Mudr.Margita Vörösová, Bratislava. Ste s ňou spokojný?

alenk
14. feb 2011

Poznate niekto tuto lekarku? Ako ste spokojne s beznou starostlivostou, pripadne starostlivostou v tehotenstve. Dakujem

sophy
24. feb 2011

tiez zatial len zbieram info, lebo by som ju mala celkom po ruke...

klincek
15. mar 2011

ja vas kocky nepotesim, spokojna som vobec nebola. objednala ma na deviatu, este o desiatej nebola v ordinacii, potom vzala pacientky objednane predo mnou, a to sa nestalo raz ani dvakrat..nikdy nestihala, v kuse bola uponahlana, cakanie bez objednania bolo tak na pol dna..vydrzala som tusim dva roky a prchla som. po odbornej stranke jej nic nevycitam, ale "organizacne" je to tam fakt bieda, nemala som na to nervy.

alenk
autor
17. mar 2011

@klincek akoze zaplatis si za objednanie na konkretnu hodinu palku jak svina a cakas?

klincek
17. mar 2011

@alenk presne. ako raz za cas sa to stat moze, ale toto bolo pravidelne, a stazovali sa na to viacere pacientky v cakarni, zakazdym. aj moja kamoska k nej chodila a ma rovnaku skusenost.
a ked som raz dala najavo rozculenie a nadhodila, ze za co som zaplatila, ked kvoli lekarke aj tak nestiham svoj naplanovany program, tak mi bolo povedane, ze ved aj tak idem skor ako ostatne pacientky..aj ked toto mi zahlasila (len) sestricka, ktora sa tam neskor vymenila..
ta lekarka vraj bola uplne v pohode, kym sa nevratila z materskej, az odvtedy to vraj nezvlada. neviem, co je na tom pravdy, ja som k nej predtym nechodila. a mozno sa medzicasom veci utriasli a uz je to zase ok, ale teda mne to stacilo.

katkaajurko
7. nov 2011

pripajam zle skusenosti - vzdy ked som tam bola ja - prisla namiesto na osmu na desiatu a potom nestihala, raz sa stalo-ze aj hodinu rokovala s nejakym chlapom (tipujem, ze to bol zastupca farma-firmy) - zeny co prichadzali o jedenastej sestricka vypoklonkovala ze uz ich nestihnu aj tak... videla som tam mamicku s dietatom - neviem si predstavit to cakanie, a ked som sa objednala za peniaze tak som sa modlila-nech ma stihnu, vrchol bolo-ked som zmenila gynekologa a dala som im papiere aby to ukoncili a preposlali dokumentaciu - nepreposlali 3 mesiace a zistila som to tak - ze som sa chcela k novemu objednat a nemohla som-lebo ma ona neodlasila (neviem ci to bola bordelackost sestricky) ale kazdopadne som tam musela ist osobne pre kartu a dali mi do nej termin odhlasenie az v ten den-takze na nove osetrenie trebalo cakat tri tyzdne-lebo z hladiska poistovne som mohla ist az od prveho dalsi mesiac 😠 😠 😠 😠 😠 😠 OTRAS OTRAS OTRAS

katkaajurko
7. nov 2011

co sa tykalo odbornosti - tiez nemozem povedat nic negativne - ale tieto skusenosti k tomu proste patria tiez 🙄

osyrys
21. nov 2011

nikdy viac dievcata :O najhorise co som mohla spravit je ist k tejto lekarke a uplne tie iste skusenosti ako klincek a katkaajurko ....vdaka jej pristupu a nedodrziavaniu ordinacnych hodin, braniu pacientiek, ktore prisli po vas a ustavicne obsadenemu telefonu v ordinacii som nebola na prehliadke viac ako rok ☹ ...a ceresnicka na zaver...od septembra mam vyziadanu dokumentaciu novym gynekologom a nie je schopna mi ju vydat....sestricka ma v kuse zavadza a klame a oduta neprijemna lekarka vobec rozpravat 🙄 som na nu a jej sestricku vdaka tomuto vsetkemu tak nazlostena, ze by som jej vzala licenciu a zakazala viac ordinovat.... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ak s nou ma niekto aj dobre skusenosti, tak mu naozaj gratulujem 😎

dendus
17. jún 2012

Mate niekto novsiu skusenost s dotorkou Vorosovou? Zlepsilo sa to u nej s objednavanim a cakanim alebo je to stale rovnake? Snazim sa najst lekara a na vsetkych som bud nasla negativne referencie alebo uz neberu pacientov ☹

