Pôrod na Antolskej 2012
Ahojte mamicky a buduce mamicky... vedeli by ste mi poskytnut nejake blizsie info o porodnici na Antolskej (vase aktualne skusenosti)? Taktiez by ma zaujimalo, ci ste si zazmluvnovali doktora..., pripadne ci by ste mi vedeli odporucit niekoho z vlastnej skusenosti? Viem, ze tu uz v par temach Antolska figuruje, ale zaujimali by ma najaktualnejsie informacie 🙂 Tak ak mozete, poradte..., budem vam vdacna 🙂
@naky preco zle novorodenecke? ta nejako zdepkovali mrchy? inak s tymi laktacnymi total suhlasim, su tam celkom zbytocne. ja som teda nebola moc nadsena ze som si lekara nestihla zazmluvnit lebo ma rodil dajaky medik a teda nic moc, instruktaz k tlaceniu ziadna iba sa priblblo usmieval,ale bohvie keby som mala svojho lekara ci by tiez neprisiel len na poslednych 10min. slavy a blbo sa neusmieval miesto pomoci. u mna teda to sitie bolo asi najhorsie.
@bubulik22 No nakoniec som sla druhe babo rodit do Ruzinova a nelutujem. Je to velky rozdiel mat uz druhe babo.
Napr. s tou instruktazou k tlaceniu, to som uz sama kricala, ze "uz musim tlacit", uz som vedela, ze je to teraz. A lekarka, ze "este nemozte, este som vas nevysetrila" 🙂) ale potom pozrela, ze branka je uz zajdena, tak povedala, ze mozem a na dve zatlacenia bolo babatko vonku. Uz som vedela do coho idem, takze som cakala radsej v pohodli doma, kym nepridu silnejsie kontrakcie a prisli sme do nemocnice az na finale. Fitloptu a rebriny som opat nevidela, mozno pri tretom 😉 Ale musim povedat personal aj prostredie v Ruzinove super. Mala som zazmluvneneho lekara, ale nemohol prist (ani by nestihol), a skutocne na tych 10 min. slavy sa to neoplati - jedine, keby bol nejaky problem, bolo by tam dobre mat niekoho kto ma moju doveru a nie novopeceneho medika
@harula1 mna by zaujímalo, ak si nemala zazmluvneného lekára, ku komu si chodila do poradne? a či si tam vopred volala, či stačí len prísť a posadiť sa a čakať, lebo ja neplánujem zazmluvňovať, pri prvom som to nerobila ale lekár, čo som k nemu chodila tam už nepracuje a teraz neviem, či mám volať, či stačí len prísť, ved odrodiť ma musia, tak či tak...
@berta1102 ahoj, ja som chodila k doktorke Maľovej, veľmi mila, mala službu keď som rodila druhe babo. Pri porode bola super. Najprv som volala sestricke a ta ze jasne, pridte v ramci ordinacnych hodin (uz si presne nepamatam kedy), ale myslim, ze tam volat netreba, iba si zisti kedy ordinuje a chod k nej. Za cias ked som tam chodila ja, tak tam byvalo velmi vela zien, niekedy to islo rychlejsie, inokedy zase nie, asi ako natrafis. Treba si so sebou zobrat nieco na zahryznutie a vodu.
ahojte babenky,ja som chodila do poradne k Dr.Marekovej a mozem len doporucit, velmi prijemna, rychle poradne a najlepsie je sa stale pytat a ona ti na vsetko odpovie.Termin porodu sme mali 27.01. a prijali nas na rizikovu graviditu 03.02. lebo sme uz prenasali,synkovi sa nechcelo.04.02, sa rozhodli pre sekciu lebo som nebola dostatocne otvorena, sekciu robila Dr.Dubcakova,ktoru som este poznala z probiosu, je to profik,bez najmensich problemov sa maly Matko narodil o 13tejhod.,je velmi prijemna a ludska,neraz za mnou prisla aj na sestonedelie sa opytat ako sa mam.A cely personal na sestonedeli bol super a prijemny,ochotne poradili spravali sa k nam velmi ludsky.Je to moje prve babenko, no antolsku mozem len doporucit, pri druhom nebudem vobec vahat a zase budem rodit na antolskej.
Ahojte vsetky buduce mamicky,co sa rozhodnu rodit na Antolskej. Teraz koncom marca sa nam narodil chlapcek a rodila som prave v porodnici v petrzalke.Malinky sa narodil v 38 tt a v danej nemocnici som bola iba raz na kontrole,dalsiu som uz nestihla😉. Ale co bolo hlavne, pristup lekarov a sestriciek,kedze ako prvorodicka som nevedela co ma caka a troska som bola aj hystericka pri kontrakciach. Pristup nocnej zmeny na porodnom oddeleni bol uzasny,profesionalny a porod prebehol lahko aj vdaka personalu. Potom ked som bola na oddeleni sestonedelia,si to tam taktiez neviem vynachvalit!?Mily personal ci detsky ci gynekologicky. Setricky boli ochotne vzdy pomoct a doktori na vizitach odpovedali na vsetky otazky pacientiek. Taktiez ma milo prekvapilo,ze priamo na oddeleni sa dali zakupit odsavacky a klobuciky za nizsie ceny ako v obchodoch. Ked sa rozhodneme malinkemu dopriat sestricku alebo bratceka tak urcite sa rozhodnem rodit na Antolskej😉
@xlucia mna to nenormlane irituje, preco by malo ist na 3h do inkubator,a ked Matka je najlepsi "inkubator" s polu s nou pod dekou...
viete mi poradit niekto kolko stoji nadštandar.izba na antolskej a a kedy si ju mam asi zajednat?

@t1nka ja som na porodnej sale mala fitloptu cely cas,aj som vuyzivala ale inak personal podobne ako opisujes,dost onicom. ja som rodila v decembry 2012, krpec sa narodil o 3tyzdne skor ako planovy datum porodu,nestihla som si zazmluvnit lekara a keby tam nebol moj manzel,asi by som si to nakoniec aj sama odrodila lepsie ako pan medik a uvrestana sestricka 😀