Pôrod v Trenčíne - áno/nie
Ahojte, chcem sa vás opýtať, aké skúsenosti máte s pôrodom v Trenčíne? Umožňujú zvoliť ľubovoľnú polohu pri rodení alebo klasika na kresle? A personál?
Ďakujem za všetký info.! 🙂
@ikina30 Nie nemala som zajednaneho pôrodníka.Prvy pôrod som mala koncom panvovym a rodil má doktor Hlavacik.Musim povedať že naozaj klobúk dolu pred ním.Porod som mala rýchly a bez problémov.Druhy pôrod už normálny.No a také veci ako polohu som vôbec neriešila robila som čo mi kázali.😊
A aj s poporodnou starostlivosťou som bola spokojná.Lekarky aj sestričky boli zlaté.
v tn som rodila a nevidím ani jeden dôvod , prečo by som tam nešla rodiť znova 😉
Neviete niekto ako je to s tou polohou pri porode? Pri prvom som robila co mi povedali, ale tlacit z leziacej polohy teda nic moc.
@domi129 ja si myslím že je to asi individuálne.Zalezi od situácie.Mne pri oboch pôrodoch zo začiatku kázali ležať na boku aj keď som hovorila že chcem byť na chrbate.Povedali že v tejto polohe lepšie dieťatko teraz neviem presne či zostupuje alebo rotuje.Ale potom som sa mohla dať na chrbát a tlačila som v polosede
Neviete prosim kedy kupu novorodenca? Teda ak nechcem aby ho kupali hned po narodeni resp. po dvoch hodinach po bondingu, ci je to mozne?

Ja som rodila v TN dvakrát a max.spokojnost.😊