icon

Mudr, Jozef Janovský. Ako to uňho chodí?

rubinka
30. dec 2009

Baby chodíte niektorá k tomuto lekárovi, zaujíma ma hlavne ako to unho chodí, ked ste tehotná.

Strana
z2
janka9988
Odpoveď bola odstránená
zornicka026
3. jún 2015

Nepredpisal vam lekar Janovsky vitaminy pri tehotenstve new live a druhy nejaky strong to je tam calcium aj magnezium ale ze ho maju len na Mäsiarskej ulici dnes som prebehla celu Mäsiarsku zdravotnicke potreby aj lekaren a nikde to nemaju neviete kde by som to zohnala

martini
30. dec 2015

ahojte, neviete nahodou ako je to s ordinačnými hodinami teraz medzi sviatkami u janovského, resp. stačí mi sestra z predmetného centra? dik dik dik

katy31
30. dec 2015

@zornicka026 ahoj, na masiarskej ulici je predajňa, v podchode... kde to majú, aj ja tam pre to chodím, to nenájdeš v lekárni...

katy31
30. dec 2015

@martini medzi sviatkami majú tuším dovolenku, ale skús čísla, čo majú na stránke.... sestričky by tam mali byť....

martini
31. dec 2015

@katy31 ahoj. dakujem. ved to, že som škúšala 4 čísla (2 zo stránky a 2 čo som inde vygooglila) a nikto nikde nebral...nakoniec som tam poslala manžela a sestričku našiel... ale každopádne dakujem za tvoju odpoved.

rubinka
autor
7. mar 2016

Obnovujem tému, baby ktorá ste jeho pacientka chcem sa spytať má ešte v ordinácii aj ten starši klasicky 2D ultrazvuk? Lebo 3D utz nechcem, neverim v jeho neškodnosť. Ktorá ste tam bola teraz tento rok ešte poprosim poradiť. Dakujem.

katy31
8. mar 2016

@rubinka áno, má....

rubinka
autor
8. mar 2016

@katy31 - dakujem, vidim ze čakaš bábo, chodiš teda k nemu?

katy31
8. mar 2016

@rubinka áno, už dlhé roky.... tuším to už bude nejakých 15 rokov

ksbinka
23. mar 2016

Ahojte zienky, dr. Janovsky vraj v ambulancii JUHAMED konci a jeho agendu prebera dr.Staskova.
- Mate s nou nejake skusenosti? Ostavate pri nej alebo menite gynekologa?
- Neviete, ci nebude dr.Janovsky ordinovat niekde inde od aprila?
- Mozete odporucit nejakeho dobreho gyn-porodnika?

katy31
24. mar 2016

@ksbinka vraj ide do dôchodku.... mne to vravela setrička, keď som tam bola teraz na poradni.... 😒

Strana
z2