icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

1misicka3
11. mar 2012

ahoj jofik,áno ja som rodila sekciou vdecembri na Mikuláša 😀 . Ak máš nejaké otázky čo by si chcela vedieť rada odpoviem.

jofik
12. mar 2012

@1misicka3 Rada by som vedela veskere info,ja mam doporucenu sekciu od neurologa.Dr.Janicek spomynal ze je proti sekcii ale ak to je zo zdr.dovodou ze nie je problem.Len som sa zlakla ze ako ho chvalia ci je dobry aj pri sekcii,a ako to bolo s babom ci ti ho hned ukazali popripade prilozili,na kolky den ste sli domov,kedy sa spustilo mlieko,ako dlho si mala bolesti 🙂 atd.A ci si mala naplanovanu sekciu alebo museli zakrocit.Zatial som s nim rozpravala cez tel.ale na konci mesiaca sa stretneme osobne,tak dufam ze ma uisti v prospech.Dakujem za info.

julca61
14. mar 2012

ahojte,prosim vas,bola uz niektora na 3D zaznam u dr.janicka....mam namysli videozaznam...ako ste spokojne?ja som bola v hc a bola som spokojna,len teraz by som chcela ist k nemu a neviem sa rozhodnut,ci nepojdem znova do hc.dakujem

1misicka3
14. mar 2012

Jofik ,ja som nemala pôvodne rodiť sekciou,je pravda že MUDr.Janíček nie je nadšený pôrodmi sekciou ale nie kôli tomu že by sa mu nechcelo 🙂 .Len je za to že prirodzený pôrod je prospešnejší ako pre mamičku tak aj pre bábätko,ale presne ako hovoríš ak je to nutné tak samozrejme neriskuje. Ja som najšťastnejší človek na svete ,že som si vybrala ako pôrodníka práve jeho ,lebo neviem ako by som dopadla s mojou dcérkou,nemám dobré skúsenosti s primárom,myslím že nie je nutné menovať 😒 . Ja som rodila od rána od 6 hod a po obede okolo 14 hod sa vyskytli komplikácie,mala som úzke pôrodné cesty ale MUDr.Janíček ma ukludnil že sa nemusím obávať naozaj bol super od rána až do pôrodu a aj po ňom. Po sekcii sú bolesti troška intenzívnejšie ako pri normálnom pôrode to tam baby behali už večer po chodbe,no my až na druhý deň,aj babätko som dostala až na druhý deň. Ale neboj tie bolesti sa dajú vydržať a všetko ťa prejde práve vtedy keď ti prinesú baby 🙂. Domov som išla po 4 dňoch,ak nemáš teplotu a bábätko je v poriadku tak normálne 4 krát 24 hod a šup domovka 😀 A čo sa týka mliečka spúštalo sa mi pomalšie ale to je zasa individuálne,ja som aj tak kojila len 2 týždne a stratila som mlieko no to je zasa u každej ženy inak. Nemusíš sa ničoho báť doktor Janíček je super pri sekcii a aj pri normálnom pôrode. A ak by som rodila ešte raz určite je to znova u neho. Práve pôrod u neho ma prinútil ostať u neho ako jeho pacientka,lebo som zistila že návšteva gynekológa nemusí byť len stres a strach a surové zaobchádzanie. 🙂.Prajem ti krasny zbytok tehotenstva a rýchly pôrod a hlavne nech ste obaja zdraví 😉. A daj vedieť ako si dopadla po osobnom stretnutí s MUDr.Janíčkom.A kedy máš vlastne termín?

batomi
14. mar 2012

Ahojte.Viete o tom volaco,ci v kazdom pripade treba ostat v nemocnici 4x 24 hodin po porode?Nikto nevie o tom,ze niektora mamicka mohla ist po 3x 24 hodin?

jofik
14. mar 2012

@1misicka3 Ahoj ,dakujem ti pekne za vsetky informacie.Ved prave to ze pri prvom porode mi nastali komplikacie od rana do vecera a nasilu vytlacali synceka a tak to aj dopadlo zle,ale nechcem to rozoberat.Preto mam nariadenu sekciu od neurologa,K Dr.Janickovi idem na konzultaciu 29.3 a termin porodu mam vyzera to tak ze na 21.5 podla ultrazvuku.Tak som zvedava ako sa porozpravame s dr.ale myslim a dufam ze to dopadne vsetko vporiadku.Nebojim sa porodu ide mi len o bezbecie babatka 🙂 nech je v nejlepsich rukach profesionala. 😉 Este raz pekne dakujem za info.

kikass
Odpoveď bola odstránená
bubatenka17
16. mar 2012

baby ja by som chcela tiez k dr.Janicekovi.neviete mi niekto poslat nanho kontakt?lebo momentalne chodim k niekomu,s kym je na lekarskej izbe,takze by som najskor chcela dohodnut s nim,ci ma zoberie.dufam,lebo on je jedna moja zachrana🙂

batomi
22. mar 2012

Ahojte,minuly tyzden som rodila u pana doktora Janicka,a mozem povedat,ze on je PAN DOKTOR!Ten jeho pristup,starostlivost,ochota je mimoriadne.Aj takto Vam este raz dakujem pan doktor za nasho krasneho synceka.Mamicky,len odporucat ho viem,kto u nho bude rodit,spokojnost je garantovana.

jofik
22. mar 2012

@batomi Mala si ho zazmluvneneho alebo ako?

