrejšie sú u tých báb, ktoré rodili prvé normálne... po sekcii sú slabšie vidieť...

adele15
20. jan 2012

@dida84 dakujem a este jedna otazocka - ma tam velku obrazovku alebo len maly monitor ako byva pri obyc. ultrazvukoch

dida84
20. jan 2012

@adele15 má veľkú obrazovku priamo nad lehátkom, takže všetko sa dá pekne vidieť... 🙂

kikass
Odpoveď bola odstránená
andy660
26. jan 2012

Ahojte,
chcem sa spýtať,dokedy musím zostať u svojho gynekológa ak chcem prestúpiť k Janičkovi?
počula som,že asi rok neviem.

werusss
26. jan 2012

@andy660 ahoj ...hmmm...no u inych doktorov je to rok od poslednej kontroly...ale ci aj u gynekologa?!...treba skusit zavolat lekarovi a opytat sa ho...(teda tomu ku ktoremu chces patrit...😉 )

silvia0201
26. jan 2012

@andy660 ja čo viem, tak raz do roka môžeš zmeniť gynekologa.
keby dr. janíček mal ordináciu v galante, bez váhania by som šla k nemu. lenže serešď je trocha od ruky.

kikass
Odpoveď bola odstránená
siss_sz
27. jan 2012

no ale ja viem, ze napr. pediatra mozes menit po pol roku...malo by to tak byt so vsetkymi doktormi, nie? a pri zmene bydliska asi automaticky...

simonecko
4. feb 2012

Ahojte moj drobcek sa narodil 8.1.2012 u pana doktora JANICKA a mozem kazdemu odporucit lebo patri ktym naj lekarom s akym som sa stretla 😉 Ten pristup ludsky ta starostlivost o pacientku ci som to bola ja alebo ktora kolvek ina klobuk dolu 🙂 . Este raz Dakujem panovi doktorovi a Simonko nam robi obrovsku radost 🙂

akinorev87
7. feb 2012

@simonecko
@siss_sz
@zlatka0604
Baby, pomôžte......vo stvrtok zevraj mám íst na poradnu do nemocnice na 10. poschodie! kedy je tam Dr. Janicek? lebo moj dr. dohodol s ním, ze ma odrodí! Teraz idem k Dr. Janicekovi prvý krát.........mám obavy, ze co bude, ako bude.....mám povedat sestricke, ze som prisla k nemu? lebo zevraj vo stvrtok robia tam viaceri lekári poradnu? ako to je?

siss_sz
7. feb 2012

@akinorev87 ano, povies sesticke, ze ides za Dr.Janickom a ona ho zavola...robi od 8,00-asi 13,00 ja som tam chodila okolo 12tej, lebo maval operacie aj..ale pravda..to bolo uz pred rokom😀