icon

MUDr. Ján Adam - gynekológ v Košiciach

evittah
11. sep 2013

Ahojte,
chcem sa opytat na Vase skusenosti s tymto lekarom. Ako ste spokojne s jeho starostlivostou a pristupom? Ste s nim ako gynekologom spokojne? Chodite k nemu do poradne? Pytam sa preto, ze nahradil moju povodnu gynekologicku, bola som u nho len raz na preventivnu prehliadku, takze nemam ziadne skusenosti. Teraz som ale tehotna a tu na MK som nasla velmi negativnu kritiku na nho aj sestricku (vraj skresluje vysledky vysetreni a pod.) a som z toho trosku nesvoja, ci mu mozem ako lekarovi doverovat alebo nie ☹
Dakujem za Vase nazory, skusenosti a reakcie...

Strana
z2
sischa
23. máj 2016

@mayra666 ja mám momentálne presne ten problém..od piatka vyvolávam a nič..nikto nedvíha na obidvoch číslach...katastrofa...

denka01
26. máj 2016

@sischa tiez sa tam neviem dovolat uz od minuleho tyzdna :(

sischa
26. máj 2016

@denka01 no mne tam nakoniec isla svokra osobné..pevnu linku vraj zrusili pred tromi rokmi..hlavné že v januári mi ju dvihli..a na mobile nevidela zmeškaný hovor...a ja som fakt volala aj na mobil ...vzala som si kartu..idem k Murinovi ....

denka01
26. máj 2016

@sischa ja som v zahranici buduci tyzden pridem domov chcela som sa objednat ak budem doma a nevezme ma beriem kartu

lubkacibulka
26. máj 2016

@sischa ahoj,tiez sa neviem dovolat,uz má to prestáva baviť.Prosim Ra ides k Murinovi Branislavovi, čo robil v novej nemocnici?Kde Ordinuje?Berie nové pacientky?

sischa
27. máj 2016

@denka01 no ak nedvíhajú musíš tam ísť osobne...voláš aj na mobil? ak nemáš dám ti...ale mne ani na ten nedvíhal ako som ti písala...potom daj vedieť ako si dopadla...lebo už som si myslela, že to len ja neviem telefonovať...alebo čo 😎

sischa
27. máj 2016

@lubkacibulka áno k tomu ..má súkromnú ambulanciu na Ťahanovciach.na tej promenáde hned zkraja..oproti tým stánkom..hneď zo začiatku....rovno oproti môjmu bloku a aj rodí nakoľko som zistila, že som tehotná...tak teraz môžem ísť až v piatok lebo vyšetrenie až v novom mesiaci mi môže urobiť...som si tam zavolala či berie nové pacientky...sestrička vravela , že áno...že mam prísť v stredu alebo v piatok..štvrtky je vraj v nemocke...

lubkacibulka
27. máj 2016

@sischa ďakujem za odpoveď,osobne tam nepôjdem,lebo ak zistím,ze sú tam a nedvihaju tak ma asi roztrha 😀 Posles mi prosím číslo do ambulancie k Murinovi?

zusskaa
27. máj 2016

@lubkacibulka
@sischa
Ja som od Adama tiez odisla k Murinovi, sestricka super a Murin samozrejme tiez. Tiez som prestupila ako tehotna a nebol problem. Adamovci bud nedvihaju alebo maju vycapeny oznam, ze dnes neordinuju...no comment.

sischa
27. máj 2016

@zusskaa uplne rovnaký dôvod..ja som s nimi bola veľmi spokojná ale dovolať sa tam...je čistá katastrofa, ešte mať naozaj nejaký problém akutny tak ja neviem...

denka01
27. máj 2016

Tak som sa tam dnes dovolala teda na mobil, dr. vravel, ze ma dovolenku a bude spät v pondelok

sischa
27. máj 2016

@denka01 vždy niečo...ja tiež kým som sa objednala v januári na preventívku, tak prv že nerobia potom dovolenka..potom mi dvihla pevnú linku že berie krv a potom sa podarilo konečne...tak držím prstíky..

denka01
27. máj 2016

@sischa no som zvedava co mi povie v pondelok ak ma nevezme vezmem kartu a pôjdem inde. Ja som samoplatca tak myslim, ze ma vezmu aj inde.

adus120
4. jan 2017

Neviete mi zienky poradit? Moj gyn.Dr. nema v ambulancii ultrazvuk a vzdy mi len da papier na sono a posielama o dve dvere vedla-tam maju len ultrazvuk bez lehatka ako keby koza... s tym papierom sa mozem objednat aj niekam inak na ultrazvuk? Chcel by ist totiz aj manzel len na koze dole beh mi to cez den nie je zrovna prijemne... uz som v 16.tyzdni tak uz by stacilo robit cez brucho

adus120
4. jan 2017

Oprava-dole bez... nie dole beh 🙂

sischa
5. jan 2017

@adus120 Ahoj ..Ja keď som tam chodila tak som chodila do medicínskeho centra...Teraz chodím k Murinovi..On ho má priamo v ambulancii.. Perfektne..😉

katkalakatos
21. jan 2017

@mayra666 ako pacientka Dr .Adama by ste mali vedieť ,že pevnú linku už 4 roky nemajú,majú mobilne čislo 0907 516 614,kvôli tomu že ak niečo sestrička robí a nedbihme tak volá naspäť . Je to ambulancia s najväčším počtom pacientiek v Košiciach a keď sa chce lekár a sestra naplno venovať pacientkam neda sa vždy dvíhať telefon a preto bol zriadený mobil ale niektoré pacientky asi zaspali na vavrínoch ,pretože je to všade uvedené ešte aj vysledky posielajú z tohto čísla takže si ho stačí uložiť . Ale keď je raz niekto nespokojný nebude aj keď vymení ďalších piatich lekárov . Dovolenky si berú tak ako an ostatní ešte aj menej a lekár je tiež len človek a potrebuje dovolenku . Ale komu sa nepáči neschsapáči stačí si vziať kartu a isť si vysedieť pol dňa u iného lekára .

katkalakatos
21. jan 2017

@zusskaa pevná linka je už 4 roky zrušená

katkalakatos
21. jan 2017

@sischa ako som písala vyššie ich mobilne cislo je 0907 516 614 a nie vyvolávať doktorovi na mobil ten tiež ma právo na súkromie

sischa
22. jan 2017

Ja tento mobil mam..aj som tam volala..uz som inde..kazdy nech sa zariadi ako vie...

mayra666
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2