MUDr. Ján Adam - gynekológ v Košiciach
Ahojte,
chcem sa opytat na Vase skusenosti s tymto lekarom. Ako ste spokojne s jeho starostlivostou a pristupom? Ste s nim ako gynekologom spokojne? Chodite k nemu do poradne? Pytam sa preto, ze nahradil moju povodnu gynekologicku, bola som u nho len raz na preventivnu prehliadku, takze nemam ziadne skusenosti. Teraz som ale tehotna a tu na MK som nasla velmi negativnu kritiku na nho aj sestricku (vraj skresluje vysledky vysetreni a pod.) a som z toho trosku nesvoja, ci mu mozem ako lekarovi doverovat alebo nie ☹
Dakujem za Vase nazory, skusenosti a reakcie...
@sischa ahoj,tiez sa neviem dovolat,uz má to prestáva baviť.Prosim Ra ides k Murinovi Branislavovi, čo robil v novej nemocnici?Kde Ordinuje?Berie nové pacientky?
@lubkacibulka áno k tomu ..má súkromnú ambulanciu na Ťahanovciach.na tej promenáde hned zkraja..oproti tým stánkom..hneď zo začiatku....rovno oproti môjmu bloku a aj rodí nakoľko som zistila, že som tehotná...tak teraz môžem ísť až v piatok lebo vyšetrenie až v novom mesiaci mi môže urobiť...som si tam zavolala či berie nové pacientky...sestrička vravela , že áno...že mam prísť v stredu alebo v piatok..štvrtky je vraj v nemocke...
@sischa ďakujem za odpoveď,osobne tam nepôjdem,lebo ak zistím,ze sú tam a nedvihaju tak ma asi roztrha 😀 Posles mi prosím číslo do ambulancie k Murinovi?
@lubkacibulka
@sischa
Ja som od Adama tiez odisla k Murinovi, sestricka super a Murin samozrejme tiez. Tiez som prestupila ako tehotna a nebol problem. Adamovci bud nedvihaju alebo maju vycapeny oznam, ze dnes neordinuju...no comment.
Tak som sa tam dnes dovolala teda na mobil, dr. vravel, ze ma dovolenku a bude spät v pondelok
Neviete mi zienky poradit? Moj gyn.Dr. nema v ambulancii ultrazvuk a vzdy mi len da papier na sono a posielama o dve dvere vedla-tam maju len ultrazvuk bez lehatka ako keby koza... s tym papierom sa mozem objednat aj niekam inak na ultrazvuk? Chcel by ist totiz aj manzel len na koze dole beh mi to cez den nie je zrovna prijemne... uz som v 16.tyzdni tak uz by stacilo robit cez brucho
Oprava-dole bez... nie dole beh 🙂
@mayra666 ako pacientka Dr .Adama by ste mali vedieť ,že pevnú linku už 4 roky nemajú,majú mobilne čislo 0907 516 614,kvôli tomu že ak niečo sestrička robí a nedbihme tak volá naspäť . Je to ambulancia s najväčším počtom pacientiek v Košiciach a keď sa chce lekár a sestra naplno venovať pacientkam neda sa vždy dvíhať telefon a preto bol zriadený mobil ale niektoré pacientky asi zaspali na vavrínoch ,pretože je to všade uvedené ešte aj vysledky posielajú z tohto čísla takže si ho stačí uložiť . Ale keď je raz niekto nespokojný nebude aj keď vymení ďalších piatich lekárov . Dovolenky si berú tak ako an ostatní ešte aj menej a lekár je tiež len človek a potrebuje dovolenku . Ale komu sa nepáči neschsapáči stačí si vziať kartu a isť si vysedieť pol dňa u iného lekára .
@zusskaa pevná linka je už 4 roky zrušená
@sischa ako som písala vyššie ich mobilne cislo je 0907 516 614 a nie vyvolávať doktorovi na mobil ten tiež ma právo na súkromie
Ja tento mobil mam..aj som tam volala..uz som inde..kazdy nech sa zariadi ako vie...

@mayra666 ja mám momentálne presne ten problém..od piatka vyvolávam a nič..nikto nedvíha na obidvoch číslach...katastrofa...