batomi
24. mar 2012

Ja som chodila k nemu,ako gynekologovi s tym,ze u nho chcem aj rodit.Tak aj bolo,od prvej chvili bol pri mne,vo vzdycharni ked som bola,kazdu chvilu dosiel za mnou,ako sa mam,co presne citim,atd,a v tej situacii ten jeho pristup strasne pomoze psichycky.Potom povedal po porode,ze az za 2dni ma sluzbu,vtedy sa dojde na nas pozriet,ale na druhy den vecer o pol 10-tej dosiel na izbu,ze nevie spat,tak dosiel pozriet svoje pacientky.Potom v ten den,ked nas uz pustili domov,dosiel za nami,ze ked uz mam prepustaciu spravu od detskej doktorky,kludne mozeme ist domov,na moje papiere nemusim cakat,on uz vsetko vybavil.Takze mozem povedat,ze u nho clovek je v tych najlepsich rukach,a psichycky ovela lahsie zvladne vsetko,ked patri k nemu.

jofik
1. apr 2012

@1misicka3 Ahoj,no tak oznamujem ti ze s dr.Janickom sme sa dohodli na sekcii zo zdravotnych dovodov.Som velmi rada ze ma prijal a ubezpecil ze vsetko dobre dopadne a ze ak by som mala nejake komplikacie,mam mu hned volat.Termin mi urcil najskor na 20.5.Tak dufam ze to dotiahneme dokonca a vse bude ok 🙂 Bola som nervozna ked som sa ho vypitovala na veskere veci okolo ,aj to zbadal na mne 😒 No take otazky som mu davala ako som bola vystresovana ani som tu noc nespala a stale som rozmyslala ci som sa na vsetko spitala ako som chcela,Ale uz je vsetko ok.Tak uz len vydrzat do porodu a nech sme zdravy 🙂 No najviac ma uistili maminy co u neho rodili a som kludnejsia,dakujem aj tebe 😉

lenkaleg
3. apr 2012

Ahojte.
Chcela by som sa spytat, kedy mam prejst k porodnikovi. Som v 5 mesiaci tehot. a chcela by som zmenit gynekologa uz z toho dovodu, ze chodim velmi daleko a uz vo vyzsom stadiu tehot. to bude narocne. A teda aj z toho dovodu aby som uz mala zazmluvneneho porodnika a aby bol dostatok casu aby ma spoznal (co sa tyka zdravotnej stranky).
Ako prebieha zazmluvnenie a ci je to nutne, ci nestaci sa len objednat a cca v 7 mesiaci k nemu zacat chodit (rozhodla som sa pre doktora Janicka).
Ak mi viete poradit, budem velmi rada, som prvorodicka a este nemam vo vsetkom jasno.
Dakujem 🙂

siss_sz
3. apr 2012

@lenkaleg prejst mozes hocikedy...
zazmluvnenie - znamena zajednat si ho k porodu... to sa plati, ked chces konkretneho porodnika...ale chodit k nemu mozes zacat hocikedy 😉

lenkaleg
4. apr 2012

Dakujem pekne za radu......pomohla si 🙂

jofik
4. apr 2012

@lenkaleg no ja som mu volala ked som bola v 28tt a povedal ze aby som dosla 31tt.Ked som tam prisla povedala som mu ze ho chcem mat pri porode a povedal mmi ze k nemu zacnem chodit od 36tt do ambulancie a v 38-39tt zacnem do nemocnice kde si zaplatim zazmluvnenie a bude ma rodit 🙂

siss_sz
4. apr 2012

@lenkaleg ja som k nemu presla v 15tt

lenkaleg
4. apr 2012

no dakujem za rady, vidim, ze kazdy ma inu skusenost, tak asi to je v podstate jedno, budem to riesit v tedy ked uz budem musiet castejsie chodit do poradie a nie 1 x za mesiac.
este raz dakujem 🙂

1misicka3
6. apr 2012

@jofik
😀 určite to dotiahneš a neboj utečie to ako voda,tak vela síl vám obom 😀 😉

omnia23
7. apr 2012

Ahoj,prosim Vas,kedy pan doktor ordinuje v Seredi?Dakujem za odpoved 😉

omnia23
7. apr 2012

@siss_sz dakujem,ja som sa len chcela uistit,ci su tie informacie presne a aktualizovane,ale asi su 🙂

siss_sz
7. apr 2012

@omnia23 aha, tak nejak "najnovsie" robi v stvrtky od 10.00 hod ale neviem, ci az do 19tej...
pravdu mas 😉

omnia23
7. apr 2012

@siss_sz ja privelmi takymto strankam neverim,castokrat informacie nie su aktualizovane,preto som sa pytala 🙂

siss_sz
7. apr 2012

@omnia23 ale myslim, ze tam na rodiel od inych celkom rychlo menia info a asi to zavisi aj od doktorov, ako rchlo info zaslu... a ten stvrtok ordinuje skor asi iba tyzden... lebo minule som sa isla preobjednat a mi hovorila sestricka akoze novinku...

omnia23
7. apr 2012

@siss_sz pokial lekari nejake info zaslu 😉 Potrebujem to pre kamosku,ja mam svojho gynekologa v BA

silvia0201
26. apr 2012

potrebovala by som vedieť, od ktorého tt sa chodí do nemocnice?? ku konkrétnemu dr.
ďakujem 🙂

batomi
30. apr 2012

silvia0201 To zavisi od toho,koho mas gynekologa,ci chodi k porodu,atd.Ja som napriklad chodila dr.Janickovi,a do poslednej chvile som shodila do Serede,kde ma sukromnu ambulanciu,a do nemocnice som isla az vtedy,ked som uz isla rodit.

xen21
1. máj 2012

@batomi to si k nemu do serede do ambulancie chodila aj na tie predporodne poradne,ked sa ma chodit do nemocnice???a co monitor??