dadushka007
18. júl 2012

@dendus ja mam podobne negativne skusenosti, nielen s objednavanim a cakanim od 8 na doktorku, ktora pride o 10 a stale rokuje s nejakym zastupcom, zatial co ma tehotnu zensku na koze. ale aj s doktorkou ako takou, ked som bola tehotna, tak ani mu ani bu, nic som sa nedozvedela, vsetko nastudovane iba z netu. len si pisala nieco do karty, mne nikdy nic nepovedala. ked som sa stazovala, tak na to vobec nereagovala, ziadna komunikacia. ked mi sestricka merala tlak, tak vzdy aj na 5 krat, len aby bol v norme a nakoniec som skoncila v nemocnici s tlakom 150/100 a liekmi do konca tehu. nevie si po sebe ani v karte precitat, ked mi chcela dat ant. tak som jej musela podotknut, ze tie som brala pred 2 tyzdnami a nepomohli tak naco mi ich dava znova,nech mi da ine....opuchnuta som bola ako slon ale jej sa to nezdalo, iba som pribrala....cize ak si tehotna alebo planujes byt, tak ona isto nie, lebo ak sa vyskytnu komplikacie, tak ona si ich nevsimne. ked som bola napr. prvy krat ako tehotna, tak mi robila sono ani mu ani bu, tak som sa opytala po prehliadke, ze ci bije srdiecko (nastudovane z netu, ze uz v tom tyzdni to musi byt vidiet), tak potom zahlasila ze ano a ci je to planovane tehotenstvo....no co dodat

dendus
18. júl 2012

@dadushka007 dakujem za odpoved. nakoniec som sa rozhodla pre inu lekarku. Mam to sice dalej, ale zatial som spokojna.

chmurkaxy
19. dec 2012

ja som asi jedna z tych stastnych, ale mam s nou len same pozitivne skusenosti. a to pritom nie som nijaka "tlacenka", prestahovala som sa do BA z ineho mesta a som s nou velmi spokojna. ked som jej povedala, ze s manzelom chceme babatko, zacala mi rozne testy a vysetrenia robit skor, ako je ten povinny rok, lebo mi povedala, ze naco cakat, ak je niekde nejaky problem. brala ma na folikometriu a vsetko so mnou rozoberala. ked sa nam to napriek tomu nedarilo, poslala nas do CAR. teraz som tehotna a som spokojna, ze mam prave ju za doktorku, jednak mi vela veci povysvetluje, ona je taka racionalnejsia, ked by som sa chcela moc lutovat, tak mi povie, ze preboha, zenska a vy chcete rodit? 🙂 no a vzdy je usmiata, prijemna, ked sa dohodnem na 12-tu, tak ma berie cca do 12:20 najneskor, jedina vynimka su tehotenske poradne, ale to nas je vela a berie sa to tak, ze kto prv pride, ten prv melie.. ked som aj volala sestricke, ze mi tvrdne brucho, ci mam pockat do poradne o 2 dni alebo prist, doktorka mi sama dvihla telefon a nasla pre mna okamzity termin. nic nezanedbava, maleho vzdy pozrie ultrazvukom, ci ma pohyby a srdiecko, aj ked jej ultrazvuk hradi poistovna iba 3x za cele tehotenstvo. a sestricky su tiez v pohode, len je treba chapat, ze jasne, ze toho maju vsetci vela, to je podla mna problem celeho slovenskeho zdravotnictva, ze jeden lekar ma milion pacientov. ale ja teda naozaj ziadnu ujmu alebo krivdu necitim.

tina292
13. sep 2013

Ahojte, mne asi najviac vadia poplatky co odo mna taha. 20€ za kazdy ultrazvuk, 20€ za poradnu za kazdy trimester...atd. Je to normalne? Pyta to od kazdej? Uz kvoli tomu zhanam ineho dr.

minimise
26. sep 2013

baby, takze aspon viem ze sa nenervacim sama. Mam u Vorosovej kartu uz dobrych par rokov (este spred obdobia ked bola tehotna). Okrem nevhodnej antikoncepcie, ktora ma dostala na pohotovost a irelevantnych argumentov, neprijemnej sestricky a zaobchadzaniu s pacientami ako so stadom ma ide porazit lebo od nej neviem dostat kartu. Na webe ma 2 cisla, nereaguje ani na jedno z nich, moja nove gynekologicka jej posielala postou vyzvu o zaslanie obratom - inak zo zakona ma na to 1 TYZDEN - stale nic. Uz som jej dala 100 sanci, mozem zodpovedne povedat - fakt NEODPORUCAM.

lulalulala
27. sep 2013

Ja k nej chodim uz niekolko rokov, do teraz som s nou problem nemala, jej sposob komunikacie bol sice vzdy trosku menej prijemny, ale dalo sa to vydrzat hlavne aj vdaka pani sestricke, ktora bola vzdy velmi mila a prijemna. Zarazila ma vsak az teraz ked cakam prve babo. Na druhom ultrazvuku sa ma opytala ako sa mam a ako sa citim a podobne, tak som jej povedala, ze vsetko je oka, len mam obcas pocit ze niekedy som aj smutna a aj depresivna a nie som si ista ci je to v poriadku. Na co som cakala a dufala, ze ma upokoji a ze mi povie, ze to je v poriadku, to sa deje, ved hormony a podobne. Namiesto toho po mne zacala hucat na celu ordinaciu, ze ona sa ma nepytala na moj psychicky stav, ze ten si mam riesit ja sama so sebou a ze nech si zapamatam, ze ona sa ma na taketo veci nikdy pytat nebude. Akoze chapem, ze jej tam asi prechadza cez ruky 300 tehotnych a toto asi zaziva kazdy den a asi ju to nebavi, ale JA to zazivam prvy krat a na zaklade jej praxe by si mohla uvedomovat, ze toto mi skor ublizi jak pomoze. Ale nevadi, kedze uz nie je flexibilna na porod, tak som sa rozhodla, ze doktorku zmenim a ze idem rovno na antolsku, kde chcem aj rodit.

