icon

Naj pôrodník v Novej nemocnici v Košiciach

mimamimi
27. mar 2013

Ahojte babenky zlaté, mám tri mesiace pred pôrodom a veeeeľmi potrebujem poradiť. Viem, že už boli podobné diskusie, ale keď som nejaké našla, tak už pár rokov staré a chcela by som aktuálne názory a skúsenosti. Spočiatku som myslela, že si ani nebudem vyberať pôrodníka, ale dosť ma od toho odhovárajú, že vraj v dnešnej dobe ťa už bez toho poriadne ani neodrodia. No, tak som sa rozhodla to neriskovať, ale aj tak by som najradšej našla takého, ktorý bude ľudský a ktorý bude, samozrejme v rámci možností, za prirodzený pôrod....to znamená, nepichať hned epidurálku, nenastrihovať za každú cenu a najradšej by som rodila na pôrodnom kresle, nie po ležiačky. Budem vďačná za vaše príspevky, tak píšte, píšte....

Strana
z2
simonne1
11. dec 2013

nastupujem na matersku a chcela by som ist rodit do Novej nemocnice, aky je tam postup? Kde sa mam prvy krat hlasit alebo ako to mam nazvat?

bjanka00
21. júl 2014

@veppa mate kontakt na Dr. Molokaca, ako sa k nemu viem dostat?

adrianakat
29. sep 2014

Ahojte ja som mala cisarsky v 1/12 odrodil ma dr. Molokac a asistovala mu dr. Rosakova. Obidvaja boli mili usmiati a doktor chodil aj za mnou na izbu ci je vsetko ok. Teraz mam 4 tyzdne do druheho porodu, ale ci bude cisarsky to neviem. Chcelaby som aby bol pri porode dr. Molokac- sympatak . Nemam na neho zle slovo 🙂 🙂 🙂

janina1007
16. okt 2014

@elisa111 ahoj aky je lekar bola som u neho len dva tri krat a mam tazkosti otehotniet... myslis ze by mi pomohol? napis ip

slivocka4
7. máj 2016

Ja odporucam bud Dr. Rosakovu, nerodila som pri nej, ale chodila som k nej pravidelne na kontroly a bola vyborna, aj som ju chcela pri porode, ale nemohla prist. Bala som sa u koho v sluzbe porodim, vystriedalo sa ich pri mne viac - aj Dr. Ceckova bola namna dobra, nakoniec som rodila u Dr. Lojovej - mala sluzbu a vyyyborna pani doktorka, spravila uplne vsetko preto aby som porodila spontanne, hoci to trvalo vecnost, nenutila mi oxytocin ani ziadne urychlenia a vysetrovala velmi jemne. No ju by som si kludne zazmluvnila 🙂 🙂 🙂

talia343
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2