wayfarer
13. feb 2015

NEODPORUCAM!!!! nema cas a jedine, co vedela je predpisat mi taku antikoncepciu, po ktorej som po par mesiacoch uzivania skoncila na dennej chirurgii...zanedbala mi zdravotny stav (vraj som nebola akutny pripad), novy lekar ma musel doliecovat potom pol roka!!!!!

sashi22
18. jún 2015

LEN TOTO NIE!!!!!!!!!! Len s tou ambulanciou nemat nic. Mam cerstvu aktualnu skusenost. Musela som sa prestahovat na druhy koniec republiky. Potrebovala som lekara, tak som postupovala standardne, nasla som si noveho, kde som dostala tlacivo, ktore sa zasiela staremu lekarovi, aby ma odhlasil a zaslal dokumentaciu k novemu lekarovi. Stvrty mesiac sa neviem dostat k mojej zdravotnej dokumentacii aj ked podla zakona je lekar povinny zaslat do 7dni. Niekolko krat som telefonovala do ambulancie tejto pani doktorky Vorosovej, kde sestricka pri kazdom telefonate predviedla oskarovy herecky vykon. Zakazdym ina verzia, raz bola sestricka PN, raz nebola v praci, po dalsie uz to vyzeralo slubne, ze "kartu okamzite posielam" - co sa ale neudialo ani po dalsich troch tyzdnoch kedy som si to preverovala. Dnes mi opat zdvihla samozrejme ina sestricka, ktora "len" zastupuje. Akonahle som chcela hovorit priamo s lekarkou, mala som zavola o hodinu. Zavolala som teda, nechali ma cakat priblizne 8 minut a potom mi polozili bez akehokolvek slova. Odvtedy sa uz dovolat telefonicky neviem, lebo hovory su rusene. Asi takyto je pristup pani doktorky a celej jej ambulancie ku pacientke. Zvazujem podanie podnetu na presetrenie a nasledne vyvodenie konzekvencii.

petty12
22. jún 2015

@sashi22 presne tento problem mam aj ja. Mam noveho doktora uz viac ako mesiac. Vypis zo zdravotnej dokumentacie nieje ochotna poslat, co mi sestricka slubila. Je mi to trapne, lebo moj doktor sa uz pyta co im to tak dlho trva. Nieco stym treba spravit.

nikollett
7. okt 2015

!!!!!!!Neodporucam!!!!! Cisty cirkus humberto. Plati sa tam za vsetko !!! Doktorka nechodi na cas !!! Vzdy su v casovom sklze !!!! Doktorka je maximalne arogantna!!!!! Cele zle s takymto pristupom som sa nestretla NiKDE!!!!! Konecne mam ineho dr, aj ked nebola schopna mi moju kartu dat, chodila som za nou 4x pokial mi ju dala kompletnu!!!!
Takze nie nie nie nie najhorsia dr aka existuje!!!!

susanna123
27. jan 2017

Presne tak ako tu už niekto píše, ani ja NEODPORUCAM!!!!! všetko sa tam platí a čakáš tam pol dna kým sa p. doktorke vôbec uráči prísť a hlavne že sa objednáš na určitú hodinu a čakáš aj 4-hodiny kým ťa vôbec zoberie. OTRAS toto som fakt nezažila. Najlepšie je že už ku koncu novembra ma vyradila z evidencie a dva mesiace nie je schopná moju kartu odoslať !!!! každý týždeň tam vyvolávam. Už neviem čo s tým mam robiť! Ak niekto vie, tak mi prosím poradte. Ďakujem.

nikollett
27. jan 2017

@susanna123 osobne za ňou ist ! Ja som sice chodila na 6x ked mi ju dala kompletnu ale mam ju 🙏🙏🙏

petty12
30. jan 2017

@susanna123 Ist do ambulancie, aj som ju dostala do vlastných ruk. Pošta je asi drahá pre nich.

ni13
26. apr 2017

Ahojte,este ordinuje na Parickovej?
Dakujem 🙂

veraikonika
29. jún 2023

@wayfarer tak som rada že sa kamoška nechala ukecať aby prešla k mojej gynegologičke.

veraikonika
29. jún 2023

@chmurkaxy som zvedavá či ste s ňou spokojná aj doteraz. Ak k nej ešte chodíte.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre